20061225

Tack snälla Tomten för alla fina paket jag fick. Nu kan jag börja träna, klä mig rätt, sova skönt och massa annat! Verkligen en toppenjul blev det tillslut..!



I thought of you again today
Reminded me how with time I've changed
If you only knew what you gave to me
Now you can't be found
You were the first I trusted
I learned what love is when we were just kids
When did you get so lost? How could you think you were better off?


Gwen Stefani - Wonderful life

20061224

GOD JUL!!
Massa kramar från mig :)

Jag..

..vill inte hata dig, men inte heller älska dig. Helst vill jag bara att du ska raderas ur mitt minne.
..vill inte ha nån lustig klapp på huvudet precis som att vi var värsta kompisarna. Det hade räckt med ett enkelt hej från din sida, tack.
...vill mer än något annat hitta tillbaka.
..vill inte fira jul egentligen. Då allt denna julen känns falskt, grått och tråkigt. Bara det att det inte finns någon snö gör mig ledsen.
..vill inte vara nån himmelsk skapelse. För det är jag inte. Det hade du vetat om du försökt lära känna mig innan du började ösa komplimanger. Det räcker nu. It's not gonna happen.
..vill komma ifrån den här staden, mer än nånting annat. Tack gode gud att Paris inte är långt borta nu!
..vill gå tillbaka några dagar i tiden, så att jag kunde kört mer försiktigt än vad jag gjorde. Önsketänkande dock.
..vill, och jag vill verkligen detta. Att vi får en underbar början på nästa år. Hört att vi ska festa från kl 0000-1200.. Helt ok!

Sen mina vänner. My, Malin och Angelica. Var rädda om er. Ni betyder mer för mig än vad ni tror. Tack för att ni ställer upp... Det finns inte ens ord för vad jag vill säga er.

20061221

Jag jävlar vilken dag jag hade igår. Usch. Aldrig mer en km för fort det säger jag ju. Inte när det är halt iaf. Så nu sitter man här med värk i nacken och ryggen. Inte skönt. Men dock självförvållat. Man får väl vara glad att det gick som det gick iaf. Tänk om jag hade haft Audin. Då hade jag nog varit skrot nu. Men å andra sidan har den dubbdäck så då kanske det inte hade hänt? Men vem vet. Orka spekulera. Nu ska jag bara bli frisk till Paris. Så ut och motionera! Ska dra med mig mamma oxå. My bangade ju haha.. Tänkte ta med mig kameran med. Fast nu är ju frosten borta så det kanske inte är så kul att ha med sig den ändå. Men ja. Får se. Sen har jag massa annat jag måste göra oxå... Uuh jag orkar inte. Men jag är ledig imon med, om jag ville.


so fuck you and all we've been through
i said leave it, it's nothing in you
and if you hate me then hate me so good that you can let me out
let me out of this hell when you're around

Damien Rice - Rootless tree

Not creating.

I'm a coward, I'm a whore. I'm not a problem to ignore. Guess it all will change someday, I will fight to find a way. I'm a freak and I'm a cunt. I'm not proud of all my stunts. I'm more tired than it seems, but I will fulfill my dreams.

I got no feelings, I don't love you.
You see, everyday I'm gonna burn you.
You don't need someone new to break you.
Leave while you can or I will make you.

I am weak and you are strong. Never ask what I'll become. I got reasons that is wrong. No way you can't come along. Never left what I believe even though what I received. Thinking evil minds are pure. Someday I'll walk out through that door

I got no feelings, I don't love you.
You see, everyday I'm gonna burn you.
You don't need someone new to break you.
Leave while you can or I will make you.

So you think you can recover from what you'll discover.
I think when you'll become a problem I will run for cover.
I got bad intentions baby but I got good obsessions now
!

Backyard Babies - Be myself and I

Varför nu? Varför då? varför nånsin egentligen.

Hur mycket jag än vill, så går det inte. Det räcker med ett litet litet ord, för dina ord borrar sig djupare in i mitt hjärta än vad någon annans gör. Vad ska jag säga? Vad ska jag göra? Vad är det som händer egentligen. Ibland är världen bara uppochner. Fast ibland känns för tillfället som föralltid. Jag är inte ledsen. Men jag är heller inte glad. Som vanligt känner jag mig bara tom. Det är det jag gör nuförtiden. I fredags hade jag jättekul. Det är sånna kvällar jag behöver, men på natten fick jag mitt break. Förlåt att jag slängde ut alla dumma ord mot dig. Det var inte riktigt meningen att du skulle stå där och ta emot dom. Dom bara kom. Ett misslyckande. Igen.

