WOW!!

Jag vann auktionen på Tradera. Vad fick jag? Jo, en Stylein klänning för 155:-!! Fatta vad billigt. I butik kostar den 1100:-
Jaa. Nu är jag lycklig igen. För så mycket som jag älskar min andra Stylein klänning, som jag knappt kan använda, för "någon" har lämnat fettfläckar på. Tack.. Men nu har jag ju en till. Känn min glädje :D

Tråk tråk..

Jag har lagt ett bud på en jättefin klänning på Tradera och ikväll avgörs det. Hoppas hoppas.
Fan det känns som fredag idag, om det ändå vore så väl liksom. Nu kom Beastie Boys på Mtv, lös upp dom här minuterna iaf. Solen har ju lyst idag med. Det gör allt så mycket bättre. Det är konstigt hur det kan betyda så mycket tycker jag.
Sen har jag en dagens klyscha till er: Jag vet vilka mina vänner är. Resten kan dra.

Blind

Det är ju inte direkt nån nyhet att jag gillar Antony and the Johnsons. Visst det kan vara lite deppigt. Men hans röst ger mig gåshud. För ett tag sen la jag upp en video när dom spelade i Dalhalla, en version av Beyonce Knowles låt Crazy in love. Galet bra. Så dagens gaydisco kommer från Hercules & Love Affair. Vem sjunger om inte Antony Hegarty från Antony And The Johnsons. Den här låten kommer gå varm på lördag när jag värmer upp inför biljarden haha.
 

Ha begär!

 Fint fint fint fotoalbum.
Tänk och ha den här söta lilla handdammsugaren hemma hos sig. Min lägenhet skulle aldrig mer ha några smulor.
Den här ringen skulle jag ha på mig varje gång jag gick ut. Busenkelt att visa hur ful killen är. "Kolla på min ring, pucko!!" Haha.
Wow.. Ge mig den här. Nu.
Aaaw. Dom här på Hultsfred tillsammans med Hasse & Frasse. Det är ju så man smälter in..
Åh jisses.
Vad fin den skulle vara i ett vitt rum. Framitida köp, My?
Dom här äckelgodisarna skulle jag vilja ge till en bitterfitta, just för att de är äckliga!
Aalex klagar alltid på mina knivar. Det skulle nog jag också göra om jag faktiskt använde dom, eller rättare sagt den enda kniv jag har. Men om jag ska köpa nya så vill jag ha dom här!

Allt är från Fredflare, Coolstuff, Bluebox, UrbanOutfitters och Designmyworld.net

Efter regn kommer solsken!?

Skrev jag inte igår att jag trodde att det skulle bli skitväder idag, endast för att jag är ledig? Jo det skrev jag och Ja det är skitväder.

Where's the steetwise Hercules?

Helgen är över och den var ok faktiskt. Har hunnit med att jobba både lördag och söndag, vilket var kul, för det har varit mycket folk i helgen så det vart full rulle.
I lördags kväll firade vi lillkusinen i Lekeryd som fyllt 18. Och hans storebror fyller snart 20 så det blev kalas. Jättegod mat och framförallt mycket mat! Sen svek jag släkten och åkte till D.M och kollade på Melodifestivalen. Halva iaf haha. Usch varför måste de ens visa det längre? Jag tycker bara det är pinsamt. Men men. Alla kan ju inte tycka som jag. My & jag hade även lampkrig med hans grannar haha. Sen efter det så gick jag och My en runda på stan. Träffade lite folk utanför Centrum men orkade aldrig gå in.
Igår var det jobb igen sen så var vi ute på en liten promenad för att sen kolla på Miami Ink, Singing Bee och Köping. Jag trodde verkligen La Ink skulle börja igår. Jag blev lite besviken faktiskt. Men jag klagar inte. Ami är ganska snygg, han är ju trots allt från Israel. Eller hur haha. Sen skulle vi se på film och jag somnade som vanligt. My väckte mig när filmen var slut för då skulle hon gå hem. Sen gick jag och la mig.
Och nu mina damer och herrar har jag vaknat upp till en dag full av solsken, och vad ska jag göra idag då? Jobba!!! Varför skiner alltid solen när jag jobbar. Jag lovar imon kommer det vara skitväder bara för att jag är ledig. Piss..

I need a hero!

Jag ljuger inte när jag säger att det här har varit en väldigt lång dag. Jag har frusit hela dagen och varit allmänt nedstämd. Som jag ofta är nuförtiden. Jag skyller allt på vädret!
Men jag tinades upp till slut när jag och My klev in i bastun och svettades bort lite fett (önsketänkande), men sen avslutade vi med Carmen Electras stripteasedans. Haha. Sjukt kul och konstigt. Det ligger inte i min natur att dansa som om jag vore sexigast i världen. Jag tror jag låter dom som faktiskt är sexiga på riktigt att göra det istället. Men hur som helst så har jag och My ett riktigt bra paradnummer nu iaf! Ha..
Jag tror jag fick nån slags husesyn via webcam innan av D och hans vänner. Jag såg inte jättemkt men visst. Det kommer han inte minnas imon, för så är det alltid. Det var ganska kul när jag fick "Ursäkta, det var inte alls meningen att frilänsa som journalist..." kl 02.40 en lördagnatt. Man kan säga såhär; jag fattade ungefär ingenting!
Nu ska jag naaana. Mysa ner mig med värmekudden. Jag har märkt att jag somnar så mycket lättare med den. Bort med iPoden och in med värmekudden. Ska ju trots allt upp och jobba imon så lite sömn vore nog bra.

