Längtar.

På fredag, då smäller det! Winnerbäck OCH Kjellvander på scen. Vilken underbar kombo..! Har längtat så mycket hela sommaren och nu är de äntligen här. Ska bli ungerfär hur underbart som helst! Kanske kommer till och med Du dit? Hoppas går ju. Jag har iaf tagit ledigt på lördagen så att jag kan ha riktigt kul haha. Ska bli skönt. Men hallå. Sen veckan efter det har ju jag tänkt att ha min fest!! Får se om jag får iväg mor & far. Annars så hm.. Vet jag inte hur jag ska göra. Men det löser sig ju alltid! Gammal man börjar bli då. Usch orkar inte.. Jag tycker att jag är gammal. Tänk då min farmor eller ngt haha.

Men usch. Egentligen har jag lite panik över att gå på Winnerbäck.. Det är så mycket känslor, så mycket saknad. Helvete. Allt ska du förstöra egentligen, varför gör du så? Du har förstört det som betyder så mkt för mig. Jag kan ju inte lyssna på en enda låt utan att tänka på dig.. Det gör mig så ledsen..

Kalla mig.

Par.
Så simpel som jag är, kan jag inte förstå
hur ska jag bära mig åt för allt blir fel.
Och hur du ser på mig stämmer ganska bra
med hur jag ser på mig.
Så kalla mig cp kalla mig bög.
Det kanske är fel men en bra metafor
för den jag är. Det jag är.

Jag vet inte om jag är känslokall eller vad det är. Men det enda jag kan tänka på är tomheten efter vad jag misste förra året. Och det är jobbigare än det som hände igår. Förlåt. Det var inte min mening att såra dig. Verkligen inte. Men det blir bäst såhär. Tro mig. Det kommer gå för långt annars. Alldeles för långt.. Och jag vet inte vad jag ska säga. Vad jag ska känna. Jag lämnar det nog här. För den här gången..

Hultsfred -06

Nu är jag sann. Det var det bästa jag någonsin varit med om! Spelar ingen roll vad alla andra än säger. Jag trivdes verkligen där i skiten, värmen, bland alla sköna människor, bara dricka cider och ha det gött, att få vara med sina vänner, att få hålla en hand var trevligt oxå. Men framförallt MUSIKEN!! Ta mig tillbaka.. Nästa år ja då... Då jädrar!
 
Kent på Hultsfred var helt jävla makalöst..! Sinnes vad bra dom var. Vintervila i Havsänglar versionen, Martin Roos kom upp och spelade, konfettiregn, Quiet Heart i GoBetweens originalversion, kareoke till Dom som försvann och bara få stå och njuta av att se dem spela en gång till.! Skönt. Tack, Jocke Berg för att du är så himla störtskön..!

Babyshambles var inte dåliga heller.. Innan Hultsfred visste jag inte ens vem "den där jävla Pete Doherty" var som alla snackade om jämt. Men nu efter, så är han ju kung i mina ögon. Coolaste killen. What did I doooo? Ett historiskt ögonblick haha.

HIM. Äntligen har jag fått se dom!! Så som jag grät för att ingen ville följa med mig till Stockholm och titta på dom förra året. Tio meter från scenen är inte fy skam..! Öppningslåten var den som jag gissade på långt innan konserten började. Buried alive by love. Fråga My, för jag sjöng den för henne haha. Bästa låten var nog Vampire Heart, just för att alla sjöng hade kul och för att Ville bjöd på en sån satans konsert!! Join me var inte heller så tokig. Då fick jag en klump i halsen..

Att få gå på en konsert med en av de som står mig närmast om hjärtat, det var verkligen fint. Och jag fattar fortfarande inte varför du ska förstöra en så bra grupp för mig. Att lyssna på BackyardBabies är som att lyssna på dig.. Och att du sjöng Roads i mitt öra gjorde inte det hela lättare. Men tack för att du tog hand om mig så fint. På ett vänskapligt sätt, naturligtvis..

Vad ska jag fortsätta med? Det typ går ju inte. Allt var så bra. Timbuktu, Pharell, The Strokes, The Sounds, Cardigans, Vapnet, Snook, Cat5, Henric Berggren. Åååh, vill tillbaka så mycket. Det kändes som att man hade hittat hem när man kom dit. Även att jag kände mig lite Svensson ibland så gick det ju bra haha. Gott..
Favvisar

For what it's wort..?

                                                                                    
Att skaffa en blogg var kanske inte det största beslutet jag tagit i mitt liv.. Men däremot skriva om mitt liv och lägga ut det här. Att våga det. Det kan vara ett av de större.. Någonstans måste man ju få ut vad man tänker för tyvärr är det inte alltid så lätt att prata om det med sina nära och kära.. Även om jag försöker, jag lovar (!), så går det inte alltid..! Men oftast vet ni ju vad jag tänker så jag behöver ju inte säga det högt ändå.. Hihi.
Jag har lite svårt att uttrycka mig i ord. Oftast lyssnar jag på låtar och kan känna igen mig i dess texter. Så en del låtar kommer det dyka upp här, det vill jag lova! Kan jag inte uttrycka mig i ord så låter jag oftast bara saker bli som det blir. Inte alltid så bra. Inte när man inte riktigt vet vart man står heller. Jag kan erkänna. Just nu har jag inte båda fötterna på jorden. Eller.. Det har jag kanske inte haft på lite mer än ett år.. Inte sen jag sumpade mitt livs chans.
Men hur som helst. Gråt inte över spilld mjölk sägs det ju. Vad får man gråta för då? För man kan inte jämföra dig med något så enkelt som mjölk.!

Jaaja. Många gånger kommer jag skriva om "Han" men stort H. De som känner mig vet vem det är. Men jag kommer oxå skriva om vad jag tycker är kul och så. Shoppa på nätet är ju hur kul som helst så en del roliga sidor kommer läggas upp.! Annat oxå, som sagt, musik slår aldrig fel!

Ha det bra. Godnatt kramar Katrine.