Party på g!



Vi håller på och gör oss iordning för kvällens festligheter. Jag ser fram emot en riktigt trevlig kväll! Jag är på bra humör och jag känner på mig att det kommer bli bra :) Fast det är klart. Jag vet inte om nåt kan toppa torsdagens madness haha. Some clues: Backyard Babies, Bob AB, Fucked-up-Afro and the list goes on.......... Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev me're! Kul hade vi af..!

Ge mig varmare grader.



Jag vill hemskt gärna ha lite varmare väder nu. Ibland när man är ute och går så är det som vår i luften, då blir jag peppad som fan! Sen nästa dag så är det gråmulet och ösregn. Det är fortfarande januari. Det borde åtminstone komma snö istället för regn. Eller? Hur som helst så vill jag iaf ha sommar. Gå utan stor tjock jacka, lätta skor, slippa ha två par strumpbyxor... Och framförallt kunna sitta ute och ta en öl i sommarsolen! Tänk er själva. Mmm....

Colour me up!



Allt är från Hot Topic

Min onsdagsmusik.



lite blandat men vad sjutton..!

Gammal?

Nu är jag så pass gammal att jag får rabatt på mina p-piller haha. Jag hade ätit dom så länge tydligen. Barnmorskan läxade upp mig om att röka det är minsann farligt, en vinflaska är en kaloribomb, min vikt var "inte så farlig ändå", och att ha oskyddat sex är livsfarligt - man kan dö!! Sa hon med en skräck i rösten, sen gav hon mig tre kondomer haha. Jag kände lite grann att jag visste redan det här, jag är ju ändå en kvinna i mina bästa år!

Jag har hunnit med en stund på stan idag. Var så duktig att jag gick in. Efter en stund på stan och köp av småsaker så hämtade jag ut våra Backyard biljetter. Sen tog jag faktiskt bussen hem för jag kände att klockan blev lite mycket. Nu ska jag råstäda och sen duscha. Och ta en milkshake! Yummie....

090118

Jag drömde en sån konstig dröm inatt! Det var säkert för att jag var lite påverkad av alkoholhaltiga drycker som den var så skum. Det var att jag stod och jobbade som vanligt i kassan, det ringer och jag svarar. Då är det VD:n för hela företaget som ringer och säger att jag måste gå in på internet och ändra mitt senaste blogginlägg för det var inte passande. Vad hade jag skrivit om? Jo! Niklas Whalgrens insatts i Let's Dance haha. Och jag hade kallat hans rumpa för bum-bum..... Vad är det för nåt?! Ja jag säger då det. Sen vaknade jag av att My låg och trängde in mig i väggen. I min egna säng! Tack där ja :P

Igår var det himla trevligt måste jag säga. Synd att kussen inte kom in på O'Learys bara. Ibland förstår jag inte hur dom tänker riktigt. Det svämmade ju nästan över med 89:or där inne sen. Men som alltid är det bäst att inte säga emot. Det slutade ändå med att vi tre hamnade här hemma sen.

Nu ska jag ladda om batterierna till Sthlm. Backyard + My&Nore + Snygga piercing killen + Debaser here I come!!

Jösses!

Kolla in Rihannas nya video (om ni inte sett den). En godsak för både killar som tjejer. Yummie.
Rihanna - Rehab

090117

Nee men jag har verkligen ingen lust alls att blogga just nu. Det kommer ingenting ur mig. Men ikväll blir det party i 10hult så jag kanske har lite att berätta imon?! Vi får se..

Dilemma.

Klockan är nu 21.00

Ska jag välja Made in Sweden eller Solen i ögonen?!
Eller bara sitta kvar vid datorn och slötitta och zappa över till 1:an när det är paus på 4:an.. Så får det nog bli.


Metallica - One

Ibland har jag tur alltså. Kom hem från Baggis för en liten stund sen och slog på tvn. Egentligen borde jag sova eftersom jag ska jobba imon men är man inte ens lite trött så är det ingen idé att försöka, så tvn blir bra. Zappar igenom kanalerna lite granna, letar efter nåt intressant. Mtv har en livekoncert med Metallica!! Och jag som typ spelat sönder One på senaste lyckas komma precis lagom till den låten. Haha. Ibland blir jag förvånad över vilken otroligt bra tajming jag har.

