Lite ändring..

Kanske inte den bästa ändringen. Men jag kände att jag inte orkade ha den där käcka bilden längre. Den kanske kommer igen nån gång. Men just nu är jag lika tråkig som jag ser ut. Det känns bäst så..

De bara gör, biter ihop och håller käften.




Kent samarbetar med Friends.
Och jag blir tårögd
.

Lycka!

Erik har fixat min dator så att den går mycket fortare och inte låter längre. Tydligen hade jag mycket skit på den som tog upp massa plats. 11gb skit, för att vara exakt. Oj då. Jaa, tur att man känner bra killar som kan sånt här med datorer! Själv är jag helt lost när det gäller teknik. Ändå tycker min familj att jag är bra på sånt. Då kan ni ju tänka er hur bra dom är... ;)
Idag är det tydligen Semeldagen/semledagen, jag vet inte hur det stavas. Hemmabakade semlor är ju helt ok ändå. Men såna man köper, det är veeerkligen mycket av både grädde och mandelmassa i. Jag som inte är ett stort fan av nåt av det så hoppar jag hellre över. Man borde ju fira kanelbullens dag oftare istället. Mycket godare!

Vad händer idag? Jag ska träna iaf. Vet inte riktigt när bara. Antingen gå till gymmet nu eller gå på KiBox kl 20. Med tanke på att jag börjar jobba 6.45 imon så vet jag inte om jag är så sugen på att träna mellan 20-21. Man är ju lite uppe i varv efter det. Men som sagt, får se lite. Jag ska köpa skor idag oxå! Och mascara, och spray.. Kanske sola med. Det är skönt.
Det är mycket köpa nu. Igår köpte jag en extern hårddisk, vilket jag har pratat om länge att göra men att det aldrig blivit av. Nu är det gjort. Jag köpte även Pink biljetter till mig och Myris. Vi fick ganska bra sittplatser, sa jag det?? Sjukt kul att gå på henne igen faktiskt. Vi va ju på henne för 3 år sen va? Då såg vi ut såhär:

För min egen del kan jag nog vara glad att tiderna förändras haha. Vi får se i november hur vi ser ut då. Kan bli spännande. Det är ungefär samtidigt som My fyller som vi ska gå på konserten. Det kan bli en braa helg. Igen!

A few days..

Varför säger ingen nånsin till mig Take a few days off, do what you need to do. Inte för att jag egentligen skulle behöva höra det men dom som säger det i serierna ser alltid ut att förstå precis vad ledighetsmannen tänker. Dom är så synkade på nåt kostigt sätt. Sen är det ju en serie förstås, det förstår jag. Ibland vore det ju skönt om livet var som en serie. Kanske om man kunde kolla på det från distans ett tag? Nej, jag vet inte. Men på tal om lite lediga dagar så frågade jag om mina semesterdagar. Troligtvis var det inga problem att vara ledig över Hultsfred + att jag oxå får betald semester! Troligtvis. Allt är mycket diffust, men om jag får det så är det faktiskt första gången haha.

Jag har ju faktiskt glömt att outa min lugg här. Personligen tycker jag den är väldigt bra och snygg. Lagom lång och lagom tjock! Jag har även fått höra att att den är fin. Men en lugg har alltid fått mig att känna mig som en barnunge. Det är två saker jag förknippar med barn, lugg och skor med karborreband. Därför har jag lite svårt för båda. Men lugg har jag ju trivs i innan, när jag var ljushårig. Men det där med skorna, det går inte. Jag köpte ett par en gång. Jag änvände dom typ två gånger, sen fick dom stå i garderoben. Bra där.


Vad är det här? Vad äääär det här??

Jag och Sofie var inne i en kinesisk affär innan och det ända som kom ur hennes mun var hela tiden Vad är det här? Vad är det häääär!? Nemen vad är det här?? Haha. Innan dess åt vi buffé på Chili Tai, om det nu stavas så, och det var jättegott. Jag fick i mig allt på tallriken för en gångs skull. Sedan gjorde vi stan på Torpa. (Sen vi sov uppe hos Mattin i Sthlm och han sa att vi vaknade upp på Tooooorpa den dagen, så har jag bara hört hur han säger det i huvudet varenda gång jag ska säga Torpa!) Jag köpte på mig några guldljus och ett mumsigt te som hette Björng. 13, från Honey I'm Home, min nya favoritbutik. Sen sprang jag in på Willys och köpte cashewnötter, som råkar vara min nya drog. Vad skönt att äntlgen vara beroende av nåt nyttigt!

Ikväll har jag även lyckats yoga för första gången. Det var helt ok ändå. Det är nog roligare när man gjort det några gånger. Idag kunde jag bara tänka på hur löjlig jag måste sett ut! Imon tänkte jag gymma och sen kanske gå på nåt pass på fredag igen. Får ju passa på när jag är ändå är ledig och inte har nåt annat att göra..

Har ni sett McDondalds nya reklam? Haha. Let's keep it top secret. The kids are soo ehm, kinkiga när det gäller nåt nytt!

Edit (4 timmar senare): de säger visst nyttigt i reklamen. Inte nytt. My bad. Ok my? :P

Laddissssch!

I helgen ska jag fira årets största kärleksdag med en fin vän. Gör inte alla singlar det nuförtiden, istället för att sitta hemma och tycka synd om sig själva (som jag tänkte göra från början.....) Nella och jag ska fira som aldrig förr genom att vara ordentligt onyktra tror jag vi hade tänkt haha. Och kanske, om vi orkar, gå och se I'm from Barcelona. Ikväll ska vi spela biljard med Linnéa och hennes kille. Det blir nog jättetrevligt! Sen att jag inte är så jäkla haj på det är ju en annan sak..

