Jag har så svårt för att komma på rubriker så jag skiter helt enkelt i att skriva nån

Jag missade konserten :'(

Istället fick jag en rolig stund med M. Han har alltid mycket att säga, och skvaller är jag ju inte sen att lyssna på! Så nu har J.N blivit pappa då. Jag tror ju dock det först när jag ser det. Det är konstigt det där, hur livet kan gå så olika vägar. För som jag minns det från när vi var yngre så skulle han ju satsa på hockeyn osv osv. Fast vilken tonårig kille som helst, helt fullproppad med hormoner, ska väl satsa på hockeyn så det var ju ingen avvikelse.
Jag började läsa Manson boken igår. Och den verkar bra, lättläst och ganska underhållande. Än så länge iaf. Som sagt, mycket snusk är det och jag har bara läst två kapitel än. Ska nog avsluta min kväll med ett kapitel till. Vad som gör mig lite fundersam är varför boken känns så tunn. Den väger ju hur många kilo som helst (kanske inte, men i ett par trötta armar så) men ändå känns den så tunn. Konstigt.
Idag spelade dom Plain White T's inne på K-rauta. Det hörde jag när jag stod och packade upp säckakärror. Eftersom jag verkar vara förbjuden inne i varuhusets kassor och alltid förvisas ut till byggkassan så får jag ju underhålla mig på något annat sätt än att bara sitta och glo. Idag har jag som sagt packat upp kärror, satt upp tusentals skyltar (som jag för övrigt klippte ur igår), jag har lagt viktiga papper i massa kuvert. Jag beklagade mig för Stork, som gett mig uppgiften, att det var så äckligt att slicka på kuverten så han gick och hämtade en blöt tvättsvamp som jag kunde dutta dom på istället haha. Han tycker också att vi ska åka till Sthlm och campa på citycampingen med HasseHusvagn. "Skiiitbra ju, du har ju fan gångavstånd till Stureplan o hela kittet!" Jo jag tackar jag.....

Mine was real

Jag har suttit och laddat hela dagen för dom sa på P3 att P3Live skulle spela en konsert med Anthony & the Johnsons ikväll kl 21.30. Lyckliga mig tänkte jag, äntligen. Men jag hade hört fel och den var inte förän imon. Så nu har jag något att längta till imon kväll iaf. Låten Crazy in love är bra mycket bättre med A&TJ än med Beyonce.

Jag och Carolina har pratat om en sak. Efter den lilla incidenten som gjorde att jag kom hem tidigt på morgonen istället för sent på natten i Sthlm, så insåg jag en sak. Och diskuterade detta med Carolina som tyckte precis samma sak. Haha. Vad vi kom fram till var att människor som hade "detta" var inget att ha. Och jag tror att det är sant. För det är mest äckligt. Haha, kommer du på vilket jag menar?

Vanliga, tråkiga, veliga och veka jag har haft mycket tid att fundera på idag i byggen. Är det här verkligen vad jag vill? Är det så bra som jag vill att det ska vara? Är det värt att lägga ner mer energi på? D sa några väl valda ord igår. Eller om dom var väl valda vet jag inte, men han sa dom ändå. Och jag tror att jag kom fram till nej. Nej det är nog inte värt det. Inte när allting inte känns helhjärtat med 100%. Och ibland kan jag känna mig som minst på jorden när jag inte blir behandlad på det sätt som jag tror att jag ska bli behandlad på. Kan en människa verkligen ändra så mycket på sig bara genom att gå utanför dörren? Vad vet jag. Allt var så himla mycket lättare när man var liten!

Jag tog även mod till mig ikväll och pratade med Louise om det som har känts lite jobbigt på senaste. Men som vanligt har jag oroat mig i onödan. Önskar henne all lycka i världen i helgen! Jag har världens bästa systrar. Även att dom är lite mammiga ibland, men det ska jag nog bara vara glad för. Jag tycker så hemskt mkt om dom.

Just nu har jag tre saker att se fram emot. På fredag är det BigBongo, med allt vad det innebär. Jag har aldrig varit på det men hallå, Tough Alliance kommer ju! Det ska minsann bli en kväll värd att fira. Sen så är det ju Kent och Manson som jag ser fram emot med. Men det är ju långt fram i tiden! Men jag vill att det ska vara nu. Jag berättade om min december månad för Louise och hon insåg ganska snabbt att hon inte kommer få nån julklapp av mig i år. Haha hon är inte dum.

