It's officially the biggest midget in the game...

Så jag messade med helt fel man i lördags. Helt klart fel man. Om man kan kalla honom det. Pojke kanske. Haha jag tycker det här är kul. När jag fick messet blev jag förbannad, men vem är det fel på. Jag menar, finns det någon med större ego? Jag tror fan inte det. Eller ja, kanske Restätaren. Men hon har ju haft ihop det med O oxå så dom kanske var ment to be... Haha. Vilken männska alltså.
Så jag frågade lite skämtsamt, via sms, när han inte skulle ha tjej längre. Jag gjorde till och med en sån här gubbe ;) , för att han skulle fatta att jag skojade med honom. Jag får tillbaka det här: När jag inte är kär längre. Antar jag. Hoppas jag är det resten av livet men man vet ju aldrig. Är du sugen?
Haha. Men hallå. Vadå sugen. Han borde veta bättre. Sen skrev han även att kärlek betyder det mesta, efter pengar förstås. Det börjar gå upp för mig mer och mer att han verkligen inte är något att ha. Det är ju uppenbart. Jag vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta åt en sån gris. Men nu skrattar jag. Gråta kan jag göra en annan dag, åt en annan sak. Troligtvis när jag fastnar i dörren på jobbet igen haha. Klumpigt ja.

Love me or hate me it's still an obsession
Love me or hate me that is the question
If you love me then thank you
If you hate me then fuck you.

Over and out.

image37

Fredag, sol, studenmössa!

image35

En vårhälsning från mig! Endast för att allt går mot det bättre : )

Göteborg, tur & retur tack.

I mitt försök att smita ifrån läxorna så långt som möjligt så kom jag ju på att jag har Photoshop på min lilla dator. Väldigt kul tänkte jag och satte igång. Man blir ju galen när man väl börjar. Och som ni ser så är jag ju inget proffs direkt, haha, men vad kul det är! Perfekt tidsfördriv..
En bild i fyra olika versioner. Som jag ser ut på sista bilden så kan man tro att det är på HotellGasten jag ska börja på till hösten! Jag skulle passa ganska bra va ;)
            image32



Idag har varit en lång dag med mycket bussåkande. Men det har varit kul. Intervjun gick jättebra, och om jag glömde nämna det här så kan jag säga det igen... Hon jag pratade med var bästa kompis med Kristian Anttila och Henric Berggren. Haha. Undra om hon såg hur stora min ögon & öron blev, fastän jag försökte dölja det så mycket jag bara kunde haha.
Men det blir fler turer till Göteborg under våren. Saker till Hasse ska inhandlas. Och jag vägrar lämna den där stan nästa gång om jag inte får med mig min Blåsande Apa hem.
Imon ska  vi upp till Ikea och inhandla tyg. Det kan bli toppen det här. Jag känner det på mig!

Har alldeles för mycket tid över.

Förresten. Har ni sett hur snyggt jag fick in min tatauering där uppe? Ibland är jag bara för bra haha.

Punkt och pricka.

8:30 - åker hemifrån. Stannar till hos Kurt för att byta bil, vill ju ha min Jedda som inte låter som en traktor längre!
9:00 - kommer till salongen. Jaha, då hade jag en kund idag också. Väldigt spännande...
10:30 - Gunni & Farmor stapplar in på salongen ifrån det kalla vädret utanför. Sen slingar jag Gunni (med folie, puuh!) medan Farmor gick på stan. Ja, FasterG har mycket hår. Det spelar liksom ingen roll hur mycket man klipper för det ta aldrig slut..
12:40 - Jag, Gunni & Farmor traskar bort till Twin för att äta lunch. Jättegott! Träffade även Michell, som farmor trodde var min "lover".. Haha, undra när hon lärde sig vad det betyder.
13:50 - Kommer tillbaka till salongen och där sitter en kund och väntar på mig. Vad kul! Hon & Linda var inne i jordens diskussion om hur mycket man ska köpa för när man ska ge bort en bröllopspresent. Jag tyckte dom var lite snåla faktiskt.. Gifter sig gör man ju förhoppningsvis bara en gång i livet, och då vill man ju ha riktiga presenter ;)
15:00 - Ännu en kund! Yeeah. Jag övertalade henne att klippa en frisyr som jag vill ha själv, fast det sa jag ju inte till henne, och eftersom jag ändå aldrig kommer få så, så var det väl ok? Sådär lockigt och fint..
16:40 - Kommer mellansis in och vill ha håret lite festfint för kvällen. Och vilken fantasi jag hade! Jag plattade det och gjorde en fläta haha. Men sen sminkade jag henne ganska fint så det kompenserade lite. Med tanke på att jag bara hade 20min på mig så blev det helt ok.
17:30 - Sluta tidigare? Inte mig emot. Så vi gick. Enkelt.
18:45 - Kör mammie och hennes vänner in till stan för en middag på Velvet Lounge. Stavas det så? Hämtar även upp Myran och Lollo som skulle ta bussen till Göteborg. Jag tror dom kommer börja dricka sin alkohol på vägen. Om jag känner My rätt så....

