Don't let the devil ruin it all.

Idag har det varit mycket jobb. Mycket. Bara tre kunder men två av dem ville både färga och klippa. Den första tanten var inte så svår, hon ville bara ha underhåret färgat. Men sen kom Adela och ville färga aaaallt hår. Hon har inte lite hår alltså, även om man kan tro det när man ser det. Men tillslut så blev det jättebra, tycker jag iaf! Det är kul när man kan göra nån man känner fin. Så kan man titta på dom och känna sig nöjd haha. Egobooster?

Sen åkte jag till Krauta och skulle köpa trallgolv för halva priset, trodde jag. Men så var inte fallet. Det är då man är glad över att ha personalrabatt trots allt. Som vanligt kan jag inte bara gå in där och köpa nåt utan att prata med folk hit och dit. Men det är kul. Emil hjälpte mig med hängskenan till taket. Han skulle kapa den imon och i framtiden så ska han hjälpa mig sätta upp den med. Och lägga golvet i badrummet. Och välja dator. Fast det var mer Dannes avdelning. Jag och Emil virrade runt på MediaMarkt hur länge som helst för att kolla på datorer, hemma-bio-system och brännbara dvds. Dom två sistnämnda ska dock inte jag ha. På tok för dyrt!

Lagom till jag kom hem så hade mamma satt på Bonde söker fru. Kan det vara det bästa programmet? Haha sjukt kul är det iaf. Så nu sitter jag här och ska ladda iPoden till en lång natt. För med den här magvärken kommer jag inte kunna sova mycket. Jag ska nog värma vetekudden och snosa med. Usch inatt vaknade jag av att jag drömde om en tjock äcklig mask som fanns i min blivande lägenhet. Den var vit och ca 3cm lång. Hoppas att den inte finns på riktigt!

We both know, that I'm not what you need.

And I know I won't admit it and I don't want to say it
But I still look for you in the park on my way home each day
And no, I won't admit it not even to my friends
They think I'm doing well and I even lie to myself

How long can you keep a secret from yourself
Like that storm that blew me back two years
To that first step I took away from you
And the hope that you left
It's hidden in my room and I'm a strong woman
But sometimes I'm weak for you

Idag har jag känt mig ängslig, rastlös och uttråkad. Jag hatar dom här dagarna när man bara väntar på att telefonen ska ringa, fast man vet mycket väl att den inte kommer göra det. Om den ringer så är det sent på natten, efter alldeles för många öl, efter alldeles för många månader och framförallt när allting har börjat gå bra igen. Är det nu jag ska räta på ryggen och stolt säga att jag inte bryr mig? För det kan jag inte. Jag bryr mig. För mycket för att kunna låta det passera obemärkt.
Alla har vi väl några spöken hit och dit som kommer och besöker oss? Det är helt normalt. Jag tror det. Då får man trösta sig med något. Att shoppa. Så jag klickade hem lite från Asos och från Barbarella. Så nu ska jag bli cool iaf.

Chris Daughtry.

Nu kom jag på varför jag så envist har känt igen hans röst! Han har ju varit med i American Idol haha. Konstigt att jag kommer ihåg det, för det har jag inte följt jättenoga. Bara sett nån gång då och då. Men jag kommer ihåg hans audition för han hade utsvängda jeans, superstora polisonger, en vit cowboyhatt och så var hans tjej med och grät utanför när han hade klarat det. Hur som helst så är han jättebra. Hans låt Home går ju på radion dygnet runt. Jag har fastnat för den.

Drags me kicking and screaming through fast dreams.

