Kärlek vid första ögonkastet.

Japp jag stapplade in på Media Markt (bland alla halvsura korvätande människor), gick direkt till kamerahyllan och såg den här. Jag kunde inte låta bli. Så jag frågade lite om den och insåg att jag kan ju varken mer eller mindre om att fota bara för att jag frågar om kameran. Jag vet ju ändå inte hur den fungerar eller vad allting heter. Men den lät bra. Så jag gick på säljsnacket och sen gick jag glad ut från affären med en relativt billig kamera, ett kamerafodral och en Jens Lekman skiva. Wohoo. Nu slipper jag tjata på alla andra att de ska ta med sig sina kameror, nu har jag ju en egen! : ) Dock är min "bara" på 7,2 megapixel. Jag vet inte om det är bra?


Nån jävel som minns 11 augusti?

image124

För det gör inte jag haha. Men det ser ju ut som att vi hade skoj!

So fuck off.

När blev klockan såhär jävla mycket?! Och när blev alla andra så kloka. Alla andra utan jag. Jag har bestämt mig för en sak iaf. Den här gången ska jag hålla det.

Ibland undrar man ju.

Pick a fight and I'll be in your ringside corner.
Play a game and I'll be your king and your queen.

Swim the sea and I'll be your saviour boat.
Say something stupid and I'll give them their anecdote.

And won't you tell me if what I'm doing isn't enough?
And won't you tell me if what I'm saying is too much?

Just don't let me down.
And don't leave me dry.


With or without you.

Jag både hatar och älskar att hitta gamla saker som man glömt bort att man någonsin haft eller som man har fått av någon. Det är därför det alltid tar sån fruktansvärd lång tid för mig att städa mitt rum. Jag hittar alltid massa saker. Men nu har jag lagt undan lite grejer. Linus hjälpte mig att bära det till bastun haha. Sen så visade jag det för Angelica. Det var ju faktiskt lite sött gjort, då på den tiden, när allt fortfarande bara var en lek. Men nu i efterhand så känns det inte som att det var en lek. Allting som man gjorde då, har ju satt sina spår. Varför visste man inte det då, så att man kunde gjort saker och ting på ett annat sätt. Ung och dum. Det var nog inte bara jag som var det.
Vad arg jag har varit på min mamma för att jag har trott att hon hade slarvat bort ett foto för mig. Ett ganska viktigt foto.. Men jag hittade det idag. Det var jag som hade lagt undan det själv. Men jag måste gjort det i sömnen eller något för jag har inget som helst minne av att jag lagt det där det låg. Konstigt det där. Sen hittade jag mina gamla anteckningar från 1an på Sanda. Av nån konstig anledning har Jesper skrivit på baksidan "Är det ingen jävel som minns 28maj?!" Jag kan inte ens komma på att vi skämtade om det datumet. Jag vet att jag frågade honom en gång och då sa han bara att han tyckte det var ett bra datum! Haha. Sen så var det ju naturligtvis maaaassa anteckningar från dom skitsura tyskalektionerna. Om vem som hade fula skor, eller vem som var syskon med vem, eller vem som var en slampa, eller vem som var snygg. Jag och Monika kunde hålla på så i evigheter. Fast detta var ju från Ad-tiden. Så om ni undrar varför jag inte kan ett ord tyska efter 4 år så kan ni kolla i mina böcker. Det står inte mycket vettigt där!

Idag har jag fått jobb. Yeeah. Det trodde jag aldrig : )

my, lika rätt som vanligt : )

Him släpper Venus Doom IDAG!

Och J var väldigt snäll och skickade Kent - Min värld, till mig. Och en discoremix. Vet dock inte om jag gillar den så mycket..

Kvällsmusik.

Kent - Ingenting Hello Saferide - The quiz Kristian Anttila - Vill ha dig Those dancing days - Hitten The Gossip - Listen up! The Gossip - Coal to diamonds Timo Räisänen - My Valentine Miss Li - Let her go Moneybrother - Just another summer Backyard Babies - Too tough to make som friends Common feat Lily Allen - Drivin' me wild Hard-Fi - Suburban knights Marilyn Manson - Heart shaped glasses M.I.A - Jimmy Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu Amy Winehouse - Back to black Shout out louds - Impossible My chemical romance - Teenagers Maroon 5 - Wake up call Marilyn Manson - Red carpet grave Plain White T's - Delilah Shayne Ward - If that's ok with you Che'Nelle feat Baby Cham - I fell in love with the dj Anna Ternheim feat Fyfe Dangerfield - Lovers dream Blinding Lights - 20070119151002 (haha jag vet inte vad den heter) Florence Valentin - Pokerkväll i Vårby gård Jens Lekman - Julie Jens Lekman - You are the light Rocky Dennis - Maple leaves

