Hear the bang, see the sparks

J a g   ä l s k a r   d e t

Jaa. Jag är en glad människa just nu. Kan jag inte få vara det då? Det räcker med depressioner nu. Det räcker med äckliga släktingar. Och det räcker med självömkan. Stark, positiv och glad ska den moderna kvinnan vara. Men då måste hon ju även ha nya kläder. Tur att större städer finns till det!
Idag blev det:
En scarf
En klänning
Jeans med hängslen
Mascara
Och ett linne

Sen kom även våra efterlängtade postorderkläder från Asos. Niiice.




My på sin ascoola longboard och min sköna scarf.
Ledsen Mattias men det fanns inga snyggingar i GBG heller. Ha!


Studentpresenter



Har ju faktiskt glömt att tacka för alla otroligt fina presenter som jag fick på studenten! Så tack : )
Ett kakfat från Jellybean
Pajform & salladsskål från Höganäs
Ett kakfat från Koziol
Bestick från Boda Nova
Två skålar från Kosta Boda
Ljusstake från Koziol (?)
Två Denbymuggar
Presentkort på Smycket
En ring av Efva Attling
Ett halsband i form av en kam och en sax
och självklart Bimbopiller av kära Syrran!

Shoppa shoppa

Var nyss och hämtade ut mina nya örhängen. Kunde inte vara mer nöjd än såhär just nu : )
 Leopard grrr
Döskalle, såklart
och en alldeles vanlig spiral.

ohh jag är så glad idag. Jag vet faktiskt inte alls varför. Kanske för att jag börjar bli frisk. Kanske för att det ska bli ännu mer shopping imon? Jag vet inte. Bra känns det iaf!

baby, i'm a man. i was born to hate

Kollade på ännu ett avsnitt av Oc idag. Beroende? Nej nej nej. Bara brist på aktiviteter. Vilket jag fick höra från mamma innan att det faktiskt inte alls är. Städa, plocka undan alla studentpresenter, hämta ut mina örhängen, duscha. Ja oh ja. När man inte har duschat på en dag så ser man inte så fräsch ut som man borde tyckte mor min. Men jag är ju sjuk. Kan jag inte ens få se lite sjuk ut då? Gunni var här innan och lånade datorn för att betala räkningar och blir lite förvånad när hon ser mig och utbrister "Guuuud vad svart du är under ögonen, är du sjuk?!" Jag gick bort till spegeln och såg att jag hade gråtit bort all mascara, så det var ju faktiskt inte alls konstigt att jag var svart under ögonen... Så skrattade vi och hade en rolig stund, jag & Gunnsan. Haha.
Sen efter nån timme kom nästa internetbesökare. Ida har inte heller någon dator och ville också betala räkningar. Så jag fick snällt flytta på mig igen. Så jag la mig i soffan medan hon satt här. När vi skvallrar som mest så stannar hon till och lyssnar lite. Jag började också lyssna. Har vi en fågel i huset? Med massa ungar? Jag skriker ut till pappa och frågar vad det är som låter. Då står han och tvättar. Vad han tvättade är fortfarande ett mysterium eftersom jag var för lat för att gå upp och titta. Och att pappa tvättade är ett ännu större mysterium. Men det lät skoj. Sen tittade vi på kort från Hultsfred. Det var kul. Och jag insåg att han som var så tatuerad, hans tatueringar var inte så snygga nu i efterhand som dom var då. Bara dom där små små stjärnorna var fina.
På tal om tatueringar så har jag verkligen bestämt vad jag ska göra nu. Och nu vill jag ha en tid. Men det känns dumt att göra det mitt i sommarn och jag vill ju gå till Lakks. Så jag får helt enkelt vänta. Läääänge.


Målat naglarna och tittat på regnet..

Med lönen kommer lyckan. Så kan man ju tycka. Jag tycker det! Fast även olyckan. Måste man jobba för lönen.. Jobba är ett så tråkigt ord. Men nu slipper jag jobba på fredag iaf. Ska jobba istället för Martin imon. Det är skönt när man kan byta lite!
Men tack vare lönen så kan man faktiskt köpa finfina saker och göra mer skoj saker än att låna dvdfilmer från kusinerna : ) Så jag passade på att shoppa lite igår, tillsammans med My, dock satt hon vid sin dator och jag vid min, men vi kom överens väldigt bra och la tillsammans ihop en order som heter duga!
 Det går bra om dom skickar med en sån här kropp oxå, tack!

 En klänning för mysiga kvällar!

 Det här kommer jag använda jämt....!

Sen passade jag även på att köpa två pluggar och en ny spiral till örat. Det får ni helt enkelt se när det är på. Nu måste jag städa. Usch jag har sagt det i flera dagar. Men nu kan jag inte skjuta på det mer. Mamma slänger ut mig. På riktigt den här gången tror jag. Haha. Så det är lika bra att jag sätter igång så jag får behålla mitt otroligt fina rum som jag aldrig spenderar nån tid i....

