sista dagen på året.

Gott nytt år!

081230 nr 2

Jag gick hem från jobbet idag. Jobbade i två timmar sen fick jag tillåtelse att gå hem. Jag vet inte vad det är med min kropp, men det är inget roligt. Vaknade idag av att ansiktet var igensvullet och näsan täppt som aldrig förr. Då näsan inte är något ovanligt och att det brukar gå över när man kommer upp tänkte jag att så gör det väl även idag, men nej. Fast nu på kvällen så är det mycket bättre. Jag har sovit mestadels hela dagen och druckit Echinafos(?). Så nu hoppas jag att jag är pigg till imon!!

När jag var på väg hem från jobbet såg jag att tanken lyste rött på bilen så tanka var ett måste. Jag tankade full tank för 360:-!! Hur billigt som helst. Sen köpte jag på mig två tidningar också till bussresan imon. En tattootidning så att jag kan få lite inspiration och en korsordstidning så jag har nåt att göra. Det har numera blivit en vana på jobbet at lösa korsord/sudoko i lunchrummet. Vilket är bra, för då kan man hjälpas åt.

Jag frågade mamma igår vad hon skulle säga om jag sa att jag ville tatuera mig igen. Jag fick samma svar som inför första tattoon. "Neeeeeej, varför förstör du din kropp på det här viset? Jag blir förtvivlad!" Typ. Nåt i den stilen sa hon. Hon dunkade dock inte huvudet i bordet den här gången haha. Och bara det måste ju vara ett framsteg..!

one step forward and two steps back
there's a million ways to get a heart attack
because of you

081230

Bitter och cynisk. Jo jag tackar jag ;) I like you to.

Jag är så jävla trött. Somnade i soffan igår efter att E gått. Jag tror inte ens han hann utanför dörren innan jag däckade. Vaknade vid halv tre snåret och borstade tänderna och gick och la mig i sängen. Drömde jättekonstiga drömmar som jag knappt kommer ihåg nu. Men det var om raketer och att jag bara vägrade sälja dom. Nån undermedveten rädsla jag har?

Imon är det nyårsafton. Så käckt! Jag hade en vän en gång som sa "Gott nytt jävla år!" och lite så känns det som att detta året kommer att sluta/börja. Ibland tar saker tid. Lite längre tid än vad man egentligen vill och saker går inte över av sig självt. Men imon åker jag till Myris i hufvudstaden och då släpper jag allt som har med Jönköping hemma i Jönköping. Hur bra är det på en skala :)

Vilken besvikelse.

Jag har länge sett fram emot den nya upplagan av Körslaget. Varför? För att Timo var med. Just det, var med. Han åkte ur först! Hur gick det till? Fruktansvärd besvikelse. Jag kommer antagligen fortsätta att titta, men Svenska folket ni ska veta att jag är besviken. Och därmed basta.

Apple skoj.


Lördagkväll. Exciting.


Ikväll färgar vi håret. Sjukt spännande. Njaa. My ska snart ut. Jag, jag ska hem till mina chips! Najs.

Too late.

God jul. I efterskott såklart. Hoppas ni hade det bra. Det hade jag! Eller vi i familjen. Det slutade bra och mysigt fastän jag trodde att det skulle bli lite konstigt. Men det var super :)

Ikväll blir det party som bara den! Pratade nyss med Miss Sophie och hon hade pratat med Mickis och både skulle tydligen ut. Det här kan sluta illa på jobbet imon haha. Men jaa. Men det är väl ingen som handlar i mellandagarna?! Neeeeej...

Nu, duschen.
Sen, Fia med Hut.

Kolla här.

Sätt på dig ett par hörlurar (helst såna små), blunda och lyssna på detta. Sjukt häftigt!


Min bästa vän.






Vi mot världen.

081220 Nr 2

Vilken jävla dag. Vad har vi gjort?

- Haft ångest för vad vi gjorde igår.
- Spelat Guitar Hero hela dagen.
- Beställt pizza på internet och fått den hemkörd.
- Sovit. Skrattat.
- Jag har klippt Linda. My tittade på, typ.
- Spelat ännu mer Guitar Hero.
- Spelat Buzz.
- Varit på Willys och handlat.
- Ätit massa skit och druckit Cola.


Nu är det Viva La Bam. Tacka gudarna för det för dom är på kändis-grej-jakt och det är massa massa snyggingar med :P

081220

Jag kanske valde fel ord igår. Men jag menar det jag sa och jag ångrar det inte. Jag är trött på det här. På riktigt. Så om jag skärper mig, så får Du göra det också.

081214

Har tänkt på en sak. Det är bara 10 dagar kvar till julafton! Skit också. Jag har några klappar kvar alltså. Är ledig på tisdag så får nog shoppa loss då. Jag hade en klapp klar till My men då den tog slut fick jag börja tänka i helt nya banor, då jag inte heller kunde hålla mig utan berättade vad jag hade tänkt köpa haha. Ibland vet jag inte hur jag tänker. Men sen har jag en kusin kvar och nåt till mor&far kombinerat. Jag är så grymt dålig på att komma på saker.

Nu är det bestämt att vi ska fira nyår i Sthlm. Vad kul! Tråkigt att behöva jobba och sitta på en buss i 5 timmar först bara. Men det blir nog bra tillslut. Jag hinner vila upp mig på bussen iaf haha. Sen blir det full rulle hela natten. Hoppas jag!