Jag har gjort bra inköp. Igår köpte jag en vattenflaska och en bag som stöder Rosa bandet. Och sen innan har jag faktiskt ett Rosa band också. Fatta vilken supporter jag är. Jag köpte även en klänning, ett pannband och en väska. Men det var mest för mitt eget välmående : )
Jag började dagen igår med att gå på en jobbintervju. Och jag hoppas innerligt att det gick bra. Det kändes bra. Men man vet ju aldrig. Sen tyckte jag minnsan att jag var värd lite shopping! Med en nybränd skiva i bilen och tankarna inställda på att göra åt pengar så gick jag med glad min ut på stan. Sen kom My och gjorde mig sällskap och vi åt på Jensens Bøfhouse. Världens konstigaste servitriser, utan tvekan. Men TACK JENNY för att du var så gullig och tog hand om oss, inte.... Sen åkte vi till Challe och klippte hennes kille. Eller jag klippte. My satt mestadels i köket och snackade skit med Erica och Challe. Sen blev det IKEA för hela slanten. Eller Mys alla slantar (?!), jag köpte faktiskt ingenting. Men hittade en del fint till min framtida lägenhet. Jag har redan en stamgäst som har paxat soffan/mattan på golvet haha. Sen åt vi vrööööölfika på A6 och tittade på en snygg Sccchtock så att säga. Som avslutning på dagen så åkte vi till Malin för att kolla på CSI. En väldigt bra dag i min mening.
Idag däremot ska jag städa mitt rum, mindre roligt. Och sen ska jag träna. Kan inte säga att jag tycker att det är skitkul heller direkt men ack så nödvändigt. Varför fick inte jag bra gener för?! Jävla Kärran och BernieMac.
M drömde om mig inatt. Och jag vill verkligen veta vad det var men det säger han inte. Vilken elak kille. Det var tydligen nån såndär typisk killdröm?? Blää.


It's just random

Ibland kan jag bara bli sådär härligt irriterad på människor på jobbet. Vett och etikett? Får inte alla lära sig det, mer eller mindre, när dom växer upp.. Jag är absolut ingen expert på att uppföra mig men man kan väl tänka på vissa saker. Eller bara låta bli att vara jävligt egoistisk?! Jaa, jag vet inte.
Nu ska jag in på G:s bands myspace sida och skriva att sångaren är jävligt snygg! Han ville ha lite skryt, så jag ska ge honom det haha.

I love to roll

Det känns som att alla världens bokstäver trillar ner på mig just nu. Det känns verkligen som att jag måste skriva nånting. Men jag vet inte vad! Det är det som är det konstiga i den här historian.
Imon ska jag kolla på Daveans lägenhet. Tänk om den är sådär grabbig och läskig. Då kommer jag inte kunna bo där ju.. Egentligen vill jag köpa en lägenhet som bara är min min min och som jag kan göra om och ha massa fina saker i och fint golv och fina tapeter. Men hur skulle jag ha råd med det? Jag har inte sparat en enda krona sen 1995 då man fick veckopeng om man var riktigt snäll. Fast allt är nästan bättre än min lägenhet i Värnamo. Men den var rolig. Vi hade iaf tre goa fester där. Det fick ju inte plats så många. 18kvm är ju inte nåt man annonserar ut en fest på. Shit pommes vilka kvällar haha. Jessika hade spelet, Holm snuset, grannen fick stå för stereon och sprit var det ju ingen brist på direkt. Däremot sängplatserna var det lite tight om. Nee det var sjukt kul helt enkelt!

i'ma done accept it, you got a bright future don't let my gun affect it

Jag har hittat en ny favoritsajt! Eller den är ju säkert inte ny, men jag har inte sett den innan iaf. Det är jättebra faktiskt. Man kan lyssna på musiken, innan man köper den. Och så kan man välja att bara köpa enstaka låtar från ett album osv. Och det bästa utav allt är att det är ny svensk musik som inte finns att ladda ner. Jag kommer att tillbringa många timmar där iaf. För jag saknar en riktig skivhandel i Jönköping. Åhléns är väl ok men ändå inte helt ok. Det finns inte så stort utbud där. Nästan bara radiomusik. Jag snubblade över Kents nya skiva inne på Statiol och, naturligtvis, köpte jag den. Men kom på i efterhand att det bara var den 15/10. Albumet skulle ju inte släppas föräns idag!? Skumt det där. Men skivan är grymt bra. Funderar på om jag ska köpa den limiterade utgåvan också som innehåller en 123 sidor lång bok. Men å andra sidan har jag inte läst den boken som följde med Lars Winnerbäcks album än. Och det är ju iaf över ett år gammalt. Iaf kolla in www.klicktrack.com

Om en timme börjar Bonde söker fru. Jag är asladdad. Nästan lika laddad som för Idol-fredagarna framöver. Heja heja Daniel och Amanda. På fredag skulle hon sjunga Vincents låt Don't hate on me. Jag tror det kommer bli kanon!

