070531

Orkar egentligen inte skriva. Men jag måste dela med mig av min lycka.

-En vecka kvar till studenten
-Tjänat lite pengar idag, haha
-Hasse är fått lite nagellack så att säga.. Ett lager kvar
-Hultsfred om två veckor
-Imon är det fredag och heeeelg.

Natti.


Hej, hej. Vad har du att säga?

Jag vill berätta precis allt om Halmstad så att alla andra kan ha lika kul som jag har just nu. Eller som jag hade i skolan idag haha. Men jag vågar inte. Det som hände i Halmstad, stannar i Halmstad. Inte allt, men nästan! Och ja, det var sjukt kul. Tycker bara synd om Markus som fick stå ut med oss klumpiga tjejer som inte kunde vara tysta en sekund. Stackarn "U-ade" på tentan. Men jaa. Nästa gång får han väl tänka lite innan han bjuder in fyra tjejer att bo hos honom en hel helg ; )

Klyschigt. Men ack så sant.

Vem skulle hjälpa mig uthärda livet härute?
Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få?
Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden?
Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då?

Nej du måste finnas, du måste. Jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns.


Det är svårt att tackla dom här känslorna. Jag har aldrig varit med om något liknande förut. Förutom med Chatös. Det här är en annan sak. Man kan prata med Farfar. Han kan säga hur han mår. Han kan faktiskt säga att han inte mår bra. Och det gör han också. Jag är faktiskt inte alls redo att förlora min Farfar än...
Och jag vet att när jag är ledsen så kan det komma saker ur min mun som jag inte alltid menar. Och att jag har svårt för att ta till mig när folk faktiskt försöker säga någonting viktigt till mig. På så vis är jag väldigt lik min Farfar. Enivs. Dum. Elak. Det är sån man kommer minnas Farfar, och det är sån jag är nu. Förlåt.
Jag hoppas hela tiden att mina vänner vet vad jag tycker om dem. Att de vet det, utan att jag behöver säga det till dom. Jag är så dålig på att uttrycka mig och dålig på att säga till er att ni verkligen betyder allt för mig. Jag vill kunna krama om er så att ni känner att jag verkligen menar vad jag säger. För jag tycker verkligen så mycket om er. På ett bra sätt. Och jag skulle väl bli mer eller mindre galen om jag förlorade någon av er..

Är det såhär enkelt?


image49

Jag vill också göra en lista!

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Räknas en puss från Alexander? Isåfall leker jag med honom ibland : )
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Jag åt väl apelsiner som alla andra barn..
Vad åt du senast?
Jag dricker Tè just nu, annars åt jag knäckebröd igårkväll!
Har du fått någon komplimang idag?
Nee. Jag har bara skrivit med Nella än så länge idag
Har du varit med i en rättegång?
Räknas förhör från en svartsjuk pojkvän? För isåfall har jag varit med i mååånga.
Är du polare med grannarna?
Oh ja. Farmor & jag vi är tighta.
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska, engelska och halvknacklig tyska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Senaste piercingen?
Har bara hål i öronen. Ska ta ett till i höst
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Igår när vi åkte runt i Myrans Ådi
Gay? 
Nix. Inte ens haft tanken 
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Spytt har jag väl gjort nån gång. Men är ganska dålig på det faktiskt. Tror jag..
Har du något husdjur?
Dammråttorna under sängen, självklart. Sen två utekatter  
Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nej
Har du varit på stranden?
I år har jag endast rökt där.. Bada är inget för mig
Minns du dina/din musiklärares namn?
Magnus på stensholm. Sen hade vi massa olika på AD
Hur bra är din syn?
Mycket bra.
Har du varit på ett party?
Jaa. En gång eller två
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Jaa, i bur. Det skulle vara riktigt coolt
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Men vad roligt! Jag visste inte att jag hade en bror
Har du varit utomlands?
Japp
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Måste väl bli mors & fars + deras syskon. De hade ju trots allt samtidigt
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Beror på vem jag hade haft slagsmål med. Ibland är dom på min sida faktiskt
Var är dina syskon just nu?
I Mölnlycke och i Tenhult
Vad var den senaste drömmen som du minns? 
Haha. Om Backyard igen. Igår natt var det.. Knepigt det där 
Vem ringde dig senast?
Boe tror jag
Vilken tid gick du upp imorse?
För en halvtimme sen kanske. Ca 11.40
Vad ska du göra i helgen?
Åka till Halmstad med min Skönheter haha
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Vad gör du egentligen? Du kan ju inte ringa när jag bajsar ; )" - från My
När var du riktigt sjuk senast?
Över nyår
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Såg Freja från Top Model i Sthlm
Vad finns i din bakficka?
Har inga bakfickor.
Har du färglinser?
Nee. Köpte ju ett par bruna men jag har aldrig fått in båda två samtidigt haha
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Höll på att somna
Vad är det första du gör på morgonen?
Sätter på stereon och vaknar till Lars Winnerbäck
Vad ska du göra efter det här?
Ett dumt religionsarbete


