It's gonna be the next thing.

Puss

Den här får det blir. Kan inte låta bli att le varje gång jag ser den. Snart sitter de små söta och pussas på min fot varenda dag i eviga livet. Vad bra! Då kan jag le varje dag : ) Lite finlir behöver den ju. Men det tvivlar jag inte på att han kan, han som ska märka mig för livet. Oooh jag är lite nervös nu. Nu när jag väl bestämt mig lixom, då vill jag bara ha det gjort! Kommer bli bra det här.

Ha!

Jag kom på innan idag att jag har inte fått ett enda myggbett den här sommaren!! Det är väl värt att fira va. Haha. Utgång på fredag. Längtar redan dit, kan bli en höjdare..! Faan. Nu kommer myggen attackera mig så fort jag går ut, skulle aldrig tänkt den där tanken innan.. Uuh..

Ännu en sen lördagsnatt.

En sak jag inte förstår är hur jag kan sitta uppe natt efter natt utan att ha viljan till att gå och lägga mig. På nått sätt känns det tråkigt att gå och lägga sig. Det är så ensamt, så tyst och framförallt så tomt. Jag tycker det är jobbigt, skitjobbigt faktiskt om jag nu ska vara ärlig. Därför är det bra att man har så fina vänner som jag har. Tack för att ni faktiskt finns där för mig. Tillochmed när jag är jobbig finns ni där för mig.
Nella, jag blev så rörd innan när jag satt och läste ett av dina gamla inlägg från när vi hade varit på Hultsfred. Det stod så fint: Kattis är ännu finare nu, fastän hon var som stjärnhimlen redan innan, och hennes vänner ger mig mer än de förstår. Nella vad skulle jag göra alla måndagar i skolan utan dig, det vet jag faktiskt inte. Du är så himla fin! Och jag tror att vårat projektarbete kan bli toppen..!

Jag ska inte sitta här och rada upp mina vänner för att det känns lite lamt. Men jag hoppas verkligen att ni vet att ni betyder så jävla mycket för mig. Älskar er. Mycket! Även att vi inte är så många i vårat lilla gäng så känns det verkligen bra. Jag har hellre några få riktigt bra, nära vänner som vet vad jag känner och som jag kan vara med utan att känna mig obekväm, än att ha många ytliga vänner som bara, ja.. Usch helt enkelt. Kan inte ens sätta ord på det.

And then there was only three.

The boys bad news!

Fan vad bra jag är. Jag har inte hört av mig på länge nu. Känns som en evighet men det är ju faktiskt bara 9 dagar. Men vad sjutton. Det är ju bättre än inget. Jag ska hålla på det här nu! Fast han verkar ju inte sakna mig särskillt mycket ändå, bra det. För jag saknar inte honom! Woow! (hörde ni ett Lina-skrik där??!) Jag känner mig bara så himla uppåt hela tiden. Haha. Det är så sköönt.

Idol juryn kom igeeeeen. Ta in Cissi i tävlingen igen,
hon ska ju vinna!! Ibland blir jag bara besviken..





Bittersweet feelings.

Can't knock em out, can't walk away,
Try desperately to think of the politest way to say,
Just get out my face, just leave me alone,
And no you cant have me number,
"why?"
Because I've lost my phone.

Gå dit ifall du minns.

Ibland kan jag bara inte förstå mig själv. Varför, varför, varför är jag så dum? Att jag går på det varenda eviga gång. Och att jag aldrig någonsin lär mig hur du fungerar. Det bara går inte. Ditt hånflin. Varför ger du mig det varje gång vi träffas? Jag ger inte dig något flin. Varför ska du bara vara så elak hela tiden? Jag gick ifrån dig för jag visste att det skulle sluta som det gjorde. Visst du är inte elak på det sättet, för du säger ingenting. Men på de här åren har jag lärt mig några ansiktsuttryck som jag sent kommer glömma. Ett av dom gav du mig ikväll. Helvete. Jag vill bara be dig dra så långt bort som möjligt, medans jag samtidigt vill ha dig så nära mig som det bara går. Varför kan allt inte bara bli som det var. Varför ska allt vara så jävla svårt. Och varför får du mig att må såhär? Så skit som jag mår nu är det bara du som kan få mig att göra. Kan du inte bara göra mig lycklig istället?
På ett sätt som du gjorde en gång..

Heart in hand

Heart in hand

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I am helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would




Det ska ju vara du & jag..