Sen köpte jag en barnpizza, en cola och lite extra sås och styrde bilen hem mot Baggarp. Så nu har halva släkten ringt och frågat om jag kör ikväll. JA det gör jag. Jätteroligt alltså, en fredagkväll som denna. Det var längesen jag satt själv på en fredag. Men jaa.. Vad ska man göra.

Förresten för er som inte vet. Jag är stolt husvagnsägare! Vänta bara till den är iordninggjord och vi har köpt alla Flamingosarna. Då får ni se upp! Eller jag och jag förresten. Jag, My & Malin är stolta husvagnsmammor.

Working 9 to 5.. eller jag menar 6!

Skulle inte du vilja ha ett jobb där du kan sitta och plocka hårstrån från kläderna hela dagarna? Eller vara tvungen att gräva med pincett för att få ut ett hårstrå som fastnat under nagelbandet. Skönt ja. Annars är det ju skoj att jobba. Jag är hittills den enda idag som har haft en kund. Thomas från Gbg, alltid lika trevlig. Men nu står det still igen. Linda har en kund i eftermiddag. Jag får väl sitta här och stirra i min bok fram till klockan 18.. Allt för att slippa en konversation med Bambu. Jag förstår inte vad hon säger. Och sen smaskar hon jättemkt när hon äter. Jag mår lite illa nu faktiskt.

I don't like your girlfriend.

                      image37

Mina lååår...

Jag vill bara hata dig så himla mycket. Men jag kan inte göra det längre. Jag har ingen anledning att hata dig.. Det finns inte ens små bråk som jag kan tänka tillbaka på som jag fortfarande irriterar mig på. Det skulle verkligen vara så mycket enklare att kunna hata dig. Nu gör jag inte det. Och nu sitter jag här och är lika fundersam som jag alltid är när det finns för mycket som vill sägas.

Bowlingen i måndags var skoj. Lite väl skoj haha. Tisdagen var seeg. Egentligen var jag väl inte bakis, men kändes som det.. Särskillt när vi satt på Alcamo, då kändes det tröttsamt. Tröttheten kom bara över mig, precis som handsvetten i måndags haha. Jaa, jag tappade klotet.. Och nu har jag träningsvärk! Jag ska ut o gå med. Kanske springa tillochmed. Jag har hört att man tränar bort träningsvärk. Hur nu det kan stämma. Jag tycker inte det verkar logiskt på nåt sätt. Men å andra sidan så är det ju inte mycket som är logiskt i mitt huvud nuförtiden.

Det är så gött. Jag har vårkänslor. Men inte för nån person. Det är lite konstigt. Men jag känner mig sådär på gång. Kanske inte uppfattas av alla andra men jag känner mig gladare nu än vad jag gjort på länge. Fastän inte riktigt allt har löst sig än så känner jag att det är på g. Allt måste väl börja i nån ände va?

Långhelg.

I torsdags åkte jag och morsan till Göteborg. Eller ja, Mölnlycke, jag ska inte ljuga för er. Men vi åkte till Jossan & Aalex och sov hos dom torsdag-lördag. Jättemysigt! Det är så mysigt där dom bor, det är så att man vill flytta dit. Men det är ju familjeområde. Och i det stadiet har jag inte kommit än!
I fredags gick vi på stan hela långa dagen i hopp om att hitta en tjusig studentklänning till mig. Man kan säga att vi misslyckades. Mellan kl 10 och kl 19 testade jag kanske 10-15 klänningar och inte en enda passade! Och tyckte jag om den, så gillade inte mamma den. Hon hade lite att säga till om, det var nämligen hon som betalade.... Hrm. Jag hittade en blå jättefin klänning men den var inte tillräckligt studentaktik, men den skulle vi ha som reservplan ifall jag inte hittade någon annan. Men hem gick vi på kvällen, utan någon klänning. Jag köpte inte nånting på hela dagen, hur gick det till?! Mamma shoppade desto mera. Pappa hade "choppat i wachinton" som han så fint skrev. Nästa jul ska jag ge han en smskurs i julklapp tror jag... På kvällen åt vi räkor, avokado och aioli till förrätt. Delade på lite cider och vin och sedan var det mysematdags. Det slår aldrig fel! Aalex är riktigt duktig på att laga mat och mor min tyckte det var skönt att slippa stå vid spisen för en gångs skull.

