Miles away.

Jag vet att det har blivit mycket musik inlägg på senaste. Men på nåt annat humör är jag inte. Det går inte. Det finns inte. Det kommer aldrig att finnas någonting överhuvudtaget. Face the facts. Jag har insett det så många gånger och varenda gång krashar jag lika hårt. Men sen går det en vecka och jag har glömt allt. Jag är bara så rädd att förlora det lilla som faktiskt finns. Att du spelade Roads. Då tappade jag allt, och då fanns du där.

Fistfull of love.

I was lying in my bed last night staring at a ceiling full of stars, when it suddenly hit me; I just have to let you know how I feel. We live together in a photograph of time. I look into your eyes and the seas open up to me. I tell you I love you and I always will. And I know that you can't tell me so I'm left to pick up the hints, the little symbols of your devotion.
I feel your fists and I know it's out of love, and I feel the whip and I know it's out of love. I feel your burning eyes burning holes straight through my heart. It's out of love. I accept and I collect upon my body the memories of your devotion.

I feel your fist and I know it's out of love.

Haha!

Det här har jag sagt innan om en annan artist (Chris Daughtry) men jag visste att jag kände igen Kurt Nielsen. Han är/var ju sångare i Fenrik Lane :) Smart man är såhär på småtimmarna när man tänker för sig själv och lägger ihop ett och ett. Haha sjukt kul.

Abandon.

I thought: release the endless pain!
I think it´ll never be the same
But I didn´t cause the summer rain
I dont wanna see you here again
Again, again, never again, never again

I made a move I thought was right
I had a chance to stop the fight
But I looked away and to the side
I never thought I´d say it´ll be alright
Again, again, never again, never again

Cause I´m far away from everyting we knew
But all I see reminds me so ´bout you
Face to face I´m a hopeless case we go on and I pretend
Cause I´m far away...

I don´t wanna live to reverse my life
I had it coming cause of my lies
I´m not about being number one
But I´m so afraid that I´m right and you´re wrong

Again, again, never again, never again

Cause I´m far away from everything we knew
But all I see reminds me so ´bout you
Face to face I´m a hopeless case we go on and I pretend

Cause I´m far away from everything we knew
But all I see reminds me about you
We are face to face such a hopeless case we go on and I pretend i´m far away

Again, again, never again, never again


Inget roligt?

Jag är så trött och sliten nu. Idag fick jag tårar i ögonen när C skojade med mig. Det var inga glädjetårar haha. Jag är så utmattad i min kropp att jag inte ens tåls att skoja med. Det om nåt är ju sjukt.

Men imon ska jag ladda! Backyard och Takida. Mest Backyard då.. Det ska bli så kul! Nellisen kommer med och vi ska gå på stan och allt möjligt! Först av allt (på min lediga dag) ska jag gå på utbildning kl 9. KUL! Att man aldrig ska kunna sova ut.. Det blir nog bra tillslut.

080815

Jag råkade slå över på 5an nu och dom visar The incredible Hulk. Hulken då, brottas just nu med hundar som också är "hulkar" tror jag, men hur som helst, så boxade han precis bort testiklarna på en av hundarna. Och jag kände väl att njaaa det var väl ingen film för mig. Däremot såg jag Hancock alldeles nyss! Jättebra film. Alla filmer som Charlize Theron är med i kan ju inte bli annat än bra för den delen. Men ska ni se en film, så se den.
De senaste dagarna har handlat om min födelsedag, hur det nu blev flera dagar vet jag inte men så är det. I tisdags firade My mig eftersom hon åkte tll Grekland i onsdags. I onsdags fick jag mitt första grattis sms kl 01.21 på natten och så fortsatte det hela dagen sen. I torsdags firade vi mig hemma i Baggarp för halva släkten och imon ska resten av släkten få sjunga för mig.
Jag borde egentligen berätta om min otursdag igår haha. Men det orkar jag inte, kan summera den såhär: försov mig, brände mig på plattången, skrapade upp en knoge, slog i armbågen, fick andnöd, blev påkörd av en tant på cykel, Calla bet sönder mina strumbyxor... Ja ni förstår ju. Tur att släkten livade upp mig och att Familjen spelade gratis på Vätterstranden. Idag spelar Elin Sigvardsson, men jag kände att det räckte med att stå själv där en kväll haha. Dessutom var jag så sjukt sugen på vårrullar så jag var ju tvungen att äta det!

