Musiktest.

Jag älskar test. Det är så roligt. Ge mig fleeer.

Hur mår du idag?
Anthony and the Johnsons - For today I am a boy.
Efter att ha lyssnat igenom låten så stämmer det ganska bra!

Vad tycker dina vänner om dig?

Britney Spears - I love rock'n'roll.
Yeah haha

Kommer du gifta dig?
Byz - October love.
Kanske. Sorglig låt, så troligen inte.

Vilken låt älskar din bästa vän?
Guns'n'roses - Knocking on heavens door.
Någon?

Vad är det bästa med dina vänner?

Kent - Pärlor.
Mina egna pärlor, enkelt.

Vilken låt beskriver dig bäst?
Guns'n'roses - Live and let die.

Hur går ditt liv så här långt?

Kent - Romeo återvänder ensam.
Tolka det som du vill. Det gjorde jag.

Vilken låt kommer dom spela på din begravning?
Kid Rock & Sheryl Crow - Picture.
Bra val faktiskt. Lite country är ju alltid bra på begravningar!

Kommer du få ett lyckligt liv?
Baywatch theme.
Det är väl en lycklig serie?!

Denna låt gör dig lycklig?

Lars Winnerbäck - Solen i ögonen.
Sant!

Vad ska du göra med ditt liv?

Amy Winehouse - Rehab.
Oj. Så tokigt..

Kommer du någonsin få några barn?

Turbonegro - I want it all

The Burden, inget för oss dumpade.

I need your loving words
more often longing makes our heart goes soft
I'm worried that you might be lost
I need to feel the love you give me and the warmth your body brings me 
need to see it in your eyes that you still love me
do you still love me?

 
Så nej. Den är låten är inget för oss dumpade. Det har han rätt i,
han som får mig att tänka alldeles för mycket ibland.
 


Det var fint gjort.

Snön har kommit. Och är, som det verkar just nu, här för att stanna en stund. Mysigt ibland. Hopplöst andra stunder. Idag har den bara varit snäll och mysig mot mig. Hela den här dagen har än så länge flytit på och allt har kännts mysigt och bara skönt att göra. Började med att My kom hit med frukost till mig, gott haha. Pappa däremot tyckte inte vi var kloka. Då gick han och lekte med Billy lite och ibland så tror jag att min pappa faktiskt tror på riktigt att Billy är nåt slags underverk som förstår vad han säger haha. Men ja. Kul har dom ju ihop iaf......
Sen gick jag upp till farmor för att klippa lite. Farfar var inte hemma vilket hon tyckte var väldigt skönt. Sen fikade vi lite och sen gick vi till stallet för att ge hästarna mat och sätta upp lite stängsel som hade fallit pga snön. Träffade Rosalies nya häst också. Väldigt fin! Fast nästan en kopia av Rubinette. Kändes genast lite sorgligt på en gång. Men vad gosig hon var. Det är så skönt när man kommer in i hagen för där blir man alltid uppskattad..! Sedan bar det av på en promenad. I termobyxor, vinterjacka, mössa, vantar, motvind med snö och Håkan Hellström i lurarna så kändes livet komplett. För en stund glömde jag bort allt annat och bara gick. Hur skönt som helst! Nästa gång ska jag pröva en ljudbok. Men till dess får Håkan duga!
Sen när jag kom in så hade strömmen kommit tillbaka och jag satte på en film. Sen gjorde jag och pappa lite mat. Han var hur nöjd som helst över att han kunde steka blodpudding. Som iochförsig jag stekte sen, åt honom. Och lite bacon. Till mig själv gjorde jag pannkakor. Mycket godare! Men pappa skar grönsakerna och predikade om hur nyttigt det var att äta det. Jaa. Han är lite speciell.
Nu när jag satte mig här så fick jag ett mail. Ett oväntat men väldigt fint mail. Det var skönt att äntligen få höra att han står för vad han har gjort men även ber om ursäkt för det. Det har aldrig hänt mig innan. Inte vad jag kan komma på. Inte från en man iaf. Konstigt att man kunde sakna en person som man aldrig träffat. Som egentligen inte har varit något annat än en underbar röst att lyssna på. Fast jag har ju träffat honom. För hur många år sen som helst. Folk förändras, det märker jag varje dag. Det är så svårt att ta till sig ibland.

20070117

Jag har nästan glömt bort dig. På riktigt. Häromdagen kom jag att tänka på när vi satt vid utsikten på Egnahem, du & jag, och firade att våren hade kommit. Första gången vi gjorde det var underbart och jag försökte komma ihåg känslan av att ha dig där nära mig. Men jag kunde bara minnas den andra gången vi firade in våren. Två år efter den första. När vi satt där och tittade på Huskvarna, som faktiskt är ganska fint där uppifrån, så kunde jag inte känna samma värme som första gången. Det var en helt annan sorts kemi mellan oss. En deprimerad känsla låg i luften och den kröp bara närmre inpå mig som att det var förutbestämt. Det kanske aldrig var meningen att det skulle vara du & jag för alltid men när inte ens mina minnen håller mig varm om hjärtat så blir jag ledsen på riktigt.. Det var väl därför som jag hade lite svårt att somna igår. Jag kommer knappt ihåg dig! Jag vill ha våra minnen för alltid. Jag vill kunna komma ihåg hur dina händer känns, hur dina läppar ler och hur dina ögon ser djupt in i mina. Jag vill ha känslan av att aldrig bli släppt ur din famn. Som den kvällen vi bråkade och du höll om mig så hårt att jag aldrig skulle kunna komma därifrån. Den känslan vill jag ha. En känsla av trygghet och förälskelse. En känsla av att du finns där för mig vad som än händer. Den finns inte. Kommer aldrig finnas hos dig mer. Det är det som gör mig så ledsen. Att jag kanske har kommit på det nu. Du & jag, det finns inte längre. Nu är det Du. Sen är det Jag. Och det gör ont. Väldigt ont. Men det är nödvändigt.
Det enda jag minns av dig är alla bråk som vi har haft i efterhand. Senast på juldagen. Dina ögon såg djupt in i mina, men inte på det sättet jag vill. Du gjorde mig rädd. För vad vet jag inte. Rädd för att se dig? Rädd för att du skulle säga ord som jag inte ville höra? Så jag gick därifrån. Eller jag gick ju inte direkt. Jag ramlade därifrån. Sen minns jag ju såklart sveket från Hultsfred. Det sitter för livet. Vad du tänkte med då det kan jag bara inte förstå. Men vad jag tänkte på, det är ett ännu större mysterium. Och det kommer förmodligen hålla sig olöst också.

