20071231


So I walk right up to you
And you walk all over me
And I ask you what you want
And you tell me what I need
Can't you feel it all come down
Can't your hear it all around
At the place where lost is found
That great love sound

Gott nytt år.

20071227

Julen gick förbi med en jävla fart. Såhär fort har det aldrig gått förut. Innan har man liksom inväntat julafton, väntat på det där myset hemma kvällen innan när hela familjen samlades, längtat till morgonen då man får öppna dom första klapparna. Men neeej, inte i år. Galet vad fort det gick. Men det var iaf en mysig och trevlig jul. God mat och fina klappar!

Jag älskar alla nedräkningar såhär års. Haha det är så löjligt, men vansinnigt kul att titta på! Just nu räknar dom ner 2007:s mest chockerande saker på MTV. Nu är det Pete Dohertys tur att få sig ännu en känga. Pete, by the way, kommer till Hultsfred igen! Likaså HIM, Timo, Those Dancing Days och Sugarplum Fairy. Shit shit shit vad jag längtar dit.

Anthony and the Johnsons



Det här är den bästa versionen jag hört av den här låten. Idag är jag på sånt här humör. Jättebra dagen innan julafton. Galet att tiden har gått så fort! Jag är inte riktigt beredd på att fira jul imon. Men jaa, det kommer nog gå bra. Like always.

Rock'n'roll star, who do you think you are!?

En dag för att klippa lugg.
Jag trodde att den här kvällen skulle vara trist och väldigt långtråkig. Men det har verkligen varit trevligt. Vi hämtade mat från Wok & Co, passade samtidigt på att skrämma Linus halvt till döds. Sen åt vi, drack vin och bara tjatade. Sen var det färga håret som gällde. Fridas hår gjorde vi under dagen så hon var redan färdig, tur var väl det, för jag kom hem för ca 15min sen. Nu är jag blond och nyklippt. Det blev ingen page dock. Men en lugg som jag tror att jag kommer att gilla om några dagar.

En dag för ett erkännande.
Men det kan jag berätta mer om en annan gång. Nu är det bedtime för min del. Jobba imon med, sen är det Sthlm och Marilyn som väntar! Ska bli så sjukt kul.

Malaysia 08

Tränade idag. Kan ju inte säga att jag var värst flitig. Jag gillar inte att träna med My, hon får mig att se så dålig ut genom att vara så duktig haha. Dumt. Men magen SKA se bra ut till mars så det är lika bra att sätta igång.. Nu ska jag ställa mig och steka pannkakor tills imon. Det är så gott tss..

Keep bleeding love.

What hurts the most.

Jag har tusen saker jag vill säga. Tusen saker jag vill skriva. Tvåtusen saker jag vill göra.. Men jag kan inte, jag vill inte, jag får inte och jag orkar framförallt inte. Jag orkar inte engagera mig i något när allting jag gör går åt helvete ändå. Jag vill släppa ut allt, precis allt. Jag är alldeles för feg för det. Jag är för feg för att säga vad jag tycker. För feg för att säga vad jag känner.

Vi hade ett väldigt givande samtal innan, men vad det gav det vet jag inte. Det kändes som att vi fick mycket sagt på så få ord som möjligt. Jag vet att du finns där för mig till 100%, om inte mer, men det känns så jävla fel.
Nee det här är bara trams. Jag vet det. Det skulle aldrig funka, aldrig någonsin.

FAN

Fråga inte, för ni kommer inte få något svar.

20071201

Nu har det varit Nella & Kattis tid. Det är alltid lika uppskattat. Det är så skönt att bara få prata av sig ibland utan att få massa dömande blickar och elaka kommentarer tillbaka. Ett tag var jag & Nella på fel spår, men det har rättats till igen, skönt. Efter nyår nån gång ska jag ner och hälsa på henne i hennes lägenhet! Hon berättade att Monki har öppnat en större affär nu, nästa vid NK. TVÅ VÅNINGAR! Gissa om jag längtar.


But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew you

Kattis + My = trubbel

Innan när jag & My var ute så var det en man som tappade sin påse med nyköpta saker i så att allt trillade ut på gatan. Gissa vilka två som inte kunde hålla sig för skratt. Det gjorde hela min kväll haha.