Musik på en bra söndag.

Hardcore Superstar - Need no company The Sounds - Like a lady Backyard Babies - Payback Kent - Våga vara rädd Lasse Lindh - Det är sättet du rör dig Timo Räisänen - Sixteen Lasse Lindh - Kom kampsång Håkan Hellström - Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din Shout out louds - You are dreaming Kamera - Love that touch Him - Resurrection Josh Rouse - Summer kitchen ballad The Pouges - Love you 'till the end Nelly Furtado - Do it Biffy Clyro - Machines Håkan Hellström - För en lång lång tid Hästpojken - Andas Tiger Lou - Oh Horatio

Söndag, sol och smguld!

Härliga söndag. Jag brukar inte gilla söndagar just för att det är sista dagen innan arbete, ofta är jag bakfull och ofta så är det trist väder. Eller så jobbar jag. Men idag är det underbara, härliga söndag! Det hela började inatt när jag åkte från My kl 05 och fick DN rätt i handen, men jag tackade nej och la den snällt i Westerlunds brevlåda. Sen vaknade jag vid halv tolv ungefär och såg att jag fått ett mess av R som ville klippa sig vid 10. Haha bra jobbat liksom. Men han var här innan och det gick ju bra. Tyckte jag iaf. Han blev en riktig schnygging. Solen skiner idag, om ni har missat det! Det är så skönt. Jag blir iaf mycket gladare av det! Sen ska vi in och fira att Hv tog guld med såklart! Sen kanske det blir lite mer firande? Jaa det är en bra dag helt enkelt! Nu ska jag laga mat med. hurtig är jag idag :)

Känn på det lite...

image208
                                                        

Mmm, yumiie, gott gott!

image207                                                            

I've been standing on the same spot since it's been over.

Yes yes ya'll. I'm back and I'm broken. Broken som i mentalt nedbruten? Nee inte riktigt. Men en liten bit på vägen har jag nog kommit ändå. Vi hade ett samtal innan om att man inte kan ha kvar kakan och äta upp den. Men han vill ha båda, så jag sa att han kan få mina smulor. Smulorna han får är min vänskap, men det lät inte som att det dög riktigt. Vad kan jag egentligen göra? Ingenting faktiskt. Det slutade med att jag sa att jag inte vill vara inblandad i nåt jävla triangeldrama och att han får göra nånting åt det och att jag tyckte att han var trög. Jag har alltså inte vaknat på min snälla sida idag.
Och D kommer hit och jobbar. Ska jag le, säga hej och välkommen in, eller vadå? Nee för att ååååh han är också trög. Jättekul för dig att du får jobba i Jkpg såhär på vårkanten. Men du får nog uppleva resten själv skulle jag tro. Men sen kommer han där med sitt finurliga leende och jag blir sådär äckligt knäsvag och så är vi på ruta ett igen. Jag vet det. För så har det varit i över ett år nu.

Och nu kanske ni tänker ojdå positiva Kattis har vaknat. Men där har ni fel. För jag är positiv. Min vän får jobba med nåt hon tycker är kul, min andra vän var här och förgyllde min helg, min pappa ska bjuda mig på lunch strax, solen lyser, jag mår ok. Haha jag var på vårdcentralen idag. Eller ja, kul var det väl inte egentligen, men han måste trott det var fel i mitt huvud istället för magen. Har du verkligen gått med ont i magen i flera år utan att kolla upp det? Ja men vad fasen.. Alltså jag har ju inte ont varje dag på året och då blir det ju liksom inte av, men han tyckte det var bra att jag tog tag i det nu iaf. Det är mycket som ska tas tag i nu.

Cause I know it's impossible..

Heja HV!!

Nu sitter jag och pappa och väntar på sudden mellan Hv och Linköping, även kallat LinkPink haha. Men vi hejar iaf på Hv, vilka annars liksom!! Mamma är i köket och diskar men hon är redo att hoppa ner i soffan och heja med oss när vi säger till. Pappa är inne på sin tredje öl nu och vi är jätteförvånade över att han inte somnat än. Det brular räcka med en öl nämligen :S

Haha..

Jag är ett poäng ifrån att vara övernormal med min intelligens. Den ni! In your face suuuuuckers. Haha neej då. Jag kan ju inte hjälpa att jag är lite bright. Not.. Nu ska jag o skenan nana.
image206

Try to do it right this time around.

Jag har smällt i mig nästan en hel Ben&Jerry's burk nu. Jaa, det var gott, men nej... Ne, det var faktiskt inte alls dämpande för några känslor alls. Möjligtvis för mättnaden men ingenting annat!
Det stör mig nåt otroligt att D dissade mig så hårt. Jag var beredd på nånting där. Men vad får man? Inte ens kalla handen, utan liksom "oooj då, jag har visst träffat någon." Vadå oj då? Är det jag som är dum i huvudet eller tror han att jag är det och tycker det är ok att bara driva med mig. Jag vet faktiskt inte.
Sen vet jag inte varför jag tänker som jag gör. Jag vet så väl att det aldrig aldrig aldrig kommer hända något i en enmansrelation. Men man får väl hoppas. Jag menar nånting borde det ju finnas. Varför skulle jag annars få ett sms där det stod Tänk om jag inte hade varit.... Och en massa andra sms med antydningar om mer än bara vänskap. Fast som sagt, vad vet jag.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Vad jag bryr mig om nu, är att du kommer nära mig. Även om det är för sent att älska dig. Vad jag bryr mig om nu, är från samma säng lyssna till samma regn. Vad jag bryr mig om nu, är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen. Den tar slut från kyss till kyss. Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut. Vad jag bryr mig om nu, är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret. Det låter som nån går på dig. Vad jag bryr mig om nu, är att du ser hur smutsigt livet blivit. Vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt. Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig. Vad jag bryr mig om nu är att se dig gråta, för jag har gråtit. Och du ringde aldrig. Vad jag bryr mig om nu, är att du kallar på mig även att jag inte kommer tillbaks till dig.  Vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion, hur du går sönder inuti, så som jag gjorde. Vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig även att jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära. Förlåt, nu slutar jag. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även att jag inte kommer tillbaks till dig.
Säg nånting.. Säg nånting.

image205


A never ending story.

Helgen bjöd på många utmaningar. Men den var kul som fan. Det var skitkul att få klä ut sig. Dock behövde jag inte köpa något för att passa in i 80talstemat, förutom lite smink. Lördagen bjöd på pizza, vin och lite spel. Det var ju meningen att vi skulle sjunga kareoke, men det funkade inte. Men inte behövde vi vara utan sång för det, oooh no, S a.k.a BackstreetBoysNörden tog i så glasen nästan sprack....

En sak jag älskar, det är det här med ärlighet. Folk säger till höger och vänster att dom är ärliga och uppriktiga rätt igenom och det tycker jag är bra. Men en sak kompisar, då ska man vara ärlig också. Det är något som vissa glömmer. Vissa klarar helt enkelt inte av detta med att vara ärlig. Jag kan säga att visst, ibland drar jag en vit lögn för att det ska bli lite enklare, men när jag väl är ärlig då ska jag få skit för det?! Utfryst för att jag säger som jag tycker? Haha, jaa det är inget annat än skrattretande. 


 Här är iaf lite sjyssta pix från i fredags!