Love until we bleed.

I'm naked,
I'm numb,
I'm stupid,
I'm staying..

Det snurrar i min skalle.

En sak jag är trött på, det är den ständiga frågan. Jag tror att alla har fått den nån gång, men jag, jag får den i överflöd. Jag orkar inte lyssna längre! Är ni redo, för här kommer den: Hur går det med killarna?
Ok. 1, varför är alla så nyfikna hela tiden? 2, hur många killar får man egentligen ha?! Med tanke på "killarna" i frågan.. 3, vadå, hur ska det gå då? För det kan jag undra ibland. Ska det gå bra, ska det gå dåligt, ska det gå sådär eller ska det gå skitbra? Måste det gå på ett visst sätt, för ibland känns saker och ting jävligt osäkra..

Men jag tänkte på det. Att det kanske egentligen skulle vara bra att ha flera killar. För då kanske man inte tröttnar på nån av dom, om man får umgås lite med varje liksom. Det hade ju varit perfekt haha. Ha en kille till att mysa med, en som får städa, en som lagar mat, en som kör mig på mina shoppingturer, en som betalar alla mina resor och en som masserar min rygg. Perfekt. 
Ne jag känner att jag ska nog bli lyxhustru. Vi pratade om det förra sommarn, jag och M. Hans syrra var nämligen det. Jag tyckte det lät jättebekvämt! Jag "grät" så himla mycket över den där 2000:- väskan i Köpenhamn och M sa att hans syrras man skulle köpt den direkt om hon bara råkade titta på den. Vaa fan. Hur orättvist ska livet vara egentligen?! Haha.. Where's my white knight in his shiny armour?

Min nya kärlek.



Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel. Lev med det
Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel. Lev med det
Ibland gör man absolut ingenting men det blir fel ändå 








Sjuk och eländig.

Allt började igår. På jobbet hade vi en jäkla massa kunder, fast det var ju kul för då gick tiden mycket snabbare, men jag hade en envis hosta som inte gav upp. En hosta sådär torr och äcklig som bara irriterar. När jag kom hem tänkte jag kolla på Pulp Fiction för jag har aldrig sett den, så hela dagen har jag gått och peppat för detta. När jag kommer hem inser jag att jag faktiskt inte alls har Tv400. Jag har bra koll på vart mina kanaler ligger men jag har ingen aning om vilka kanaler jag har. Bra jobbat. Men My fixar biffen och spelar in den åt mig! Så jag somnar lite lätt i soffan med snuvig näsa och äcklig hosta. Vaknar på natten och fryser som en dåre, har ont i halsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen och ett huvud tungt som bly. Och det är ungefär så jag har mått idag, på min lediga dag. Tack. Pappa var här med halstabletter och nässpray innan idag och min granne tyckte synd om mig så lite medlidande har jag fått ändå haha.

Men med all tid jag har haft över idag så har jag hunnit städa. Det blev riktigt tjusigt. Eller ja, man ser ju vart man går iaf. Det är ju framsteg som heter duga. Nu måste jag bara komma på nåt smart att "piffa" upp mina fönster med. Så fort det kommer nån familjemedlem på besök så klagar de på mina fönster. Jag vet att dom är sjukt tråkiga men jag har ingen aning om vad jag ska ha i dom! Blommor bara dör i närheten av mig.. Men snart får jag nya gardiner. Mamma har jobbat på dom i typ 4månader snart. Men snart så, det är inte länge kvar nu säger hon.


Ut med det gamla - in med det nya

Hultsfred 08 är förbi. Som vanligt var det sjukt kul. Går det att ha tråkigt där? I år hade vi ju ett litet avbrott mitt i alltihop och åkte hem för studenten. Lillkusinen är numera stor och flyttar till Norrköping nästa vecka. Galet.
Så nu är det midsommar. Är det bara jag som tycker att tiden faktiskt går skitfort? Snart är det väl jul igen!!? Jag känner mig lurad.... Haha.

MY! Påminn mig om att jag ska visa en otroligt läskig men ack så rolig bild sen. Du kommer förstå varför haha.


Snart är det dags för årets höjdpunkt!

Jag är så dålig på att uppdatera här men det känns som att jag inte hunnit det de senaste veckorna. Jag har jobbat, jobbat, jobbat, varit på Lager 157, jobbat, shoppat... Ja ni förstår ju att jag har haft fullt upp :) Sen blir det inte bättre av att min dator inte fungerar. Jag skulle kanske få hjälp med det den här veckan, men det verkar som att det inte hinns med. Men ja, det kan ju vänta. Ska ju ändå till Hultsfred på tisdag. Nu är det äntligen här! Det ska bli så skönt. Vi har fräschat upp husvagnen och köpt lite nya kitschiga grejer till den! Hur tjusigt som helst faktiskt.