Sen kom ingenting

Jag vet att jag sa att Kents nya singel skulle komma ut den 17 september. Det gör den också. Men som vanligt, som med allting nuförtiden, så har den läckt ut på internet. Och jag var ju inte sen med att ladda ner den. Annars har jag varit duktig på sistone och köpt singlar jag velat ha. Men singeln är precis lika bra som jag hade förväntat mig och nu längtar jag sjukt mycket till Kent konserten också!! Vad jobbigt långt det är till december just nu.
Sen kommer ju Winnerbäck med nytt material. Och Timo med. Winnerbäck besöker oss 6/12. Jag såg nu att Timo kommer till världens bästa park, Huskvarna, den 24/11!! Ååh alltså kan det bli en favorit i repris från förra året, när jag & My var på honom. Måste varit ungefär vid den tidpunkten på året. Skumt alltså.
Sen kommer Jens Lekman till BigBongo den 6/10. Och jag är nu ledig från jobb den helgen. Och det är samma helg som Angelica fyller år. Det här kan inte bli mycket bättre!

Skitbyggare!

Jag fick ett bryt på jobbet idag. Jag helt och hållet föll ihop inombords. Jävla kunder som ska till att krångla och vara ELAKA! Vad får dom ut genom att vara elaka mot mig. Gå till personangrepp. Jag har väl aldrig gjort honom nånting. Idiot. Det hela slutade med att Johan kom in och tog kassan och skickade ut mig att sitta och lugna ner mig i solen. Sen kom han och gav mig en Coca Cola och tröstade mig. Sen satt vi där och pratade om elaka bygg-gubbar som alltid tror att dom har rätt. Så numera ska jag inte ringa Jouren, som för övrigt också var helt knäpp idag, utan jag ska ringa Johan eller Chris.
Resten av dagen flöt på snabbt och bra. Fast usch, jag var irriterad hela förmiddagen. Det var möte på jobbet idag och dom som skulle gå på det kunde ju, naturligtvis, inte jobba. Så jag och Danne fick gå på lunch jättetidigt. Jag var i byggen som vanligt och vi bestämde att vi skulle gå vid 13.30 och äta för att vi skulle hinna tillbaka för mötet började 14.30. Men INGEN kommer och byter av mig. Sen så lämnar jag nyckeln till byggkillarna och går in. Då skäller B ut mig för att jag är sen. Men varför kunde inte hon eller M kommit ut och bytt mig då!? Vad är det för fel i deras klimakteriehjärnor!! Jag ska fortsätta kalla henne tant bara för att hon tänker ju faktiskt som en tant. Sen när hon kommer på att hon gjort fel så kommer hon och fjäskar. Varför?!

Jag kanske ska gå ut imon. Jag känner att jag behöver det. Så då gör vi det. Hoppas jag! Haha det kan bli kul. Jag o kussiluringen på nya äventyr. Jag vill att det ska vara fint väder imon. I need it. Det är tråkigt att alla andra jobbar.. Jättetråkigt faktiskt.

"Oj då, jag slumrade visst till här du! Hehe. Vad vill du ha hjälp med? Jaha en silikonspruta, höhö, vad är det? Var finns dom?!" - Syllan, aka Jouren, idag på jobbet........

i close my eyes and i'm still there, i'm still there

Jag kommer ingenstans. Inte med någonting. Vad jag än tar mig för går ju åt helvete. Varför ska jag ens försöka mer. Och vad får jag för att jag försöker. Ingenting tillbaka. Ingenting.

So indecisive, so adamant

Idag är jag ledig. Jätteskönt och väldigt meningslöst. Vad gör jag när jag är ledig? Sover länge och inte så mycket mer. Därför känns det samtidigt lite onödigt. Men dagen till ära så ska jag gå ut och gå, klippa Jonna och Stina och så har jag faktiskt läst i 2 timmar utan uppehåll i Mansons bok. Det måste ju gjort mig lite klokare tycker jag. Så dagen kanske inte är så meningslös ändå.. Jag längtar sjukt mycket till konserten.