Sen bilolyckan har allt kännts hopplöst och tråkigt. Innan den hände så var jag pigg, jag ville mer och det kändes som att allt började ordna upp sig. Nu är allt tillbaka på noll igen. Jag orkar inte med allting. Allt prat om hur glad man borde vara. Studenten, jobbet, praktiken, allt gnäll om hur man borde göra saker och ting som man inte har lust till. Det enda positiva just nu känns som att det är att jag har börjat träna. Men inte ens det kan jag ju göra fullt ut! Men nånstans ska man väl börja. Förhoppningsvis kommer jag upp på ruta ett snart. Det är väldigt tomt och ensamt här på botten.

En livsåskådning.

På mina 19 år och 5 månader så har jag:
(x) snott den här listan från någon annan
(x) varit full - alldeles för många ggr.
(  ) fått sparken (på felaktiga grunder, fick tillbaka jobbet sen)
(  ) bott utomlands
(  ) varit i knytnävsslagsmål - fast kanske blir snart. Har ju några stycken som jag känner för att ge en stor smäll på käften...!
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak - Alldeles för länge nu.
(  ) blivit arresterad
(  ) försökt köra ifrån polisen
(x) hånglat med en främling - restaurangfest är en höjdare haa.
(x) gått på en blinddejt - ett STORT misstag.
(x) ljugit för en kompis - Ännu ett STORT misstag.
(  ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(  ) legat med en medarbetare
(  ) haft one night stand
(x) avfyrat ett vapen - om lerduveskytte räknas....
(  ) sett någon dö
(x) flugit - senast hem från Paris
(  ) spytt i en bar
(x) åkt snowboard - eller ett försök till iaf. Gick inte så bra...
(x) somnat i skolan eller på jobbet - för många ggr...
(x) använt ett falskt id - tiden innan de där 18 åren var fyllda så levde man i lögn. Jag gjorde iaf haha.
(x) tittat på en solnedgång - vad mysigt man kan ha.
(  ) varit med i en jordbävning
(  ) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) kört av vägen - usch ja..
(x) ifrågasatt mitt hjärta - en gång eller två. hrm..
(x) varit vilse - tappade bort mamma på Willys. Fast då hette det ju Exxet
(x) simmat i havet
(  ) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) fyllt på olja i bilen -med pappa :)
(  ) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor - det bästa jag visste när jag var liten
(  ) hoppat fallskärm
(  ) varit förlovad
(  ) hoppat från en bro
(x) stannat uppe hela natten - sömnlösa nätter, när tar dom slut?
(  ) inte duschat på en vecka
(x) legat på sjukhus - en gång tror jag
(  ) brutit ett ben
(x) skrattat så mycket att jag grät - senast i fredags
(x) fuskat på ett prov
(  ) haft en Britney Spears-skiva
(  ) dansat på ett bord
(x) kört för fort
(x) varit alldeles för snäll
(  ) fjällvandrat
(x) badat naken - med trosor och bh som minst, iaf i det fria..

Idioti.

Ok. Irritation nr 1:
Till att börja med så skickar man inte in bilder på sig själv till en tidning. Bara det är ännu ett bevis på vad hon är för slags människa. Jag är ledsen att behöva säga det här men "vad var det jag sa." En ensam, enligt mig även ful, människa som bara sliter åt sig andras män utan att ens tänka sig för. Eller ja just det! Hon tar dom inte ens. Hon får ju bara rester. Det är ju såå det är. Nu minns jag. Haha. Stackarn.

Irritation nr 2:
Träffas man kontinuerligt och bryr sig om varandra då gör man inte så. Då kan man åtminstone vara så pass ärlig och säga sanningen. Du är ju så JÄVLA uppenbar om det så varför inte bara säga det rent ut. Och sen låtsas som att du inte kommer ihåg vem det var. Idiot! Men på ett sätt var det bra. Nu vet jag var jag har dig, och det är lååååångt bort. Så långt bort att du inte ens är värd besväret. Jag trodde att det kanske fanns en liten liten gnista hopp om oss, det ska jag erkänna. Men nu i efterhand så känner jag ju att det var inga kärlekskänslor. Inte ens tycka-om-känslor. Det var vad det var. Och det var bra, det ska erkännas. Men nu är det slut. Over - finito - SLUT. Kalla det vad du vill, men det finns inte längre iaf. Vi finns inte längre. Du satte ett ganska bra stopp på det. Och det är skönt t t t t t t t t.

Irritation nr 3:
Att jag inte får gå ut förän om 4veckor!!! Eller får får jag väl men då får jag ju gå utan roligt sällskap haha.


Backyard Babies

Backyard Babies

Det kunde inte blivit mycket bättre!!