Ensammast i Sverige.

...och jag drog med dig i mitt fall
och sen gled jag bara undan
Så förlåt, förlåt för allt
för min förbannade kluvna tunga
Jag har ett foto någonstans
där vi är drottningar och kungar
Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
Och jag har letat som besatt efter känslor som är försvunna
Och det har varit en lång lång natt
men jag är glad att mina tårar är behärskade och lugna

Jävla Pamela.

Jag kan inget annat än hata Pamela Anderson just nu. Hon har ju faktiskt skillt sig med båda mina män! Hur kan hon vara så elak mot dom. Eller ja. Varför var dom tillsammans med henne? Vad är det med stora bröst och blondt långt hår som killar faller för? Vad ser dom i det liksom...... Hrm.. Kommer dom till Sverige så ska jag ta hand om dom, dom stackarna. Gråt ut i mina armar bara. Brustna hjärtan kan jag vid det här laget.
Förresten vad är det med killar nu för tiden? Jag mötte en i helgen som ville ha en puss av mig, för han och en kompis hade slagit vad om att han kunde få det. När han 5min tidigare berättat för mig hur lycklig han var med sin tjej! När jag frågar honom om hans flickvän sa han bara: Men det är annat riktnummer sötnos, det gör inget. Usch säger jag. USCH. Nej, han fick ingen puss och jag tror han blev lite arg. Men jaa. Så är det. Män har alltid varit, och kommer alltid att vara, ett enda stort mysterium. Men nu har jag en hemlig pojkvän! Haha. Vi ska inte kalla varandra för söta saker. Vi ska svära, supa och vad var det mer? Jag kommer inte ihåg. Men trivselregler kallade han det. Fint det. Vi ska heta "Dom utstötta" i efternamn. Det kommer bli toppen!       
                                   image131 
Dumma elaka Pamela. Och nej. Jag har inte gjort bilden själv : )

Sleepyhead.

I natt innan jag gick och la mig så tänkte jag att jag skulle sova ut idag så jag ställde inte min klocka. Jag vaknade kl 13 och fick lite smått panik när jag insåg att jag kunde sova 12 timmar i sträck utan att vakna en enda gång. Så jag flög upp ur sängen men kom fram till att det inte fanns så mycket att göra iaf. Så jag käkade lite frulle och sen tvättade jag min bil, hör och häpna. Sen satte jag mig framför datorn och hörde ett högt DUNK. Shit, tänkte jag, nu har dom jävlar skjutit en älg. Det är ju älgjakt här i byn så att säga. Så jag gick runt och kollade lite men insåg att det faktiskt var en liten fågel som flugit in i fönstret. Eller den var inte så liten. Typ lite mindre än en skata. Och jag tror att den flög in så hårt i fönstret att den faktiskt bröt nacken för när jag tog upp den så hängde huvudet väldigt löst. Läskigt. Så jag och Billy hade en ståtlig begravning för den lilla pippin och jag önskade honom all lycka på sin väg till himlen. Jag nynnade på Lars Winnerbäck för det var det ända jag kunde komma på. Billy satt bara och kollade på. Han är ju verkligen som en hund. Knäppskalle. Sen gick vi och lämnade pippin i sin nya fina grav.
Sen gav jag mig ut och gick. Och sen in i duschen och sen lagade jag mat. Husmor Katrine har varit igång idag. Det är inte varje dag det händer. Jag gjorde tillochmed tillräckligt mkt mat för att det skulle räcka till matlåda haha.
Sen trodde jag att Johan skulle komma hit men han har inte ens ringt och sagt att han inte skulle komma. Usch jag blir så arg när folk inte hör av sig. Jag kunde gjort något kul ikväll istället för att bara sitta här som ett fån.


Tidvis har allt gått väldigt bra.