Igår jobbade jag hela dagen och förutom att jag tjänade in lön för mitt arbete så vann jag även 300:- på ett vad i lunchrummet. Haha. Johan trodde inte att jag kunde få 15 poäng på att kasta pil (efter att ha sett mina övningar) så han tyckte vi skulle slå vad. Visst varför inte. Det gick ut på att om jag fick under 15 poäng så skulle Johan få klippa sig för 100:- istället för 200:- men om jag fick över 15 så skulle han få betala 300:-. Gissa vem som vann... Men han hade ju bestämt sig för att vinna och ville slå vad en gång till. Denna gång att om jag fick under 15 poäng så skulle han få två klippningar gratis. Jag förlorade naturligtvis men föreslog kvitt eller dubbelt, väldigt vågat av mig! Så gränsen blev denna gång 22 poäng. Under = Johan skulle få 4 klippningar gratis / över = han fick inga klippningar gratis. När jag skulle kasta sista pilen var jag tvungen att få 5 poäng eller mer för att komma upp till 22. Darrhänt som jag är så kastade jag iväg pilen och kom jävlar precis på 5ans ring. Gissa om dom blev förvånade haha. Erica var benhård men rättvis domare och det hela slutade alltså med att jag vann 300:- och inte behövde klippa något gratis. Sen gick jag och Kjell och skrattade åt Johan hela dagen. Jag kanske borde köpt en lott på hemvägen men så smart var jag inte..

Jag har köpt 4 nya böcker också. Inte för att bli mer påläst utan för att jag faktiskt tycker det är kul. Hur konstigt det än låter. Jag har aldrig haft något läsarhuvud men nu så. Så nu har jag 6 böcker att läsa när jag är klar med denna. Den du!

singel + telefon

Förresten så hörde jag på radion idag att Kent släpper sin första singel från nya skivan den 17 september. Alltså bara åtta dagar kvar. Ingenting heter den. Sen ska dom även göra ett samarbete med Sony Ericsson och göra en telefon. Varför bytte jag telefon för? Tänk om deras faktiskt är snygg. Ja ja. Gjort är gjort.

Ibland så dör jag lite grann, när du halkar med din tunga på en bokstav i mitt namn...

Helgen är redan slut och inte gör det mig sorgsen ens. Känns inte som att det har varit helg. Har jobbat ända sen i onsdags. Ok det kanske inte ska heta "ända sen i onsdags" men är man inte van att jobba mycket då blir man ju trött. Jag blir det iaf. Märkte idag med att jag jobbat en timme för mycket idag. Grattis till mig. Jag trodde jag började 10 men började 11 och det märkte jag först när jag skulle gå hem. Jag som var så trött imorse!! Men ska jobba imon med sen är jag ledig till torsdag.

Josefine & Aalex har varit hemma i helgen igen. Det är alltid kul. Nu hade dom visst redan åkt till Kaxis när jag kom hem, för att sedan åka tillbaka till Mölnlycke. I fredags la dom ut kräftburar i Stensjön så på kvällen där var det middag hos mormor & morfar. Sen åkte jag hem och la mig. Ganska skönt faktiskt. Sen som sagt jobbade jag igår, slutade vid 16. När jag kom hem hade vi ingen ström så jag satte mig och läste och somnade med boken i handen. Vaknade kl 19 och ringde My. Men hon ville inte komma och äta kräftor hos oss. Sen så ordnade Josefine en liten minikräftskiva här med ballonger, hattar, snaps osv så det blev inte att vi åt förän sent och då var jag så trött så jag orkade inte åka till stan. Men det var kul igår. Pelle hade med sig ett band på när Jossan, Linda & Emma var små som hans pappa (vaktmästare på Stensholmsskolan) hade hemma. Helt otippat. Sjukt kul var det iaf!

Egentligen orkar jag bara inte mer. Jag vet inte om jag vill vara med om det här som händer. Om det ens är något som händer? Jag vet inte. Det är svårt. Kanske inte lika svårt för mig, som för dig. Eller..? Esch. Vad vet jag. Ingenting! Precis ingenting. Och jag kan inte tänka på något annat. Vill bara stänga in mig på mitt rum med en bok och min iPod och stanna där. Stanna tills allt har löst sig av sig själv. Fast det lär väl inte göra det antar jag. Vad händer när du väl är här?
Om någon tycker att jag ser ut som ett frågetecken just nu så är det inget konstigt med det. Jag är ett.


Come on and give me some fire

I feel fine if I feel at all. I feel fine but I need you more. There's no use, it's all up to you. Can't you hear my heart beat? I could be someone else tonight, I could be what you decide. There's no use, it's up to you. Can't you feel my heart beat?

And the pain in the morning comes as easy as it goes. Can't find the truth in a house of lies. Can't see tomorrow with yesterday's eyes.