Och Köpenhamn var jättebra! God mat och kul festande. Bra shopping! Jag, dum som jag var, köpte ju mest här hemma innan vi åkte, men jag hittade inte så mkt i Köpenhamn ändå. Jo en väska för 2000:- danska spänn, men jag släppte den med en tår i ögat haha. Sen köpte jag & My jättefina läppglans som vi har trånat efter länge. Och sen ett par örhängen som jag velat ha hur länge som helst men inte hittat. Och en mössa. "Inte utan min mysse och min bysse", som Emil i Lönneberga sa, och vem fick jag alltid vara när jag var liten? Jo, Emil. En ring hittade jag med haha. Världens coolaste ring. Herravdelningen på H&M är bra. Nu fattas bara alla bilder från helgen. Jag vill ha dom nuuuu!


Mycket att längta till

Lite shopping skadar aldrig! Dock kanske jag tog i lite för mycket idag. Men det är bra och kul. Och med tanke på min löndespec. så tror jag att jag kommer kunna hitta en del i Köpenhamn också haha. Längtar, vill att det ska bli fredag nu! Så att vi kan åka nån gång. Idag blev det iaf en klänning, en jacka, en tjock stickad tröja, två sjalar, torkarblad till Jeddan(!), ett armband, puder och en kajal. Min första kajal nånsin. Så jag vet inte ens om det stavas så. Kan bli spännande. Hämtade ut Manson biljetterna idag med. Gubben som gav mig dom önskade oss en trevlig upplevelse på Mansooon konserten.. Han var snäll. Fick veta idag att D kanske ska gå på konserten i Sthlm. Så då har ju jag och My en garanterat rolig helg att se fram emot. Jag tycker fortfarande att dialekten är rolig att lyssna på, förlåt. Haha. Förresten, D, jag tar gärna dom där diamanterna, jag kom på att det kan vara bra att ha ; )



It reminds me of the times
Got it all uncovered
We were standing down the line,
We would never bother
Take my hand and run with me,
We can't go wrong, no one can move us
Dance with me and make me feel alive, alive

Marilyn Manson, check!

Fan vad jag är trött. Hela tiden. Jag kan inte förstå varför. Eller ja, jag går väl inte och lägger mig ordentligt heller för den delen. Men att sova i 12 timmar i sträck är inget problem för mig. Jag har iaf fått dagens lektion om träning och matintag. Slutsaten var att jag skulle börja träna och äta mer. Det där med att träna kunde jag ju räkna ut alldeles själv. Men att äta mer? Var fjärde timme ska man tydligen äta. Men hallå, ibland får jag ju knappt i mig en macka ens. Dricka mer skulle jag också, och då var det naturligtvis inte alkohol, attans. Så äta, dricka, träna och sova ordentligt. Vet i sjutton om jag kommer lyckas med detta men jag får väl lov att försöka.

Jag lyckades iaf dra mig upp ur sängen i morse för att köpa Manson biljetter till mig & My. Så den 15/12 är vi i Sthlm och har det nice. Och den 8/12 är jag i Köpenhamn på Kent. Det kan bli en tight månad. Men det är det verkligen värt!

På fredag åker vi, och det ska bli så skönt. Att bara komma iväg från den här stan, att se lite nya ansikten och kunna släppa allting för en liten stund. Det kommer bli jättebra. Ska bara diskutera vårt färdmedel med damerna, jag gillar ju bil. Men får se vad som blir billigast. Så ikväll blir det fika med My, Lollo, Emma och troligtvis Malin. Om vi fick vara med förstås haha. Man vet ju aldrig ; )

Och jag tror minsann min själ dör av svält

Som så många gånger förr. Nu behöver det hända något igen. Nu på senaste så känns det som att det tar för lång tid mellan de gångerna som vi har jättekul. Allihop. Det är kanske såhär det blir när alla blir äldre, växer upp, skaffar jobb osv. Men jag tycker inte att det är roligt. Jag vill flytta hemifrån, nu. Är trött på mina föräldrar. Men nu är Josefine hemma och tar över allt lite.
Nästa helg ska vi iaf till Köpenhamn, äntligen. Just nu verkar det bli jag, My & Malin. Joorå så attee.. Det kan bli en bra resa!