Midsommar 2007

Som vanligt är jag snäppet långsammare än My om att skriva om saker som vi har varit med om tillsammans. Haha. Så om midsommar får ni helt enkelt läsa om på hennes blogg: http://mywesterlund.blogg.se/

Utöver det kan jag tillägga att midsommar var hur bra som helst! Bästa på läänge. Jag älskar god mat, goda drinkar, goda vänner, spel, sms och sena nätter med tv tittande! Och jag älskar att jag inte var som alla andra i den här staden och åkte till Öland. För man kan faktiskt ha det underbart på hemmaplan med.

Förlåt säger jag till er som fick knasiga sms i fredags. Men spel är spel. Det innebär även att man får gå till grannen och fråga efter toarulle. Tack. Följer man inte reglerna så får man duscha antingen med kläderna på eller naken när alla andra tittar..

Nu ska jag vara ledig ända till fredag. Och solen kommer att skina. Det har jag bestämt. Jag tror inte på skånsk television. : )

Placebo

image75You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware I'm tearing you asunder.
There is thunder in our hearts, baby

Is there so much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?
You be running up that hill
you and me be running up that hill
You and me won't be unhappy.

And if I only could,
I'd make a deal with God,
And I'd get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building,
If I only could, oh...

Midsommar 2005

Kolla vad jag hittade nästan längst in i mitt bildarkiv. Så små, söta och oskyldiga. Jonie har knappt fått skägg och My har inte börjat klippa av sig håret än. Det var en lycklig tid haha.
image74                                      


Now I see the green light.

Nyss tog jag mig själv i kragen och ringde till Kristin på Moscow i Göteborg. Vi pratade ganska länge och hon undrade hur Hultsfred hade varit och vad jag skulle göra i sommar. Hon är verkligen snäll. Och jag hoppas att en dag  framtiden så kommer jag att stå och jobba för henne. Men det blir inte än. Inte fören efter hösten i så fall och då får jag inte ens heltid. Känns som att halvtid inte räcker till för en heltidshyra. Men hon skulle ringa mig i september, för hon gillar mig. Det sa hon. Nu gäller det bara att hålla tummarna för att nästa vår kanske tillbringas i Göteborg. Nu måste jag återigen ge mig ut på stan och söka nya jobb. Det är alltid lika kul.

För tredje natten i rad satt jag uppe och pratade på msn. Det är svårt och jobbigt när samtalsämnena glider över i sånt som de inte borde. Deeptalk kan man även kalla det. Även om han kanske inte förstod det så sa han ganska bra saker om att inte kolla i det förflutna för mycket. Och jag vet att även han har rätt, fastän han inte visste alls vad det handlade om : ) Det är skönt med folk som kan säga bra saker utan att veta hela bakgrunden. Ibland vill man bara inte berätta.

Och nu är det verkligen dags att släppa taget. Återigen vet jag att jag har sagt det många gånger och att mina tappra försök har spruckit lite i kanterna. Eller krashat totalt. Men det är sommar nu. Jag känner mig genast modig nog att försöka glömma dig igen. Och den här gången ska jag lyckas! Marit Bergman är en god vän som hjälper mig på vägen.


I know it's so stupid and it's tearing me down
but a lack of selfconfidence is keeping me down tonight
all night

Godispizza i all ära, men....

Idag har det hänt grejjer. Eller inte alldeles för mycket egentligen, men tillräckligt för att förlänga livet med ett skratt! Började dagen med att bli väckt av Malin, för att vi ska städa Hasse. Det var inte jättekul att vakna så tidigt med tanke på att jag är uppe halva nätterna nuförtiden. Att vända på dygnet är inget jag rekomenderar. Men det visade sid sedan att Malin inte kunde vara med alls länge och städa för att hon skulle iväg på ett möte. Så jag och My kämpade på och tillslut blev det väl ett halvbra resultat. Vi ska låna ut honom över midsommar nu så då måste han ju glänsa haha. Ska bara gör något åt den där idolväggen..
Sen for jag och My in till A6 för att klämma i oss ett Doncen mål. Fast klämma behövde vi ju inte. Det liksom bara slank ner, precis som vanligt. Att det kan gå så lätt... Sen gick vi till H&M och jag köpte äntligen den där fula tracksuiten, om det nu heter så, som jag har gått o trånat efter. Nu var det rea + 10% rabatt så jag slog till! Frågan är bara när jag ska använda den. Och varför.. Vad My köpte såg jag aldrig för jag åkte till Sörängen och plockade upp kusinen och skjutsade henne till hennes jobb. Jag passade på att gosa lite med kattungarna med, och det har jag fått sota för i efterhand... Men som tack fick jag en glass av Isabell. Ibland är det bra att ha kontakter haha.
Sen åkte jag hem. Fick för mig att jag skulle baka pizza. Inte för att jag var hungrig, utan för att vara snäll mot de andra som bor i det här huset, det vill säga min familj som för ovanlighetens skull var på golfbanan...... Så jag ställde mig o bakade och bakade. Två pizzor blev det. Större än de man köper dessutom. Men det blev ju lite galet. Jag trodde att det var riven ost som stod i en burk i kylskåpet och slängde på massor av det på pizzan. Burken tog slut, in med pizzan i ugnen, åt den efter en stund och höll lite smått på att kräkas... När familjen kommer hem kan inte mamma sluta skratta när hon fattar vad det är. Då har jag lagt VIT CHOKLAD på pizzan.... Puuh. Jag behöver sova i några dagar till!
Just nu sitter jag och lyssnar på Von Benzo och bråkar med min iPod. Den gör inte som jag vill riktigt. Eller så kan det faktiskt vara jag som inte hänger med i teknikens under. Msn har inte heller funkat så bra på sistone. Virus? I don't wanne have it!!