Vad käckt!

Första gången jag bloggar från mobilen. Så spännande så.. Vet ni varför då? För att jag har så fruktansvärt tråkigt på jobbet..! Jag har ingen kund förrän kl 16.
Jag ångrar mig. My är inte alls snäll! Hon är världens elakaste människa! Särskillt när hon inte äter med mig :p sen att hon har massa små fiender överallt gör henne inte snällare, kanske bäst att sluta umgås med henne medans man fortfarande kan!! Neee såklart inte. My är och kommer alltid vara min favorit. Du, jag & chokladpinnarna mot världen!

Seg, trött och allmänt uttråkad.

Jag inser mer och mer för varje dag som går hur otroligt tråkigt jag tycker det är. Tråkigt kanske är fel ord.. Men jag känner mig malplacerad. Som att jag borde vara nån helt annanstans. H sa till mig idag att jag borde rycka upp mig, se piggare ut och försöka hitta nån inspiration. Kul att jag inte ens försöker att se glad ut längre. Jag får ta mig en rejäl funderarstund på semestern. Fram tills dess ska jag bara jobba. Förresten tyckte H att vi skulle ut och leta efter en kille till mig. Hon trodde verkligen att hela min depp berodde på det haha. Som att vi har samma smak. Knappast..

Men det är inte ens två veckor kvar till Malaysia nu!!

Meeeera fynd!

Igår fyndade jag big time. Tights och tshirt från Bikbok för 99:- Det är faktiskt jättefint mönster på dom här byxorna. Gröna och persikofärgade svalor. En jättesöt tshirt med Hello Kitty på, Fairy Kitty. Två par skor från Din Sko för 150:-, kan vara bra att ha i Malaysia. Jag har ju knappt inga lätta skor så jag hoppas dom här gör ett bra jobb. Har för mig att jag läste nånstans att Din Sko skulle öppna nätbutik?

Jag passade även på att köpa nya knappar till min en-vecka-gamla skjorta. Innan var det bara beige/gråa knappar och nu blev det ju verkligen fint! Små hjärtan :)

De e naaaajs.

Kat Von D! LA Ink! Söndagar kl 19.00! Söndagkvällar kan från och med nu inte bli bättre.
19.00 LA Ink (6an)
20.00 Singing Bee (3an)
20.30 I en annan del av Köping (4an)

Vem kan nånsin motså denna tablå?

A wonderful day for succes.

Julia Roberts är just nu med på Oprah. Hon är 40 år och snygg som aldrig förr. Jag skulle gärna vilja se ut så när jag är så gammal.
Jag har redan hunnit vara en liten stund på stan. För att vara min lediga dag så är det helt otroligt. Men jag hann dock inte sminka mig innan jag gick så jag har återvänt hem nu för att göra det. Sen kommer Nella och vi ska ha en mysdag och äta lunch. Det kommer bli så bra!
My ska senare idag vara nån slags programledare och jag vill så gärna sitta i publiken och skrika "det står fortfarande bara 0-0!" Haha neeej det skulle jag aldrig göra. Jag tror det kommer gå skitbra. Hon är väldigt duktig på att prata och improvisera. Synd att jag missar hennes debut.

Wad is lööööve?!

"Vad är kärlek? När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka. När du fnissar som en liten flicka. När man känner något man can´t deny. When the eagels fly over mountain high. När all oro är som bortblåst och förvunnen. När simba återvänder i lejonkungen. När man bara drar replik för att slippa krångla " min pappa är rik, vill du hångla?" Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut. Det har egentligen inte hit att höra, det är bara en grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommarnatt lång, och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom. När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans. Våga styr som en kapten. Våga fall som ett löv. Våga chansa och se hur det går. Vad är fegt ? Vad är mod? Wad is lööve? Baby don´t höört me , don´t hööört me no more. Från en afton som dofter lite YMCA, tack Göteborg, ni är kärlek för mej."

Done done done

Efter många timmars hårt slit med bloggdesign hit och dit så är jag äntligen färdig. Och jag tror att jag tillochmed är lite nöjd.
Mycket skrattande har det blivit ikväll. My är sjukt snygg i sin Hugh Hefner-rock och chocolatesticksen är slut. Typist. Nu är det ännu mer skratt med Björn Gustavsson!

Neeeeeej!