I lördags var det upp med tuppen igen. För min del iaf. Jag är inte van vid det där med att gå upp tidigt. Det måste varit en dum j*vel som kom på att man ska gå upp tidigt för att hinna med mycket... Men färska frallor och lite Philadelfia på det så var jag good to go. Ut på stan igen i jakten på en klänning. Jag visste att det låg en affär på Haga som jag ville gå till så dit traskade vi. Hittade en Marimekko-butik på vägen där Josefine köpte gardintyg. Det blir fint tror jag.. Sen var det ju förstås massa andra fina saker att titta på också. Men jag hittade iaf affären jag ville gå till och hittade inte mindre än TVÅ olika klänningar där inne som jag genast ville ha. Jobbigt läge.. (Nu har jag letat länge efter en bild på Stylein klänningen, men inte hittat någon.) Men den var väldigt fin och jag ville hemskt gärna ha den. Men det lös liksom student om den och jag kände att jag kanske inte skulle använda den mkt mer sen, så för det priset, tyckte jag inte det var värt det. Hur fin den än var.... Så det fick bli den andra! Och den hittade jag faktiskt en bild på, men min är lite brunare tror jag allt. Känns skönt att till och med mamma inte tyckte att jag skulle ha helvitt. Usch. Men nu är det avklarat. Skönt!

Sen åkte vi hem. Jag sov nog nästan hela vägen hem, fast jag fick underhålla mamma lite för hennes godis var slut.. Så jag satte på lite Eva Eastwood och där satt vi och sjöng. Texterna är inte överdrivet svåra att lära sig haha. Så hemresan gick bra. Och från Gällstad tar det exakt 45minuter att köra lagligt. Jag tog tiden!! Så nu vet vi det.
Allt som allt så är jag nöjd. Studenten blir kanske bra tillslut. Jag har fortfarande mina tvivel, men det kanske kanske har löst sig till hösten, så allt känns mycket bättre nu. Imon är det tillbaka till allvaret och jag vill inte ens höra hur dåligt Cilla tyckte det gick på mitt prov för två veckor sedan. Men sen på kvällen är det kassamöte med K-rauta. Undra vad vi ska säga. Erre hade ett helt A4 med saker hon skulle ta upp. Ska hon ens vara med?! Men sen efter det ska vi bowla. Det är nog för att nykomlingen My ska känna sig välkommen haha. Och den andra tjejen med, Caroline? Har inte träffat henne än. Men det kommer bli toppen. Nu blir det projektarbete för hela slanten, skoj va....

Klänningen:


EgoKattis.

Karlsson! Karlsson! Världens bästa Karlsson!
vackra, snälla, lagom tjocka Karlsson,
genomkloka, underbare Karlsson !
Undra på att alla gillar mej.

Ibland, bara ibland kan man väl få utöka sitt ego lite? Bra, för då gör jag det nu.
Izzy var faktiskt helt frisk idag. Och veterinären tyckte att Louise skulle skicka den första rosetten till henne bara för att hon har hjälpt till att få Izzy frisk. Det kan vara rättvist tycker jag. Men det var en lättnad. Och mammas jättestora knöl i nacken var antagligen bara en muskel som hade gått av och dratt ihop sig. En ännu större lättnad. Det var som att ett stort moln försvann från min himmel när hon sa det. Allt som allt så har det här varit en bra dag. Jag blev så glad innan idag när jag skulle släppa ut Izzy i hagen och Ida kom hem från jobbet samtidigt. Vi stod och pratade lite och helt plötsligt kommer Alexander springades ner för hela långa backen, helt själv, för att krama om sin mamma som han saknat så under hela dagen. Det sa han. Och det var så sött så jag höll på att börja gråta. Sen skulle han ställa in sin cykel i garaget och uppmanade mig om att jag inte fick cykla utan hjälm, så jag fick snällt leda min cykel tills jag var utom synhåll. Han är ganska smart för att vara snart 3 år.
Och nu kom Vinterland på Winamp också. Haha. Bra avslut på en bra dag.

You're my crack of sunlight.

Nu har jag fyllt i ansökningsblanketten till Panache. Alltså ett steg närmare att flytta härifrån. Lite senare idag ska jag skriva om mina andra ansökningar som jag ska lämna runt på olika salonger på torsdag och fredag. Det här känns verkligen jobbigt. Det är jobbigt att gå runt överallt för att veta att man kommer få ett nej på de flesta ställena man går in på. Det är både psykiskt och fysiskt jobbigt. Sist jag gjorde det, här hemma, så var jag helt tom efteråt. På kvällen när jag satte mig ner så var jag nära på att börja gråta. För man får dom tankegångarna. Är det det här jag vill? Ska jag verkligen bli frisör? Ska det vara såhär jobbigt hela livet? Ska man finna sig i att känna sig oduglig vart man än går?