Hur många chanser får man i livet? En, två? Eller har man hur många som helst. Jag har iaf bränt mina. Det vet jag. Med säkerhet. Ett misslyckande till.

Hej då. Vi kanske ses nån gång igen. Det är bara en textrad.

Vilken grej!

Först och främst vill jag Tacka Gud för att Dc finns så att man kan ladda ner alla sköna låtar. Som typ Markus med Fix you eller så. Eller varför inte Gwen Stefanis nya. Gott.
Sen i samma veva vill jag Förbanna Gud för att han inte gjorde fler Damien Rice biljetter.!! Åååååh. Jag som verkligen ville.
Men hallå. Sen täntke jag såhär: hur fel kan mitt nästa år bli? Det börjar i Paris och sen direkt hemma i Sverige så är det Backyard konsert. Jaa. Bättre början än så kan det ju inte bli! Hoho vad jag längtar!!

Party favours on the floor and a
half drunk bottle with a popcorn in it.
Yesterday’s dress in a complete mess and a
bruise on my arm, I don’t know how I got it.
January 1st and it’s already clear:
It’s gonna be another shitty year

The day after tomorrow.

Please tell me why do birds sing when you're near me, sing when you're close to me. They say that I'm a fool for loving you deeply, loving you secretly. But I crash in my mind whenever you are near. Getting deaf, dumb and blind, just drowning in despair. I am lost in your flame, it's burning like the sun. And I call out your name the moment you are gone.
Please tell me why can't I breathe when you're near me, breathe when you're close to me. I know, you know I'm lost in loving you deeply loving you secretly. Secretly.
But I crash in my mind whenever you are near. Getting deaf, dumb and blind, just drowning in despair. I am lost in your flame it's burning like the sun. And I call out your name whenever you are gone.
Tomorrow, say it all tomorrow, I'll tell it all tomorrow. Say it all tomorrow or the day after tomorrow. Say it all today. I'm sure I'll tell you then. . .

This time it ain’t my sorrow..

Jag vet att jag beter mig dumt, konstigt och larvigt när det kommer till han & hans tjejer. Men det är inte för att jag är svartsjuk, eller ja. Lite är jag väl det. Men mest är jag nyfiken. Varför är hon så mycket bättre än mig? Varför valde han henne? Men egentligen vet jag inte varför jag håller på som jag gör. För innerst inne vill jag inte ha tillbaka vårt förhållande. Bara lite, bara ibland. Men trots allt gjorde vi ju slut. Och det fanns ju en orsak till. Bara man kunde tänka på det lite oftare istället

Musik, såklart!

Melody Club - Scream. Helgens bästa skiva är helt klart! Kan man låta bli att börja dansa när man hör denna musikkavalkad som bara strömmar genom kroppen?! Oooh, jag ryser!

Timo Räisänen - Don't let the devil ruin it all & With a mask on. Timo klänger sig kvar i mig sen förra helgen. Så skön kille. Men ibland stod man där i publiken och undrade om han faktiskt hade löss.. Eller spasmer för den delen..

Markus Fagervall - She will be loved. Tack svenska folket för att ni äntligen har röstat fram RÄTT idol. Själv röstade jag tre gånger och mamma en. Jaa, vi bidrog med en del faktiskt.

Damien Rice - Rootless tree & Love hurts. 24 mars 2007 då är jag på Cirkus i Stockholm, så boka inte in mig på nått då, tack.

Takida - Reason to cry. Ännu en sån där låt som jag inte kan bestämma om jag gillar eller inte. Den är bra. Men lite svår att tolka. Det är en sån som typ Snäckan i Idol skulle ha kunnat sjunga. Typ lite Nickelback över det hela. Hm. Svårt det där.

Backyard Babies - Roads. Innan har jag ju sagt att jag ska ha Anna Ternheim med Shoreline på min begravning. Men jag har faktiskt ändrat mig. Det finns faktiskt ingen bättre låt än den här.

Pakito - Living on video. Fest va det här!

Jason Mraz - I'm yours & Breathe out. Sitter du ensam hemma en fredgkväll, då ska du inte lyssna på dessa låtar.. Det gjorde jag en gång, det var dumt.

Marit Bergman - Sun goes down. Höstens ballad.

The Killers - Sams town. Jag ber till Gud att de ska komma till Hultsfred!! Hör ni, jag ber!

Go Betweens - Quiet Heart. Tack Jocke Berg, ännu en gång.

Pink - I'm not dead. Även den här gången menar jag hela skivan. Finns det någon coolare kvinna?

Jag kan sitta här i evigheter och skriva ner bra låtar, så för tillfället får listan ett stopp. Tror att det kommer fler sådana här listor. Men vi får se. Not everyone will know what's ahead, citat Nicke Borg.