Jag lyckades ta bort min design på bloggen. Skit också.. Jaja. Då vet jag vad jag ska göra ikväll när jag kommer hem från jobbet iaf. Kul.

And it hurts with every heartbeat.

Jag har alltid gillat Robyn. Och just nu kan jag bara inte sluta lyssna på henne! Hon blir bara bättre och bättre och bra mycket coolare för varje dag som går. Hennes senaste projekt med Snoop Dog är sjukt bra, och den här gången kan inte Usa missa henne.

Fler tattoos?

Jag blir så sjukt sugen på att skaffa fler tatueringar när jag ser på Miami Ink. Varje vecka sitter jag näst intill klistrad framför tv:n och känner suget efter en till. Men vad ska jag göra? Var? Funderar på om man ska fortsätta på nåt sätt att bygga ut den jag redan har. Eller om man ska göra nåt litet. Vill ha en på handleden och en i nacken. Svårt det där!

www.

bloggtorkasomfan.com

By the way...

så var Kent skitbra! Var du inte där så missade du något stort, och det är sant.

Gourmémat á la K-rauta.

image151

Kolla vilken lyxkvällsmat jag fick idag från jobbet. Egentligen var den ju till för att ätas på jobbet dårå men jag åt lunch så sent så jag var inte hungrig. Jag började nämligen dagen med en stadig frukost! Men hur som helst så fixade dom så att jag kunde ta med det hem istället. Snällt värre.

Tadaaaa!

Och helt plötsligt har jag lyckats göra en alldeles egen korvstroganoff! Med ris dessutom. Inte helt pjokigt för en matlagningshandikappad som jag. Om det ens är ett ord det vet jag inte men ganska passande var det.
Nu är det Fråga Olle, kvällens gäster är Elin Kling och KarlPetter. Elin ser ut som 14 år och jag avskyr verkligen alla coola modebloggare. Eller dom här unga tjejerna som är så tuffa att de får ha egna spalter och har bloggar hit och dit endast för att de klär sig i likadana dyra kläder. Det är ju verkligen kul med ett samhälle där alla uppmanas att se ut som tvillingar. Heja Sofie Fahrman m.fl.........
Tacka vet jag variation!

På lördag.


Yeah I know my place on your scale.

För bara någon dag sen så tänkte jag "Fan vad skönt, nu känns det här skitbra. Jag har ingenting emot Honom längre." Men som så många gånger förr så stannar lyckan ungefär lika länge som solen gör nuförtiden, och vi som har lite koll på vädret vet ju att det inte är alltför länge.
Egentligen vet jag inte varför jag blev så irriterad över att träffa honom idag. Kanske för att han inte ens frågade hur det var, eller för att han inte gav mig en chans att hinna fråga honom. När han kom sa han inte ens hej, utan han sa vad sliten du ser ut. Aha, tack? Eller vad ska man säga. Sen när dom handlar, av mig naturligtvis, så står hans tjej och stirrar på mig som ett jävla fån och han beter sig som att han inte ens känner mig. Kom igen.
Jag har verkligen haft mycket annat att tänka på den senaste tiden att jag liksom glömt bort honom. Vilket är skönt. Men men, vad får man för det. Andra problem istället och annat att tänka på. Och snart skiter jag i det också. Jag kan inte bestämma över nån annans liv, jag kan bara inte det. Jag har fullt upp med mitt eget.


Vi kan le, men bara i sekunder
det är ett uttryck för känslor
och det är förbjudet

Gifta sig?!

[X] Du vet hur man kokar kaffe
[X] Du använder dig av en kalender
[  ] Du äger mer än ett kreditkort
[  ] Du vet hur man byter olja i bilen
[  ] Du tvättar dina egna kläder
[X] Du röstar
[X] Du kan laga mat själv
[  ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 4

[  ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[X] Du har alltid en penna på dig
[  ] Du har aldrig fått kvarsittning
[  ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[X] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[  ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[X] När du säger att du ska göra något så gör du det (så småningom)
[X] Dina föräldrar litar på dig
[X] Du kan klippa gräset
[X] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[X] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[  ] Du pluggar när du måste
[  ] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[X] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 8

[X] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[  ] Du tränar regelbundet
[  ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[X] Din favoritmat är hämtmat
[  ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[  ] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[  ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[X] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[  ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[X] Du har varit på ett tupperwear party
[  ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[  ] Du har fler räkningar än du kan betala
[X] De flesta av dina vänner är äldre än du
[  ] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder Internet varje dag
[X] Din garderob har inte rensats på ett tag
[X] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 6


SKÖNT. Jag har iaf tre år kvar innan jag måste gifta mig haha. Tur det. Min syster frågade oss (mig & Josefine) i helgen om vi skulle vilja gifta oss nu. Hon fick ett vänligt men bestämt nej från oss båda. Sen frågade jag henne om hon menade nu som i nu i livet, eller nu som i nu den här årstiden. Fast hon fick nej vilket som. Nästa helg firar hon och Rille SJU år. Galet vad tiden går.