Så du tog min hand i vimlet
och sa: älskling allt är skit
och mitt cyni
ska hjärta flimrar
när mitt livs kärlek drar sin kniv
Du sa: Vi följs väl åt till himlen
men gör det bästa av vår tid
och jag hör klockorna som ringer
för världens äldsta raggningsreplik
Du sa: Älskling vi ska alla en gång dö

20070817 #2

Dagens ord: patetisk
Ansågs förr vara mer positivt laddat, som en fullvärdig synonym till finkänslig och etiskt medveten, eller gripande.

Numer används det dock nästan uteslutande på samma sätt som "löjlig", fast brukar ge en avsevärt kraftigare effekt.


20070817

Jag försökte vara ödmjuk och be om ursäkt men vad får man för det. Något i stil med "IN YOUR FACE, NU ÄR DET FAN KRIG!!" Visst, kör på det då. Som om jag skulle kunna bry mig mindre just nu.

don't you put me there again

-Igår när vi satt och pratade så kom vi in på samtalsämnet O. Och jag sa att jag numera är glad för hans skull, inte för att han behöver det, utan mer för att det var som en befrielse för mig att känna så. Jag sa att jag inte tror att jag sett honom sen den dagen på A6 när han "klappade" mig på huvudet, och det är ju ett tag sen. Sen att det nog bara var bra för mig att inte ha sett eller träffat honom. Det är en bra sak. Men man ska aldrig prata om trollen, för då står dom oftast i farstun och lurar. Sagt och gjort. Vem möter jag i bilen idag på väg hem från jobbet? Jo, en rakad O med pilotbrillor på. Och ja, han var snygg, som vanligt. Men här är saken som jag vill komma till: Jag kände ingenting! Det var nästan så att jag fick stanna bilen och känna efter men nee det kom inga känslor alls. Och fy vad skönt det är. Jaa, det känns faktiskt skitbra.

-Babylycka på två håll också. Tre håll om man räknar med Danne, fast det är ju allmänt kännt. Åh vad kul med småttingar. Även fast det inte är i min närhet haha. Men ändå.. Man kan ju få glädjas med andra.

-Det kommer gå bra R, du klarar det fint tror jag. Det är alltid jobbigt i början, men det blir bättre med tiden, det lovar jag. Det är tråkigt för henne, att hon inte inser vad hon går miste om.

-Marilyn Manson med Turbonegro som förband. Det kan man ju bara inte låta bli att gå på, eller!? Jag ska gå, om jag får biljett vill säga. Myran, du följer väl med? Om vi går i Gbg kan vi ju invadera LillFredriks lägenhet haha. Han sa idag att jag var välkommen dit precis när jag ville! Jag tror att även My är det : )


So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby

13 augusti

Yes då var man 20 år. Känner ingen skillnad faktiskt. Förutom att M retar mig och tycker att det är dags att skaffa barn. Det börjar bli dags säger han. Skitsnack säger jag. Inte än på många många år!

Dagen har varit jättebra. Har fått många sms och det tackar jag för! Josefine sjöng jättefint via ett röstmeddelande också. Jättegod frukost av mamma och fika. Jag önskade mig köttfärsås och spagetti att äta igår och då hade hon ställt upp köttfärsås till mig idag haha. Fast det ska jag ta med till jobbet imon! Det är ju så gott. Ikväll blir det mys med Angelica och My. Äta pizza och kolla på Csi. Kan man ha en bättre födelsedag : )

Åh älskikingi!

Som de flesta vet så fyller jag ju imon. Grattis till mig. J och jag ska ta sällskap till bolaget. Vad kul vi ska ha..... Haha. Men han har redan varit där så det är lite fusk. Tjuvstartat kan man nästan säga.