Hultsfred i mitt hjärta, ännu en gång.

Jag älskar det. Jag vill tillbaka igen. Nu vill jag det. På en gång. Nu nu nu. Fest, musik, vänner och lite mys. Vad mer kan man begära?! Förutom en grymt snygg husvagn, pool och ascoola grannar.. Älskade att dom uppmärksammade vår nyponsoppa och mackor med mjukost. Ha. Vi kan ha varit de enda som åt frukost varje dag.. Sjukt kul. Sen stod vi ju längst fram på Dizzee Rascal med. Wow. Det bästa var efter konserten när en glad besökare lesbar fram "jag tycker sssynd om dom sssom missssade honom!" Mitt i natten i kallt ösregn så var det en ganska kul grej att höra. Här kommer lite bilder från Helsingborg och min mobil:


Förresten så kommer Banaana från Fix up, Look sharp. Jag hörde det nyss ha.

Studenten 07

Jag fick visst lite tid över såhär på morgonen. Så jag bjuder på lite studentbilder!


1.
 2.  3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.

1. Jag står och beundrar Carolinas otroligt fina paraply!
2. Lycklig, hes och svettig...
3. Tobbe & jag
4. Kalabalik vid paketöppningen
5. Carolina o jag myser vid vattnet hos BrittMarie
6. Färdiga studenter i Bredaryd
7. På väg till frukosten
8. Glada Skönheter utanför skolan
9. Petronella & jag på avslutningen
10. 5 min innan utspring!!
11. Hela tjocka släkten
12. Cyklande busungar
13. Jag & Totte, klart att gamlingen får vara med på ett hörn
14. Blir uppvaktad av mina fina vänner : )

Nehe nu är det ladd för Hultsfred 07 som gäller.


Taggarna utåt.

Jag tog studenten i fredags. Det var kul! Tack alla som uppvaktade mig : )
Jag skriver mer när jag orkar/hinner. Blir antagligen efter Hultsfred. Så hörs då, på söndag.

See ya, don't wanne be ya!

Idag är det onsdag, imon är det torsdag...

..och dagen efter det är det fredag. Vad händer då? VI TAR STUDENTEN!! Helt vansinnigt sjukt men det är bra, det är kul och nu känns det nästan som på riktigt. Vi hade studentmiddag i måndags. Även att det inte visade sig vara den trevligaste kvällen i mitt liv så blir det vad man gör det till. Och jag tycker att jag och Carolina lyckades väldigt bra med att ha kul just den kvällen. Intressant kväll som slutade i tårar för en del och i grubblande mysterier för andra. Hur som helst.
Igår blev jag meddragen, om jag får kalla det så ; ), på Black Jack på Sigges Loge. Mitt ute i ingenmansland ligger en lada och där träffas folk i alla åldrar och har hur kul som helst. Jag hade en toppenkväll! Tack alla inblandade. Hrm.. Nu lämnar vi detta bakom oss och tar nya tag till imorgonkväll då vi ska ut och äta. Det kan bli hur mysigt som helst och jag "längtar" efter en sista kväll med gänget liksom. Det kan bli fint. Det blir fint. Jag vet det.
Nu är mamma iaf jättearg på mig för jag måste städa mitt rum till på fredag. Och imon är jag ju inte hemma så ja. Det får bli nu helt enkelt! Skoj. Ha det bra allihopa. Det ska jag ha!



Och förresten vill jag bara säga att i lördags hade jag den bästa nyktra kvällen på länge. Det var verkligen kul och det borde hända oftare. Hoppas det gick bra för Sverige ikväll. Jag har ingen koll. Jag hinner inte kolla! Måste springa nu. Byyyyyyyye!