Du kommer få se din ungdom ruttna framför dig.



Och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Det är mitt eget fel vad som än händer med mitt hjärta
För jag har alltid vetat att du inte kunde stanna
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

It's like finding something pretty in a jar of lies

Nu är jag hemma i Baggarp.. Ganska skönt faktiskt. Det är alltid skönt att komma hem lite. Ni som inte tycker det, kommer tycka det sen när ni flyttat. Tror jag iaf. Vi ska fika här strax. Stormen Tuva ligger utanför dörren och lurar och det har redan varit ett litet strömavbrott. Men så är det här på landet! Inne i stan är det bättre, jag har faktiskt erbjudit mor & far att sova i lägenheten om det blir strömlöst för länge här ute. För jag och Bigsis ska ju till Mellansis i helgen. Där är det visst varning för att gå ut. VAAARFÖR?! Varför den här helgen just när vi ska mysa och gå på stan osv. Typist... Nehe, fika tajm!

20080131

jag är så jävla bränd.

I have to quit you.



Och det är sant.

By the way she looked I should've calmed down

image151
I went too far
Oh thats all I got to say

Albert Hammond Jr.

En tycka-synd-om-sig-själv-dag!

Underbara dagar som dessa så kan jag tycka synd om mig själv. Dom dagarna man vaknar upp för att inse att 1. man har försovit sig, 2. man är jävligt förkyld 3. man har mensvärk och sist men absolut inte minst 4. en sprängande huvudvärk. Jag trodde alla älskade såna här dagar, men jag verkar ha fel.
Mitt i allt mitt tycka-synd-om-sig-själv-moment så blev jag sugen på choklad och fick för mig att någon klok människa sagt att man ska röra på sig när man har ont i magen. Så jag tog på mig mitt fynd (köpte jacka på H&M idag) och gick ända bort till Shell. Hela rundan tog nog ungefär 15min, om ens det. Men jag var ju ute lite iaf.
Nån som har ett bra filmtips till imorgon, läs onsdag, kväll? Mina idéer är slut..


All i know.

image148

den segaste kvällen, nånsin?

Och här ligger jag. Fullproppad av pizza, har nästan druckit upp 2 liter cola, kollar på film och är alldeles ensam. Har ju valt det själv, men det känns ändå dumt på nåt sätt. Har precis kollat på Just my luck. Jag har väl aldrig riktigt gillat Lindsey Lohan men det var ok. Nu ska jag se The wedding date. Ser ni vilket håll temat på kvällens filmer lutar åt? Jajjemen.
Jag är så fruktansvärt sugen på att ha en liten bebis. Sjukt! Jag har inte ens någon att skaffa barn med men med alla bebisar som ploppar ut överallt så börjar man ju fundera. Haha bara för att jag tänkte på det här nu så loggade Daniel in och han har en bild på Kian. Kul att tillochmed (är det ett ord?) min dator jobbar emot mig. Fast den har gjort det mkt på senaste. Like banaaaaanas, crazy shit. Nu är det toatajm, nice bajs så att säga...

Min nya vän Roffe och hans tjej.

image149

Jaa, Roffe och jag kommer ha många fina samtal tror jag.
TACK Malin.

Nytt personligt rekord.

I lördags var Europe på Elmia. Vem vill inte se dom en gång i livet?! Jag ville iaf det så Westerlund var så vänlig att släppa in mig. Det var en riktigt trevlig kväll med lite goda drinkar och lite tjöt med masa gamla gubbar som var säljare hit och dit. My & Emil jobbade på för fullt medans jag mest stod och tittade på fulla människor. Jag saknar verkligen en mysig pub i Jkpg där det kommer liveband och man bara kan sitta och mysa. Sen framåt småtimmarna så gjorde jag nytt personligt rekord genom att gå från toppen till botten på endast två sekunder. Inte för att jag var så draaagen men för att jag var trött och utan mat i magen. Så vid 02.30 bar det av mot Max. Vid den tiden på natten så är det inte dags för kassörskan att rätta folk... Jag tror hon var ny. Har aldrig sett henne innan iaf. Sen hem till lägenheten och äta och sen sova. Hann iaf kolla på Björn Gustavsson. Han är så rolig!
Jag ska jobba om inte ens två timmar... Uuh. Men imon är jag ledig! Ska bli skönt. Men ska försöka hinna med lite grejjer så det blir inte att sova för mkt.