Yeah. Igår satt jag med Photoshop igen. Ha. Det är verkligen kul när man kommer igång med det. Och ja. Resultatet blev väl halvbra, igen. Övning ger färdighet har jag hört..
My gick hela dagen igår och tjatade om sina tatueringar som hon vill göra. Och jag blir ju liksom inte mindre sugen på att göra en till när jag hör hennes storslagna planer! Jag vill typ göra massa fler och överallt och jag vill göra dom nuuu! Men My skulle ringa Lakss idag och se om han hade några tider. Lilja fick ju tid först i oktober eller va det var. Länge iaf.
Igår kom dom sista bandsläppen till Hultsfred och nu känns det komplett. Det känns bra nu och jag känner mig säker på att det kommer bli en bra festival i år igen! Fast vi måste ha en chaufför. Jag tänker inte köra på söndagen när det sista bra bandet spelar kl 3 på natten på lördagen haha.

Jaa, Photoshop är sjukt kul.

Finn ett fel i den här bilden haha. Det är alldeles för sent på en måndagkväll för att jag ska kunna vara seriös i nåt jag gör. Därför blir resultatet nåt mycket roligare än vad det egentligen skulle ha varit. Bra va!
image44

Fastän jag inte är riktigt lika smal eller tatuerad heller för den delen, som resten av killarna i bandet, så passar jag ganska bra in där med min döskallescarf va. Jag är ju liksom ganska cool....... Och biffig blev jag på köpet med. Inte dåligt alls. Ha.
My. En vacker dag ska du få lära mig allt du bara kan om Photoshop!!

Lillan då..

Det tar alldeles för lång tid att göra den här dumma religionsuppgiften. Jag orkar inte med det mer. Och den här datorn är så elak mot mig. Här på finns så mycket som borde slängas, som jag bara inte kan slänga. Men snart "äger" jag inte den här datorn längre. Det är nog bara bra. Allt som har med det förflutna att göra verkar bara vara bra om det försvinner. Och allt som förknippas med det. Det är bra. Det är bra nu.


y o u r  l o v e  a l o n e  w o n t  s a v e  t h e  w o r l d

Söndag.

Jag tror jag har kommit på min största rädsla. Jag är rädd för att bli gammal. Jag vill inte bli som min farfar. Sitta där och väsnas och vifta med armarna som att han ska slå ner varenda person som kommer i hans närhet. Han skäller på alla som vill honom väl. Han viftar med näven åt farmor som inte gör annat än tar hand om honom. Han känner knappt igen oss längre. Vissa dagar är han jättesnäll och hur go som helst. Andra dagar är han sån som han var idag.
Jag, Bella, Hanna & Alexander gick till skogen för att leka i en koja. När vi kommer tillbaka så ser jag farmor komma ut gråtandes från huset. Då förstår man att han har börjat igen. Och då ville jag bara därifrån. Jag vill inte se honom så. Han är så dålig redan och det blir bara värre. Det går fort också.
Ett tag tyckte jag att det var rätt åt honom, att han blev dålig, för så som han har betett sig i sina dagar. Jag tyckte han var värd det. Nu inser man att han har det inte lätt. Han har varit på tre olika hem allaredan och han trivs inte alls men ändå är han för dålig för att bo hemma. Och jag vill bara inte att det här ska hända. Kan man inte stanna tiden på något bra vis. Eller gå tillbaka? Eller bara göra nånting som gör att allt blir bra. Jag tror inte vi är redo för det här än..

Bojkotta Melodifestivalen.

Från och med igår, så ska jag aldrig mer kolla på Melodifestivalen. Om inte Kent, Lars Winnerbäck eller BackyardBabies är med och tävlar förstås, men jag tror inte det kommer hända. Hur kan en så stor och välkänd tävling sluta i så stort fiasko?! Personligen så tycker jag att både Sverige och Finland var vinnande bidrag. Jag gillade verkligen Hanna Pakarinen, som tävlade för Finland, för hon var en blandning mellan Jill Johnson och Evenescense, hon hade en bra låt och så kom hon så dåligt till. Usch. Jag gillade även tjejen som hade en låt som lät som Madonnas Ray of light och blandade ihop den med Björk. Hon var bra. Jag är iaf vansinnig på denna dåliga tävling. Usch.
Nu ska jag göra mig iordning för att åka bort till Sörängen för lite trevligt födelsedagsfika. Gunnsan 43 år. Grattis till dig. Jag ska mysa med de små kattungarna oxå. Och de små barnen. Och så ska jag äta massa tårta, endast för jag är så lack på att jag inte kan skriva ett bra projektarbete. Jag gillar knappt tårta, men mycket ska jag äta. Sen ska jag hem och sitta HELA långa kvällen framför min dator med mitt dumma skrivande. Vilken lycka.


