I tell you'll be sorry.

I ett försök att bli lite mer smarta/allmänbildade så har ännu en kväll avslutats med TP. Den här gången hemma hos Malin. Igår var vi ju hemma hos My och mös nere i källaren. Fantastic four är samlade igen, och det känns bättre än nånsin ♥
Helgen var bra fast med många olika känslor inblandade. Jättekul på alla sätt och vis både fredag och lördag. Eller ja. Fredag var toppen. Lördag var bara ok, dels för bakfyllan och dels för en viss persons tråkiga attityd. Jag kan bara inte förstå varför inte ärlighet är något vi har i våran icke-existerande-relation. Så nu har jag inte mer ork att bry mig om dig. Det är ju bara samma sak som upprepar sig hela tiden, så som du verkar göra mot alla dina tjejer och nu är jag bara ännu en i raden. För du kan inte påstå att du bryr dig om mig och sen bara höra av dig när det duger. Det funkar inte så.  
Vad som var skoj i helgen var att träffa massa bekanta ansikten. Det var nog helgens höjdpunkt. Sen fick jag ju höra en bekant röst via telefon också. Det var fint. Fastän du är trött så låter du så... Ja. Vad ska man säga. Varm, glad. Alltid lika trevlig.
Skolan idag var Ok. Fantasibrist på förmiddagen och helt uppslukad av arbete på eftermiddagen. Jag gjorde iaf mitt bästa och det blev väl ett ganska bra resultat för att vara första gången. Fyrkanten, Superhjälten eller Boxen, man kan kalla henne vad som helst, men hon imponerar inte på mig. Inte alls faktiskt. Och jag kan inte ens hennes riktiga namn. För så lite tycker jag om henne, och hon mig verkar det som.. Den 26mars känns jättelångt borta för det är då BMW kommer tillbaka. Jag saknar henne redan och hoppas verkligen inte att alla rykten är sanna... Är de det så tänker jag skolstrejka. Det är sant.

En missad punkt.

Jag vill bara säga att My har missat en enda sak i sin blogg. Eller ja det var ganska många saker men hon fick med det viktigaste, förutom min sjuuuukt snygga keps jag hittade. Jag såg faktiskt ut lite som en gangster. Eller ja. Kanske en blöjrappare. Men what ever. Den var snygg!

20070216

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag

Kent - Ansgar & Evelyne.
Ännu en sen kväll. Eller en sen natt kanske man ska kalla det. Har fortfarande ingen längtan att gå och lägga mig, fastän jag borde. Imon ska vi till veterinären med Izzy och det gör mig nervös. Sist jag var hos veterinären var med min älskade Chatös. Att det inte slutade väl det vet ju nästan alla vid det här laget. Jag vet det iaf. Och sen den dagen har jag haft svårt för just veterinärer, fast jag vet att de gör sitt allra bästa. Dom med. Precis som alla andra. Nästan alla andra. M gjorde sitt allra bästa idag och tog körkort! L däremot gjorde inte sitt bästa försök att övertyga mig om att han inte var arg. Skid-M gjorde sitt bästa och byggde en bar. Det är precis vad vi behöver. När du kommer hem ska du Inte in på rehab. Du ska med mig ut på krogrunda! Tro inte att du slipper undan.. A gjorde sitt bästa för att göra min alla hjärtansdag bra, och han lyckades. H gör inte sitt bästa för att få mig att trivas på arbetsplatsen. Och P gör alltid sitt bästa med att göra mig glad, hon behöver bara visa sig..

Flashback.

Him HultanRazorblade romanceVille

Så. Jag fick en flashback från Hultsfred, igen. Men den här gången kom jag ihåg hur bra Him faktiskt var på scen, med Ville Valo i spetsen. Det hade jag för ett kort ögonblick glömt bort. Men åh vilken lycka när jag stod där i publiken. Åh ååh åååh! Vill gå på en till konsert med dom. Men det är ju bara att glömma att jag får någon av mina kära vänner med mig? Jag får fråga en på jobbet, han är en riktig hårdrocksnörd. Men han är lite läskig och luktar illa... Snääääälla tvinga mig inte att fråga honom!! Haha.
Jag tänkte vara så duktig och sätta in en musikvideo, men jag förstod inte hur man gjorde så det sket sig. Istället ger jag dig rådet att Köpa deras bästa album RazorbladeRomance, eller åtminstone ladda ner en låt med dem. Då kan du vara så god att ladda ner: Buried alive by love. Deras öppnigslåt på Hultsfred. Tack för mig.


Favoriter.