Familjen.


Jag
gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen
Nu
vet jag vad du kommer o säg
och det känns som första gången
Kom
vi visar dom att det är vi
men det visste alla redan
Ut
springer du iväg med mig
ja hör du hur dom sjunger?

Jag har alltid sagt att Baggarp är lite heligt..

Mamma ringde mig innan och var ganska skraj. Hon hade låst in sig i datarummet, dragit ner gardinerna och satt med telefonen i högsta hugg haha. Tydligen hade någon knackat på ytterdörren och mamma hade öppnat, såklart. Där står en man med kutig rygg, stor hatt, en käpp, han har en stor ryggsäck och typ en filtjacka runt sig.
Mamma säger "hej......?" och till svar får hon, på finlandssvenska: "Hejsan.. Jag undrar om ni kan släppa in mig så att jag får härberge här inatt. Jag är på pilgrimsfärd och har inte vilat sedan kl 9 imorse. Snälla släpp in mig, jag är så trött."
Vad gör man?! Mamma försökte vara snäll men vågade såklart inte släppa in honom, vilket jag inte heller skulle ha gjort!! Så han fick gå vidare och mamma ringde Magnus, för hon va livrädd. Mange åkte ut och letade efter honom för att se vart han tagit vägen men han kunde inte hitta honom. Så han ringde polisen. Och han var tydligen inte ensam om att ha gjort det för polisen hade redan haft uppe en patrull i trakten. Skumt det där. Jag trodde inte folk gick på pilgrimsfärder längre, och särskillt inte ute i Baggarp. Ja det är klart att Bockamålen är ju trots allt Europas medelpunkt, det kanske kan räknas som heligt?! Haha. Jag tror minsann att det var en tjuv.

Grammis 2008

Mina frågor just nu är:
Varför hade Carl Bildt en soffa på sig?
Varför skrek Amanda när hon sjöng?
Varför fick Salem Al Fakir så många priser? Han suger ju...
Kan inte Sahara Hotnights sjunga live?
Känner Lars Winnerbäck verkligen inte en enda frisör?
Fick Mustach ingen mat? Han praktiskt taget åt ju upp micken..
Varför i hela friden spelade ett dansband? Såg ni Daniel Breitholtz min? Haha
Kan inte Gry klippa av sig håret igen? Det är mkt snyggare..

MEN. Det är ju bara min åsikt. Sverige är ett fritt land, man får tycka vad man vill. Förresten så är min prövotid över på körkortet. Grattis till mig och Angelica för att vi lyckats hålla kvar våra körkort i två år utan att det hänt några större olyckor. Om man inte räknar med dom i utlandet och dom när man satt själv i bilen haha.

Hold the S because I am an AINT

Jag har verkligen försökt att ladda upp massa bilder nu, men lyckas jag? Nej.. Ja ja det får bli en sammanfattning av 2007 en annan gång. Blogg.se arbetar emot mig just nu.

I don't care if your world is ending today
Because I wasn't invited to it anyway
You said I tasted famous, so I drew you a heart
But now I'm not an artist I'm a fucking work of art
I got an F and a C and I got a K too
And the only thing that's missing is a bitch like U

Jag är trött på det här nu, på riktigt allvar. Vad är det som cirkulerar i era små hjärnor? Jag citerar My: Är det bara luft som går mellan öronen på er?! För det var väl ungefär så du sa.. Jag menar dock andra personer men det har kanske inte med saken att göra.