Fortsättningen på mitt nyttiga liv..



Japp. Idag har jag lagat mat. Guldstjärna till mig. Det blev, faktiskt, jättegod köttfärssås och spagetti. Fullkornsspagetti! Inte det godaste men ja.. Sen hade jag lite broccoli över sen den där gräsdrinken så jag kokade det oxå. Det är ju så gott! Till råga på allt har jag bestämt mig för att dricka minst ett glas mjölk om dagen. Det märks på mina naglar att jag slarvar med det.

Snart kommer Louise och Calla hit. Vi ska klippa och färga L:s hår. Vi ska även testa och göra en blåbärssmoothie, typ. Den skulle vara fruktansvärt bra för hyn iaf. Det behöver jag just nu. Jag ser ut som en gammal dammtrasa känns det som. Blek som bara den, och sola får jag ju inte. Undrar om den riktigt solen räknas oxå..

Mitt nya nyttiga liv..

    

Det ser ju ganska smaskigt ut med massa grönsaker och frukter men ärligt talat så smakade det gräs. Men nyttigt är ju oftast inte gott så det är bara att köra på!

Sovmorgon..

Igårkväll hade jag en känsla av att jag borde somna på soffan. Det är ganska konstigt men ibland känns det som att jag behöver det. Så jag bullade upp med tre av kuddarna och drog filten över mig. Och jag somnade som ett litet barn. Vaknade igen vid 03.30 typ och gick och la mig ordentligt i sängen, somnade, och vaknade nu vid halv 12. Sjukt skönt. Idag blir det en slappdag. Ska ta det där badet nu som jag inte tog igår...

Moto Boy

Oh. Jag är svag för dessa män. De med en gäll röst och lite svårt och feminimt utseende. De är så vackra på ett sätt som jag inte riktigt förstår.
Då och då råkar jag komma över 1an på tv när Bobster visas. Visst det är ett barnprogram men ibland har dom väldigt bra artister. Det var så jag hörde Moto Boy första gången. Och så har det tagit mig såhär lång tid att komma på vem det var. Ibland så..
 

To do, to do, to dooo!

Det är så mycket att göra hela tiden och jag orkar inte ta tag i nånting. Jag fick ju tummen ur och handlade idag iaf. Slutsumman hamnade på "ynka" 560:- ..... Jag borde börja handla på nåt billigare ställe. My hade en jättebra i Sthlm men jag kan ju inte åka ända dit bara för att handla mat haha. Det blir ju lite dyrt i längden + att maten hinner förstöras på hemvägen.. Aj då.

Innan dagen är slut ska jag har hunnit med att laga mat och matlådor, städa, unna mig själv ett bubbelbad, packa upp. Hur mycket av det här kommer jag att göra idag? Jag är ju dessutom ledig imon så det kanske inte är sån super press.

Idag har jag varit i Baggis och umgåtts med mina systrar, kusin, och systers vänner. Himla trevligt! E & S bjöd på korv med bröd vid en eld vid Göla och sen hade Jossis med sig chokladbollar. Hur gott som helst! Sen var vi ute och gick i typ 40min, det nyttigaste jag gjort på länge. Efter det gick vi upp till Ida, Mange och barnen. Vincent stod i mitt knä och slängde sig bakåt, mitt på min näsa.. Nej, alltså, det gjorde inte alls ont! Eller hur.. Och jag råkade smälla till mig själv på näsan i morse också. Väldigt lyckat av mig.

Nej som sagt, jag har lite att göra nu! Ha en trevlig kväll..!

090105

Nu är jag hemma igen efter Sthlm. Sjukt nöjd med resan. Det var lagom slappt och lagom mycket fest. Kanske lite för mycket fest för min lever men men. Så nu är vardagen tillbaka och jobbet väntar. Börjar det här året med att bara jobba två-tre dagar i veckan. Känns lite segt faktiskt men det kanske behövs. Det är alltså det som väntar nu ett tag framöver. Jobba-slappa, jobba-slappa, jobba-slappa. Fast den 29 är jag förhoppningsvis tillbaka i Sthlm igen och det är ju faktiskt inte så lång tid kvar. Då ska vi hälsa på Ant-Bodyart igen. Och gå på Backyard! Nice.


Fira in det nya året med...

en piercing i näsan!