Idag har jag ett späckat schema. Nästan iaf. Angelicas lillasyster Jonna ska komma hit nu och klippa sig. Sen vid halv fyra ska jag och Louise upp till Riddersberg igen, med Izzy. Hoppas verkligen att hon är frisk nu. Hon verkar ju liksom inte bli det. Det har jag inte ork till just nu. Det är så mycket annat som händer runtomkring. Det vore toppen om hon var frisk, eller åtminstone på bättringsvägen! Sen efter det ska jag iväg och klippa Johan. Och efter det är väl klockan typ halv åtta eller något. Och emellan allt det här så ska jag hinna plugga, städa mitt rum och äta med. Det här kommer gå bra.

Igår hade vi våran egna söndagkväll. Kändes nästan som att jag var bakis igår med. Tror att vi alla tre kände oss lite så? Trötthet har ofta en sån effekt haha. Vi hyrde iaf två jätteroliga filmer. Som jag och Malin var ensamma om att se vissa stunder. My vaknade ur sin dvala då och då och frågade oss om varför vi sjöng...... "vem urocka micken??" Jag vet inte riktigt hur det stavas när man rockar micken på öxnehaga språk. Men det var sjukt kul!

Känn pepp.

Vad mycket man hinner med på en helg. Fast ändå inte. Allt går så fort. Fast så sakta. Är det bara jag som inte ser någon logik i det? Konstigt. Fast jag hade en sån helg nu. Och det var kul tycker jag. 
Likaså som att inte ha vissa personer på msnlistan. Ibland är jag ganska duktig. Tack Nella för att du sa så. Och vet du, jag tror att allt kommer lösa sig till det bästa! Det känner jag på mig ♥

Hur som helst. I fredags iaf var jag & Nella på fest på Campus i Växjö. Hos hennes syster. Det var Så kul! Men tiden gick så fort för när Village People började dansa så kunde jag inte sluta skratta! Sen skulle vi äta lite nattamat. Jag ville gå till Schell, som egentligen var Statoil, men Nella hookade upp oss med ett par trevliga killar så vi blev bjudna på hemmagjord potatissallad, falukorv och tsatziki. Ja, efter att vi skakat av oss min förföljare och "Pete Doherty". Haha. Sen somnade jag med min iPod tätt intill, tur att jag fick låna ett par hörlurar av Thomas......
Lördagen gick desto långsammare. Jag har nog aldrig sett så många glada, bakfulla, och fulla för den delen, människor äta så mycket och så slaffsigt på en och samma gång. Brunch på Sivans, helt klart värt att göra igen! Vid tvåtiden begav vi oss hemåt, först mot Värnamo och sen hem till Husky.
Hem, äta, packa och åka igen. Upp till My, in i bastun, börja dricka! Skönt. Sen gjorde vi oss iordning, inte snabbast i världen nån av oss men tillslut blev vi färdiga och Lollo kom. Fingergrejen är verkligen rolig! Det är bara hon som kan göra den bra. Och hon hade den finaste kjolen jag sett på länge med.. Huset var bra. Det är som att träffa en gammal vän när man går dit, eller vad säger du Myran? Ja, Lollo gick ju till Bongo sen. Hon tycker inte om våran vän Huset särskillt mycket. Hemvägen var lång, krokig och jobbig. Och nu ska jag inte dricka alkohol på många veckor för fy så dåligt jag mådde i söndags. Och den var seg. Oj vad seg den var.
Och så tycker jag illa om, notera att jag inte hatar, mattanerna på skolan. Bittra människor som inte borde få vara mattanter. En mattant ska vara glad, typ gå och sjunga och sprida skön stämningen i matsalen.. Men nej. På våran skola serverar de inte ens mat. Vart är världen på väg?!
                       


Förresten så satt jag och Carolina i solen idag. Det var mysigt. Lite efter-skolan-fika. Och vi kom båda fram till, som vanligt när den här diskussionen kommer upp, att vi känner oss fruktansvärt lurade på våran utbildning. BMW var i skolan med. Och jag hann prata lite med henne. Hon verkade så ledsen på nåt vis. Men solen skiner ju, så nästa gång vi är i skolan så får vi gå ner och hälsa på henne på Expo tycker jag. Hon sa att hon finns där för oss om det är något. Och ja, alltid är det ju något..