Jag och Danne pratade lite på jobbet idag. Jag tror det var nån slags pepptalk han försökte med. Jag vet inte om det fungerade, jag får reflektera över det imon. Danne, med sin kloka ålder, förstod precis vad jag pratade om och hur jag kände. Och han trodde att när jag fyller 33 så kommer jag, fortfarande, tänka på allt. För det gjorde han. Och man vill bara bli lämnad ifred. Fast ändå inte. Varenda gång du går, så får du alltid med dig en liten del av mig och jag känner att jag är värd det. Ta allt, ända tills jag är tom igen, så att jag kan börja på nytt, ännu en gång. För just nu är det en cirkus i mitt huvud. Och den kom alldeles olägligt.


Tid har förlöpt, dagar har gått. Månen har vandrat sin väg genom vitt och svart och grått. Jag har saknat ditt skratt. Jag har saknat ditt hår. Jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går. Det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig.
Ibland har jag vaknat på morgon och gjort det jag ska. Men jag har saknat din hand, har saknat din röst. Ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst. Somliga dar tar jag in vad jag hör. Det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör. Det är ibland som förut, ibland har jag känt att jag duger. Jag har hämtat och samlat ihop nog med kraft att gå ut.
Jag ser dig fortsätta nu med varsamma kliv, jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv. Jag har saknat en vän, jag har varit på krogar och barer. Det har hänt att jag ljugit och sagt att jag måste gå hem. Jag har saknat din röst. Nu har du en ny. Ännu okända nätter ruvar i väntan på att gry..

Lars Winnerbäck. Vem lyckas annars träffa så rätt om inte han?

20071004

Nella du måste komma hem snart. Du måste umgås med mig och ge mig kloka svar på mina dumma frågor. För jag saknar dig, verkligen jättemkt. Carolina träffar jag på lördag. Det ska bli så skönt och så kul! Jag saknar dom verkligen. Och jag saknar våra måndagar i skolan. Alla måndagar som man inte gjorde nånting utan bara satt, pratade om allt. Allt som inte betydde nånting och om allt som faktiskt gjorde det. Jag saknar att sitta i tystnaden och bara lyssna på musik med Nella i klassrummet. Att inte behöva säga nånting utan du vet ändå att något är fel. Jag saknar våra fikaraster som alltid blev 10-15minuter för långa för att ni envisades med att dricka te och äta mackor med grovt bröd. Jag saknar inte skolan, det gör jag verkligen inte. Jag saknar er. Och det går alltid alldeles för lång tid mellan att vi träffas..
 


Vad gör jag när ingen ser?

Jajjemen utmaning på högsta nivå. Coolt. Jag har aldrig blivit utmanad innan haha. Here it comes:

- När ingen ser så pillar jag mig i näsan. Det är sant. Jag har alltid en känsla av att det sitter torkat snor i näsan (jag hatar att snyta mig) så jag försöker få bort det så diskret jag bara kan.

- När jag sitter i min ensamhet brukar jag tänka på hur saker kunde ha varit. Om jag hade gjort det på ett annorlunda sätt. Om jag hade sagt ja till det där erbjudandet eller om jag hade tackat nej till en viss sak eller om jag helt enkelt att gjort nånting annorlunda.

- När jag är ensam hemma så brukar jag leka rockstar. Sätta på datorn/tvn på högsta volym och sen hoppa i soffan och sjunga i en gaffel eller det närmaste jag kan hitta. Brukar oftast vara en hårborste.

- När ingen ser på jobbet så sitter jag och spelar spel på min telefon.

- Jag går runt osminkad och med ostylat hår. Det vill säga att jag inte har fönat det/inte plattat det/inte har något vax i.

- Jag bakar kakor, lagar mat, läser, filar naglarna, städar. Jag hatar när folk tittar på när jag städar. Därför jag gör det så sällan haha. Allt det här är iochförsig saker som jag inte alls tycker om att göra ihop med andra men när man är själv så är det riktigt mysigt.

Så nu utmanar jag mina gamla classmates:
www.carollina.blogg.se
www.blogg.passagen.se /izmra_jag
www.blogg.passagen.se/somomtigavoreguld