Nu nu nu!!

Börjar Idolfinalen :D

Dagens inköp.

Skor från H&M. Väldigt käcka. Inte så egentligen men ett par såna här fattades hemma hos mig. Mamma tyckte att de såg ut som alla andra men där håller jag inte med henne. De här har dragkedja (på insidan) och snörning. Inte aaaaaalls som mina andra skor. Nej då. Jo, faktiskt, fast skillnaden är väl att de här inte går upp över vaderna och inte har nån klack. Voila! Ett billigt kap.


Sen blev det lite smått och gott. Nya droppar till mitt hår. Då min budget är lite skral såhär i juletider så fick det bli en billigare variant. Jag har alltid haft Farouks silkesdroppar men som sagt, plånboken är smal, så det fick bli dessa från L'oreal. Det blir nog bra. Jag ska ge dem en chans. Sen köpte jag på mig lite onödiga smycken haha. Jag älskar ju det här armbandet och har det redan i svart så en färg till gör ju ingenting! Min fråga till H&M är varför de inte har gjort dem i fler färger?! Och sen blev det en spännande ring också. Jag brukar inte använda ringar så sett men den här var ju för söt. Hade min syster varit här hade hon sagt "typiskt dig". Men vadå? Man ska väl köpa sånt man tycker om?
  

Onsdag.

Det snöar! Och för en gångs skulle gillar jag det. Jag börjar få lite julkänsla. Har spenderat dagen med mamma och vi har julshoppat och storhandlat på Willys. Det blev två kassar med mat, tre påsar till mig själv, tre påsar med julklappar och ett paket julklappar med posten. Oh hoho spännande!
Min lägenhet är dock inte så julpyntad men usch, jag tycker det räcker som det är. Jag vill inte tröttna på den lilla känslan jag ändå får.

Nu blir det Bonde söker fru! Sen ska jag nog ta och laga lite matlåda till imon. Med alla spännande ingridienser jag köpte innan :P

Måndag.

Jag har fått sån fantasibrist på rubriker på senaste så ett tag framöver får det nog bara bli vilken dag det är, som synes.

Så måndagen är över strax. Dagen har gått ganska fort faktiskt. Har hållt på att flytta runt på tapeter hela dagen på jobbet. Och är inte klar än. Undra hur mycket träningsvärk jag kommer att ha i mina armar imon. Skönt alltså. Och jag klämde mig så satans innan. Lyckades ha långfingret emellan när jag skulle slänga in några tapetrullar i sitt nya fack. Det gör ont än! C sa: Men gråååt då, om du vill det!! Haha, nej jag ville inte gråta men ont gjorde det.
Pappa skrämde halvt ihjäl mig när han stod bakom mig och frågade mig en sak på nån konstig dialekt. Kul, jättekul. Sen kom Jossan och Aalex in och lämnade sin dator som supersnälla E ska fixa åt dem. Som tack för besväret fick han en julklapp. Jag tror det var en Alladinask. Det lät som det när man skakade den. Det hade varit gött med lite godis nu... Typiskt.

Söndag.

Igår var jag och fikade med Malin. Så himla trevligt! Det blev en väldigt lång promenad innan vi fick ett bord på Georges tillslut men det var det värt. Riktigt gott med blåbärssmoothie.
Vi kom fram till att vi är trötta på singellivet men att det samtidigt är ganska skönt, när man inte riktigt vet vart man står i livet. Allt kan ju helt plötsligt bli så mycket svårare när man har nån annan att tänka på, utöver sig själv. Och ja! Haha, vi såg genom fönstret två som stod och grovhånglade! Mitt framför ögonen på alla andra. Alltså det var nästan som att titta på porrfilm, dom var så jävla på varandra! Det var faktiskt lite snuskigt. Sen var dom typ bara 16 oxå.
Vad gjorde man själv när man var 16? Jag tror jag var tillsammans med O då. Jag har så svårt att hålla reda på årtal och hur gammal man var vid vissa tillfällen. Man borde verkligen tagit fler kort under åren som gått.

Jag sa ju att jag köpt Timos nya skiva. Shit mannen! Hans tolkning av Mariah Careys - Without you har gått varm sen dess. Sen gör han en superfin duett med Maia Hirasawa med låten I got you babe (Sonny & Chers gamla dänga). Så mysigt.

Lördag.

Jag har sett fram emot den här helgen hela veckan. Varför vet jag egentligen inte.. Kanske av den enkla anledningen att det är första helgen på väldigt länge som jag inte jobbar OCH inte har något inplanerat. Alltså en lugn helg som blir som den blir. Hur skönt som helst. Egentligen borde jag vara ute och leta efter julklappar men jag har absolut ingen lust för det. Kan ju faktiskt kolla efter lite på nätet.

En liten stund har jag varit ute iaf. Syrrorna + Aalex var och hämtade mig innan så vi var på Media Markt en sväng. Datainköp, dock inte för min del. Det hade ju varit alldeles för bra. Jag nöjde mig med Timos nya skiva och en Him cd/dvd. Räckte gott och väl för mig. Och Timos skiva är jättebra, så lyssna på den! Sen åt vi på Alcamo. En sallad blev det för min del. Med mycket fetaost!