Igår blev jag firad av släkten Karlsson/Boestad. Mycket trevlig tillställning måste jag säga. Bus med Alex & Vincent är alltid kul. Vincent lärde sig att säga "Kattis" och då blev jag ju glad såklart! Sen kom My & Malin och vinandet satte igång. Inte bara vinandet utan groggandet också. Käre nån. Vi hade varsin vinflaska, en liter Bacardi orange och två Margareta mixar. Jag gillar henne starkt! Det blev massa tequila över. Och lika bra var väl det. Sen åkte vi till Centrum och jag vet inte hur längesen det var jag var där men det var kul. Träffade på R och eftersom jag råkade skrämma iväg hennes vän så hade hon ingen att vara med. Klart att vi hänger med henne då! Det var riktigt skoj. Sen när det stängde så vet jag inte vad som hände. M fick ett frispel och blev vansinnig. Och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Men det var väl nånting som hon var irriterad på tydligen. Tur att hon har andra vänner då som kan ta bort henne från mitt face, annars hade det nog blivit en smäll eller två, tyvärr. Hur som helst. Jag, My och R tog sällskap hem till R där vi satt halva natten och bara pratade massa strunt. Jag fick även en ny vän som heter Linda. Vi hånglade lite o så. Riktigt trevlig tjej! Framåt natten så gick jag och My iaf vidare två hus bort och skulle lägga oss. Det var inte långt ifrån att jag trillade in i busken. Uuuh idag har det levt någonting inne i mitt huvud. Eller så har jag haft en tickande bomb där inne. Nåt är det.. Tur att jag är ledig imon med!

 Bella & Malin diskuterar
 Sötis : )
 R:s 2m höga Corona flaska
 Linda

20070808


för är man trött på ensamhet har tystnad mist sin dignitet
nu var vi två men ensamheten gav sig på
och den anföll med ett tal om allt jag inte kunde få
och du såg det men du bad mig inte gå, men förstå
och det vart en sekund av evighet och en sekund av osynliga tårar


Wrong way, on a one way track

- I fredags var det äntligen dags för älskade Backyard igen. Jag, mor & far åkte ner efter att jag slutat jobba och åkte till Göteborg via Mölnlycke för att plocka upp Aalex. Sen blev det Liseberg. En underbar konsert, som vanligt, med Malin och My. Jag skulle kunna stå där i evigheter och bara njuta. Sen efter det så åkte vi karuseller. Hur kul är det egentligen?! Vi åkte den nya, Gungan, och såg samtidigt den finaste stjärnhimlen på länge. Men jag tror att My var för rädd för att hinna se den haha. Sen var vi bara några meter från Peder, trummis i Backyard, och jag ville rusa fram. Men fick inte. Lika bra det. Jag vet inte vad jag skulle ha sagt ändå!

- Lördagen var det alltså dags för provjobb på Panache. Helt ok dag. Nästan iaf. Började med att jag fick en svettig tshirt. Det var inte ens mitt svett. Sen fick jag jobba röven av mig medans alla andra inte gjorde nånting. Katrine du gör det, det, det, det och det så tar jag en kopp kaffe. Tack ska du ha. På kvällen blev det en jättegod middag, kortspel och lite öl, vin, cider och även wiskey för de två herrarna i sällskapet. Det resulterade i en riktigt trevlig lördagskväll. Fick ett oväntat sms också. Det är konstigt det där. Jag som för kanske bara en månad sen bestämde att jag aldrig mer skulle höra av mig till dig. Vänner var det, ja just det. Helt normalt vänskapsförhållande. Skyll på vad du vill. Jag tycker bara det är konstigt. Kanske är jag inte kapabel till att vara en till och från kompis.

- Söndag var det jobb igen 11-16. Jag hade tre kunder och den andra frisören hade fyra st. Tror jag. Om ens det. I slutet av dagen pratade jag lite med den andra frisören och det var väl det samtalet som fick mig att bestämma mig för att jag inte ville vara kvar på den salongen. Jag behöver ett jobb. Men vad jag inte behöver är att må psykiskt dåligt bara för det. Så jag åkte hem den dagen med välidgt förvirrade tankar om framtiden och allt som kommer hända. Att du ringde gjorde inte saken bättre direkt. Men det var kul att höra din röst igen, även om det var med en viss tvekan jag tryckte på svara knappen. Sen kollade vi på Beck och åt popcorn.