Ola salo & Hanna Pakarinen

Lördag.

Vilken vecka alltså. Ja Stockholm var bra mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Trots att vissa personer kunde gjort saker och ting lite annorlunda. Men allt som allt så var det bra. Mysigt. Kul & trevligt. Det var nog den billigaste kvällen i mitt liv tror jag. Jag gjorde åt 250:- och då var vi ändå inne på två krogar, åkte taxi och var kalasfulla.
Jag hittade min jättefina sköna tröja på Monki så jag köpte naturligtvis den. Och jag kommer nog ha på mig den jämt tror jag. Helt klart en ny favorit.
Kursen på Goldwell var väl Ok. Charles var lite väl uppspeedad för min del men han var ju jätteduktig på sin sak. Och jaa, lite tips och råd fick man väl med sig hem i bagaget.

Idag är det lördag. Visste ni det? För mig känns det som söndag och helt naturligt att ha gått i pyjamas hela dagen. Fast nu har jag gjort iordning mig så jag känner mig lite piggare. Ska äta snart med. Det gör sitt.

Dagens ros går till Daniel (jag måste ju ge åtminstone en tillbaka, så jag gör det nu, haha). Men jag hoppas att det går bra för er. Det gör det ju! Det låter bra för din del iaf. Kul. Då ses vi inte fören på Hultsfred nu då haha.

Favoritkidsen hela långa dagen.

Det är ju så att man blir sugen på att skaffa egna kids alltså, men var är mannen i mitt liv? Jag har inte hittat honom än. Attans. Jag måste vänta några år till. Haha. Stackars Magnus låtsaspappa som fick agera lutning på rutschkanan : )



It's all in the game baby - it's acceptable losses

Har verkligen suttit här länge nu och kan inte komma fram till någonting alls. Jag vet mycket väl att jag är sent ute men det är då jag brukar kunna prestera som bäst. Men inte ikväll. Det är praktiskt taget omöjligt. Den här tröttheten som har varit i min kropp den senaste veckan vill verkligen inte försvinna. Och ändå kan jag knappt sova. Den här huvudvärken gör mig galen snart. Egentligen vill jag stanna hemma från skolan imon, men det går inte. Och Stockholm känns inte alls lockande för tillfället. Jag vill bara gräva ner mig i min säng och stanna där tills jag känner mig bättre. Men kommer jag göra det då? Andreas trodde ju att jag känner panik inför studenten och livet efter det. Troligtvis var det väl bara något han slängde ur sig för att få mig att må bättre. Men det kanske är så. Jag vill nästan inte ta studenten. Jag vill inte sluta skolan för jag känner mig inte färdig.

I have all I need cause everythings on Tv.

Jag kan helt enkelt inte skaka av mig min dröm från inatt. Det sjukaste var att när jag somnade om så fortsatte drömmen där den slutade. Helt galet. Men inte mig emot. I min dröm var jag tillsammans med Andreas Tyrone Svensson, även kallad Dregen. Men jag fick inte säga Dregen till honom i drömmen, utan jag fick bara säga Andreas, för annars så var jag som alla andra brudar haha. Och Nicke Borg satt i en källare och lekte med plastfolie och vaselin(?!), vad han nu skulle med det till. Ledsen My men jag tror inte din blivande man är helt frisk. Jag vet ju det, för jag drömde ju om honom med haha. Usch. Jag måste hitta ett bättre fritidsintresse än att bara lyssna på BackyardBabies och läsa boken... Fast jag har ju inte kommit till slutet än. Sen efter det, då ska jag ta tag i det...

Hoppas verkligen att Kristin, från Gbg, ringer snart för att säga att jag har fått jobbet eller för att säga att jag inte har fått det för nu har jag så ont i magen för jag är så nervös... Jag har tillochmed ätit RödTriangel tabletterna men inte ens dom hjälper ha. Usch ja. Nee..
Min kund kommer inte fören om en timme. Fram till dess ska jag...... läsa en tidning!