Anthony and the Johnsons - Hope there's someone
Hope there's someone
Who'll set my heart free
Nice to hold when I'm tired

Blinding Lights - Julie
Now I stand here alone with my broken soul 
I'm sorry for what you did
Tonight you rest in my mind, my sweet Julie

In Flames feat. Lisa Miskovsky - Dead end
We're to numb to feel
The downfall starts right here
Hold your breath and swim
Swallowed by life's tear

Ray LaMontagne - Trouble
Trouble, trouble, trouble, trouble
Trouble been doggin' my soul since the day I was born
Worry...
Worry, worry, worry, worry
Worry just will not seem to leave my mind alone

Juvelen - Hanna
In one way we were made for echother
I was the hand and honey you were the glove
I gave you nothing but satisfaction
You never ever gave me nothing but love

Robyn feat Jenny Wilson - List of demands
I didn’t think that it would be
a song that you would hear
But when I played it in my head
I made you reappear

Hanoi Rocks - Dear miss lonely heart
Dear lonely girl
I doubt if this reply will bring much joy
But you must not trust this boy
you must not lust this boy
Resist and Do Not kiss this boy.

Bloc Party - Two more years
We cover our lies with handshakes and smiles
We try to remember our alibis
We tell lies to our parents he hide in their rooms
We bury our secrets in the garden
Of course we could never make this love last
I Said Of Course we could never make this love last
The only love we know is love for ourselves
We bury our secrets in the garden

Anna Terniehm - Today is a good day
Without you company
i have so many holes to fill
at least seven nights a week killing time
i still feel fine i guess,
my life was a mess when i shared it with you
I was lonely
now i'm just alone

Sometimes, I swear, it feels like this worry is my only friend.


Well, I've been afraid of changing
Cause I've built my life around you
But time makes you bolder
Even children get older
And I'm getting older too now
Yes, I'm getting older too now


Venice - Landslide



Jag vet att du har rätt, klart att du har rätt. Alla vet ju att det är sant, det som du säger, J. Men ibland när man mår som jag gör just nu, då är det lite svårt att ta in och förstå. Förstå att man ska släppa taget om något värdefullt. Något som betyder så mycket att det gör ont. Jag har försökt så många gånger att göra det. Jag har hatat Dig på alla sätt som finns att hata. Jag har älskat Dig på alla sätt och vis för att kanske kunna förstå Dig. Jag har försökt att sluta tänka på Dig, på våra minnen. Men när mitt foto försvann så rasade alltihop samman. Det där fotot på oss två, det enda som jag hade på oss, som jag hade lagt uppochner vid min stereo som en påminnelse om att det är över. Det är borta och likaså är mina ambitioner om att glömma Dig och gå vidare. Varje dag är en lika hård kamp mot hjärtats alla känslor. Och varje dag försöker jag på nytt. Imorgon är en ny dag och då försöker vi igen. Fem djupa andetag och en iPod, sen är det bara att gå. Gå från allt som nånsin gjort mig illa.

Dunka-varandra-i-ryggen-galan.

And when I woke up on your kitchen floor
With a headache made in hell
And the flowers that I gave you
Smiled at me from the window pane
Then I thought I must be crazy
Cause I'm feeling kinda good
And then when Satan helped me up again
It was then I, it was then I understood

Mando Diao - Song for Aberdeen

Grammisgalan var faktiskt lika dålig som alla skrev att den var. Visst det är alltid kul att sitta och titta på alla sina favoriter, men det verkade bara som att alla var fulla och irriterade. Sanna Bråding var lika blek som ett lakan och Carina Berg var ovanligt tråkig.. Då jag annars tycker att båda de här damerna är roliga/coola så var det inte mycket att hurra för. Mitt i Lisa Miskovskys uppträdande så somnade jag. Ja. Vad ska man säga. Jag är helt klart besviken. Dock måste jag tillägga att jag har aldrig varit så imponerad av Mando Diao innan, som jag är Nu! Dom är värda precis varenda pris dom får..

Now it's my time to shut you out.

Sitter här i min ensamhet på salongen. Linda är på banken och jag är utan kunder.. Ja. Såhär kul kan man alltså ha en helt vanlig arbetsdag. Sitta på internet på arbetstid, helt ok! Men usch så segt. Kl 13 hade jag min första kund som tog två timmar. Resultatet blev förvånandsvärt bra! Jag blev förvånad själv haha. Sen så kom en annan kille som hade det lockigaste håret jag någonsin har klippt. Men det blev bra det med. Han var inte så pratglad, men han var köpglad! Köpte både gele och vax. Bra jobbat av mig va?!

Nu ska jag hem o städa till imon. Jag är riktigt laddad nu! Både jag och My har lite abstinens efter utgång och det kliar ända ut i fingertopparna! Det kommer bli kanon och jag ska göra mitt allra bästa för att åtminstone kunna slå en strike..! Det är ju inte min starka sida direkt, särskillt inte när Flintastegen vägrar försvinna. Hm.. Jag får bowla oftare helt enkelt..
Sen ska jag skissa på en planering till morgondagen också. Allt måste gå efter punkt och pricka för att hinnas med! Ja nästan iaf. Måste hinna jobba, sola, gå på stan, kanske gå en sväng och basta såklart! Men efter all min städning ikväll ska jag luuungt och stilla sätta mig framför tvn och titta på Backyard Babies - Livezone. Alldeles för bra för att bara ses en gång!