- Måndag. Sista jobbdagen. Då var chefen där så alla gick mer eller mindre på tå för att passa upp på henne hela tiden. Vissa av dom som jobbade där behandlade henne med nån barnslig respekt som jag inte ens tycker Kungen är värdig. Det var sjukt att se och sjukt att uppleva. Men dagen gick ganska fort. Och vid slutet så pratade jag med IngBritt och den där andra killen och sa vad jag tyckte. Det var inte vad hon tyckte och det märktes klart och tydligt. Men jag skulle tänka över saken väldigt noga och ringa nu i veckan. Jag har ju redan bestämt mig och det sa jag till dem men det var något i ordet nej som dom inte förstod. Sen gick jag därifrån och ner till Jossan på Scandic där Aalex skulle hämta oss. Köpte en muffins på vägen, det var jag värd! Jossan och jag gjorde senare ett tappert försök till att baka kladdkaka men det slutade med att Aalex tappade ut vaniljsockret i halva köket istället haha. Familjen Karlsson ska inte vistas i ett kök samtidigt som någon annan.

- Idag vaknade jag typ vid 5 i morse av att solen lös rätt in på mig. Jag har sovit i soffan sen mor & far åkte hem så inga persienner där inte. Men att Aalex åkte till jobbet vid 6 har jag inget minne av. Som tur är har jag fått förmågan att somna om och sova djupt. Tackar min far för det. Sen väckte Jossan mig vid halv nio och tyckte vi skulle ut i solen på balkongen. Jag kom efter en stund ut och svettades. Läste lite ur Jenna Jameson och hittade att hon hade N.W.A som favoritartister 1989 och att hon gillade låten Girls Girls Girls ungefär samtidigt. Undra vilka jag kom att tänka på haha. Skumt det där. Sen åt vi frulle och duschade så att vi kunde åka till stan. Kl 13 var vi inne och började yra på stan. Jag hittade iaf ett par svarta shorts på rean och en rosa sjal. Sen när Jossan börjat jobba vid 15 så satte jag mig på Fröken Olssons och åt en bakad potatis. Det var verkligen gott. Men nu är jag hemma igen och allt återgår till det vanliga. Lika kul som vanligt.


I min bok är du för evigt.

Första gången jag såg Kent var i parken i Huskvarna. För övrigt en av världens bästa parker. Det var på Kalasturnén för jag vet att Hellacopters spelade samma kväll. Jag & Malin hade varit på "förfest" hos Tesa och hennes kompisar. Fast vi drack inget, vi var för små! Sen hookade vi upp med Jesper och Ka. Och vi stod och tittade på Kent, som jag inte tyckte var särskillt bra just då, och när dom spelade Musik Non Stop så hissade dom ner en gigantisk discokula. Sen var jag fast.

Andra gången vi var och kollade på Kent var i Kinnarps arena. Återigen Malin, Jesper, Ka och jag tror att Wille var med oxå. Inte helt säker dock. Det bästa med hela den konserten var att Melody Club var förband. Alla stod och skrattade åt sångaren för han såg rolig ut och rörde sig roligt. Den enda som var allvarlig var Ka för han visste bättre än oss andra. Vem kunde tro att den sprattelgubben skulle bli känd..

Tredje gången var på Tältturnén och det känns inte alls längesen. Malin, My, jag och Glenne grillade marshmallows(?) innan på Vätterstranden och hade jättemysigt. Jag tror att detta var när jag och O precis hade gjort slut för jag vet att jag var livrädd för att träffa honom på konserten sen.
Malin hade en jättejobbig tid och jag vet att jag höll om henne både hårt och länge och jag tror att det var Chans dom spelade då. Det finaste var när Jocke Berg kom upp på lilla scenen bakom alla och stod där med aukustisk gitarr. Avslutningen med Mannen i den vita hatten var hur bra som helst. Jag älskar dom extra verserna han la till.

Fjärde gången var på Hultsfred 2006. Jag kan inte beskriva det med ett annat ord än magiskt. Han var full, han glömde texter, han fifflade med det mesta där uppe på scen. Men han får det. Han är ju trots allt Jocke Berg. Vi stod ganska långt bak för att kunna se allt och slippa trängseln. Det var ok. För längre fram i publiken stod en man som jag ville springa fram till hela tiden och hålla i handen, men som tur var så hindrade trängseln mig. I Ansgar & Evelyne gjorde det riktigt ont i hjärtat.  



Vad jag egentligen hatar är att texterna går rakt in i hjärtat på mig och att minnena till dom aldrig kommer att försvinna. Men allt förknippas inte med något dåligt. Jag har fina minnen till Kent, underbara minnen.
Den 12 december ska jag och Carolina åka till Köpenhamn och ha en skitbra kväll. Jag vet att den kommer bli bra. Det finns inte plats för ett misslyckande.

image106