Gammal....

Nu är jag faktiskt 21!
Igår fick jag ett otroligt fint halsband av My och den bästa tavlan man kan tänka sig. Du är alltför bra :)

Ikväll

är det bara Markus Krunegård - Maria & jag som funkar..

Don't you loose that thunder.

Redan 05.25 var jag uppe imorse för att inse att bussen gick 05.40. Jag hade ju tänkt cykla men insåg att ösregnet stoppade mig. Så jag drog på mig gummistövlar och regnjacka för att springa till bussen. Faktiskt gick jag rätt upp ur sängen och i gummistövlarna haha. Jag slängde ner sminket och sprang. Jag och Mattias kommer till jobbet i lugn och ro tjugo över sex och jag börjar räkna alla kassorna. När jag kommer ut till entrén så sa det bara plask...... Vi hade översvämmning inne i varuhuset haha! Tur att jag tog gummistövlarna just idag. Ja, ok, så mycket vatten var det inte, men tillräckligt för att mina Converse med hål i skulle läcka in, så dom två första timmarna jobbade jag i mina fina gummistövlar :)
Efter jobbet kom Richard Gere och Calla och hämtade mig i lastbilen. Störst går först, bara så ni vet. Såg för första gången att lastbilen var utrustad med en kamera som filmade släpet så att man såg det inne i hytten, käckt värre. Fast jag kom ju att tänka på alla dom där filmerna när action hjälten är utanpå bilen och klättrar, ganska coolt för då hade man ju kunnat se det i den lilla skärmen!
Kvällen har vi spenderat i BC med engelska gäster och gooood grillning. Finns det nåt bättre än en nygrillad majs? Mmm yummie gott gott! Calla fick även lära sig att man inte ska sticka ner nosen i ett jordgetingbo. Hon var helt förstörd i säkert 40minuter efter de där sticken (jag tror hon fick tre). När hon satt och skakade i buren och var helt dåsig så såg hon ut som en gammal narkoman. Jag kunde ju faktiskt inte alls hålla mig för skratt.. Som hämnd gick hon senare in i mitt rum och bajsade. Sjysst.
Nu ska jag nanna. Har laddat ner några rockballader så jag ska nog kunna somna skönt. Jag tror iofs att jag kommer somna ganska skönt ändå med tanke på när jag gick upp och att jag somnade så fort jag satte mig i soffan hemma. Måste ladda för en ny jobbdag imon, 12-20.15 är alltid kul på en fredag!


Förresten!

Nämnde jag att jag har beställt Backyards nya skiva? På min födelsedag dimper den ner i brevlådan haha.


Duschar inte folk nuförtiden?

Jag har åkt buss två ggr idag. Båda gångerna satt jag bakom/jämte folk som luktade illa! Inte sådär ok-han-kanske-glömde-parfym-idag utan mer som fy-fan-vad-det-stinker-jag-kan-inte-sitta-kvar! Fast jag satt ju kvar. Kändes som att det var det mest hövliga att göra. Är det för att det regnar ute? Att vissa luktar som blöta hundar då? Ja, jag vet inte. Äckligt var det iaf.
Idag är jag även ledig. En dag i veckan känns sådär kul, för då hinner man liksom inte riktigt vara ledig för man har så mycket man måste göra. Jag tänkte jag skulle sova ut ordentligt idag men vaknade som vanligt vid 9 och kunde inte somna om. När jag jobbar kan jag sova hur mycket som helst men när jag är ledig så är det helt omöjligt.
Jag har hunnit städa lite och gått på stan i stormen. Det var en kille från Telenor som försökte stanna mig mitt i allt regn och prata om telefonabonnemang. No thanks dude..
Snart ska jag ställa mig och laga mat. Idag är det falukorven som ligger risigt till så att säga. Hoppas det blir gott för jag är riktigt hungrg! Sen kommer SnyggFredrik och ska klippa sig. Sen kanske Martin och sen Aalex. Heja mig!

Fuck off and die!

Jag kan ju nästan inte få bättre födelsedagspresenter än såhär! Av mamma och pappa har jag fått en cykel och på min alldeles egna dag (nästan) så släpps Backyards nya album. 22 augusti ser ni mig i Hva parken :)