Please forgive me if I act a little strange, for I know not what I do. Feels like lightning running through my veins everytime I look at you. Help me out here all my words are falling short. And there's so much I want to say. Want to tell you just how good it feels when you look at me that way.

Can you sleep when I grind my teeth? Do you look away if I slob when I eat? Will you let me be myself? Can you at all times wear socks? Because I'm still scared of feet. And if I'd fall, would you pick me up?

And the tears come streaming down your face, when you lose something you can't replace. When you love someone but it goes to waste. Could it be worse?

What a wicked game to play, to make me feel this way. What a wicked thing to do, to let me dream of you. What a wicked thing to say, you never felt this way. What a wicked thing to do, to make me dream of you.

Sötnosar

http://www.fotografiqa.se/alexochvincent/
kolla in minimodellerna <3

Bevare of malin. she's bad to the bone

Förresten, kolla Malins min på den bilden på henne och Angelica. Jag har två alternativ till den minen.
1. Hon gör en Dressman reklam. Ni vet dom där dom går med kostymer framför nåt som brinner. Ha
2. Eller så ska hon iväg med Tom Cruise i Mission Impossible.

Jag vet inte riktigt. Men inte ser det ut som att hon är på väg till bilen iaf. Hon måste ha nån slags plan där tror jag. Nånting om att erövra världen. Vad som är innaför det nygjorde håret vet jag inte. Det återstår att se!

En dag i stallet!



Igår var vi uppe hos Angelicas häst och red lite. Wilma heter hästen. Det var kul att rida igen och jag har saknat det fruktansvärt mycket. Hoppas att jag kanske kan få hålla på med det lite nu, men allergier kan man ju aldrig styra över riktigt. Kul hade vi iaf, och träningsvärk har jag idag! Haha. Jag har ungefär rört mig från sängen till datorn och från datorn till tvn osv. Fan jag knappt sitta!
 
Ikväll börjar Idol 2007. Bra som bara den, så att man får något att titta på. Jag har kollat på Dirty Dancing idag med. Och jag tycker den är bra. Jag kom på mig själv med att både le lite och hålla takten haha. Jag tänkte faktiskt ut och gå men kom fram till att det regnar satan ute och att mamma vill bli slingad i håret, så jag får göra en instats där. Har även ännu en gång gett vika för mina principer. Ska jobba för M på fredag. Usch jag vill inte jobba för henne men ändå vill jag ha pengar. Vilket dilemma. Men hur som helst. Nu jobbar jag onsdag-måndag. Så ett litet tag framöver lär min fritid bli lidande, typ som att jag inte kan sitta framför datorn eller kolla på tv eller så ; ) 


Your home is where the dark is, i should have told her

Först så visste jag inte vad jag skulle tycka. Sen visste jag precis vad jag skulle tycka, och när jag väl gjorde det så var det fel. Så när jag tyckte som alla andra tyckte att jag skulle tycka så var det också fel. Och nu när jag sitter här och tycker som jag gör så är även det fel! Att man aldrig kan hålla sig till en sak. Är det förvirrande? Det tycker jag med. Bra att man kan tycka så mycket va? Är det nåt slags bevis på att man inte är mer än människa och kan ändra på vad man tycker om andra människor. Ändra sig över en natt. Jag är faktiskt lite arg. Det är jag, det ska jag inte förneka. Fuck it. 
Nu skulle jag vilja skriva ett skitbra citat från nån film som skulle passa in här hur bra som helst, men jag är dålig på filmcitat. Jag håller mig oftast till låtar och dess texter, men ett filmcitat ger ett bättre intryck tycker jag. Synd att jag är så kass på dom. Jag måste öva. Kolla mer filmer. Hösten kommer nu och ger mig långa mörka kvällar där jag kan sitta i min ensamhet och lära mig filmcitat. Sen så! Förresten så hade Marilyn Manson ett citat från Katten I Hatten i sin bok. Ha. Det var kul. Jag vet inte varför jag gillar den filmen så mycket. En stor, fet katt som inte gör annat än hittar på djävulskap. 
På tal om filmer jag gillar så köpte jag Rapport Till Himlen på dvd häromdagen. Som för övrigt var en serie back in the days (1994). Jag har den iaf. Och det är jag glad för. Inte för att det är jättebra, men Prästen Allan kan vara den bästa karaktären jag sett. Och Mr. Splendid, usch vad äcklig Gert Fylking kan va haha. Vad jag även såg nu, som jag inte såg igår när jag tittade på det var att Musse Hasselvall, han i YKY motherfucker, är med som Viktors vän. Tufft.