Malmö i mitt hjärta Baby.

                             Mamlö           


Det var lugnt och tyst men knappast underbart.

Alla älvor höll oss kvar
och nu var döden uppenbar
i vårat avsked under månen.

Gå iväg..


Haha. Dessa restätare.

Hur mycket är du värd egentligen?
Den här staden gör mig tokig. Ska nog flytta ner tillbaka till Värnamo iaf. Fast det finns ju gamar där oxå. Men inte som stör mig!!
Ja. Jag gjorde slut. Men betyder det att jag inte bryr mig? När vi började träffas så trodde jag att du var Den. Så rätt kändes allt. Men ack så fel jag hade. Sa du samma sak till Sofie som du säger till mig nu? Att det är dags att gå vidare, efter tre veckor. Eller har du bara problem med att vara ensam? Kanske därför du var ihop med mig. Vem fan vet?! Att lita på någon alls i den här stan går ju inte.
Och vet du. Lycka till.

Lars Winnerbäck.

91716-6
Han sjunger rakt in i mitt hjärta.


Slutet har just börjat mellan dig och mig.

Bra början, asbra mitten och ett kanonslut. Det är så jag kan summera min fredagkväll! Skönt att stå där och njuta, ännu en gång. Haha. Vilken kväll det blev. Hm. Ja. Men det känns bra!

Det är allt jag behöver. Bara lite. Inte för mycket, för då blir det troligtvis som sist vi försökte med något. Bara lite i taget. Det funkar alldeles utmärkt. Nu mår jag bra igen. Nu känns det bra. Inget kan ta ner mig nu! Jo. Förresten. Hon kan det, hon som äter mina rester. Vilken äcklig liten människa. Att man bryr sig om såna där små saker som man knappt kan kalla människa, det förstår jag inte. Men på något sätt så kan hon ju inte få annat än rester. Det är ju egentligen synd om stackarn. Men ska jag ödsla min tid och tankeverksamhet på obefintliga ting? Nej, det tror jag inte. Men jag vet vad jag vill ödsla min tid på. Och det ska jag nog gå och göra nu. Minnas min fredagkväll i början av augusti. Allt underbart på en och samma kväll. Niiice! Tack alla som medverkade. Haha. På vilket sätt ni än gjorde det.

Mysigt

                           Mysigt        


Min fina Nella och jag på Hultsfred .. Vill tillbaka så himla mycket. Sjukt. Ååh.

Och varför håller jag på och fjantar omkring för dig? Det undrar jag. Du har ju trots allt "nästan flickvän", finns det någon större idiot än jag? Nej, nej, nej. Vill tillbaka i det sammanhanget oxå. Men det går ju inte.. Hatar Jkpg. Över allt annat. Men imon är det Winnerbäck. Fast ja, inte i Jönköping utan i världens bästa Husky hahaha. Kommer bli kanon, för nu vet jag ju att du inte ska dit!!


Galet.

Världens dummaste människa, det är jag. Åååh idiot!!
Hatar eller älskar? Pucko i vilket fall som helst..
Tack för mig.