Igår, äntligen, fick jag mitt hår färgat och resultatet blev mycket bra! Det tog ganska lång tid och jag blev så trött på slutet. Hoppas inte jag blev för otrevlig bara. Men Tack för att du ställde upp!
 
Nu ska jag packa och satsa lite på mitt utseende. Det känns som att det behövs efter att ha gått rätt upp från sängen. Ha en trevlig kärleksdag allihop. Ses.

Uppdateringar.

Då jag inte har pyntat om sen jul så tyckte jag att det var dags nu i min lilla lya. Till mitt försvar kan jag ju tillägga att jag inte hade sådär jävla mycket pynt till att börja med. Det är inget för mig helt enkelt. Men det blev bättre iaf, kan jag tycka.
Har även lyckats få upp den superfina tavlan jag fick av Emma. Tack! Jag är riktigt nöjd och nu ska Bella o jag försöka sätta ihop ett nattduksbord i liknande färger. Bella är ju bra på sånt där så jag kommer nog mest titta på haha. Jag kan ju iaf säga att jag va där :P
Igår vaknade jag helt av mig själv vid halv tio, vilken öerraskning. Det hade jag inte väntat mig. Så jag kravlade upp ur sängen och bestämde mig för att gå på stan. Dumt beslut. Pengarna rök som aldrig förr. Eller det har varit värre... Men faktiskt, tänkte jag köpa nya träningsdojjer men Mange var på möte så det blev inga. Jag sträcker ju inte fram mina fötter till nån främling, nooo way. Men det blev en klocka, ett par strumbyxor, ett par leggings (dom går åt som smör för mig), ett läppstift, nässpray och allergitabletter och en bh i silicon utan band. Jag har alltid tyckt att de verkar läskiga men den var ganska skön!
Idag var det lite värre att gå upp.....

Före:
 
Efter + nya tavlan:
   

Och mitt nya röda läppstift bara för att :)

Kl 23!

Då äre Him live på Mtv. Kan oxå vara kl 23.30 då dom kör två livespelningar på rad. Jag kommer inte ihåg vilket det andra bandet var men jag är säker på att det var nåt bra.
Nu, tillbaka till pysslet.

Jag skäms..

för att säga detta men det blir ingen träning idag. Jag köpte tavlor på Ikea och massa pysselgrejer så jag blev så sugen på att pyssla ikväll! Sen körde jag förbi Friskis för att känna lite motivation för att gå in. Men det var smockfullt så atte..... På söndag! Då blir det av, efter jobbet :)

I am the ultimate high.

Nu jävlar är 2009 igång. Bara en månad försent men vem bryr sig egentligen. Det var ju tur att jag bestämde mig för att tag i mitt liv nån gång. I några veckor har jag hållt på med en diet. Helt ok. Gick ner 4kg på två veckor men min mage, som inte är som alla andras riktigt, gick inte med på det här så jag fick sluta. Nu har jag istället gjort matschema så jag vet vad jag ska äta varje dag och inte äter nåt onödigt. Det kanske inte är världens mest nyttiga mat men meningen är väl att jag ska sluta småäta, och än så länge går det skitbra! Jag är nöjd :) Igår tex bakade jag chokladmuffins, smakade en till kvällsmaten, resten har jag frusit in. När hände det senast!?
Till råga på allt så ska jag åka och träna om en stund. Men först ska jag diska och sen åka en sväng till Ikea. Mitt köksfönster är kris. Ska härmapa Emma lite och köpa stora ljus. Jag tror att det kan bli fint. Hoppas det iaf!

Jag brukar inte äta kyckling men det här var jättegott!
Yogurtmarinerad kycklingfilé

Vad?

Jag är tom. Har inget att skriva, inget att säga. För mycket att tänka. Jag förstår inte så mycket av den här dåliga filmen om mitt liv. Är jag huvudrollen? Vad ska hända sen. Ska det ta slut nån gång. Ska jag alltid behöva tänka tillbaka när Om du bara vill och För bra för att vara sant spelas. Ska jag alltid förknippa mina musikminnen med dom. Dom som har satt både bra och dåliga avtryck i mig. Och är det nåt jag gillar, så är det ju att lyssna på musik. Uppleva den. Skapa nya minnen till. Det finns en hatkärlek mellan mig och flera låtar. Dock tror jag inte de känner likadant. Och visst vet jag, mycket väl, att det är jag själv som gräver mig ner i skiten. Men på nåt sätt så gillar jag att vara lite småsmutsig.

Godnatt.


Dagens män.

Är det för mycket begärt av mig att vilja sitta jämte ascoola Björn Dixgård just nu? Eller varför inte, oh så söta, Matthew Followill. Dessa musikmän, de gör mig helt knäsvag. Jag skulle kunna rabbla upp några till, men jag ska inte tråka ut er. Istället ger jag er vad som finns i mina hörlurar ikväll, och lite ögongodis. För min del iaf. Natti.

 

   
  ....40min senare! Jag fastnade lite i musikvideornas värld och insåg att Matthew Followill var som en liten blandning mellan Axel och Robert Pettersson (Takidas sångare). Så det var ju inte alls konstigt att jag tyckte han var en sötnos haha.

She's my heroin.

Har haft en sjukt galen och rolig helg. Tyvärr kan jag inte berätta allt, för jag minns inte riktigt alla detaljer. Vilket förvisso inte alltid behöver vara dåligt.... Men jag är flera erfarenheter "rikare" och jag har breddat min "kultur"-syn(?) haha. Men som sagt. Mestadels är redan ett suddigt minne. Ibland är en kamera bra att ha!


When you feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low I'll, get lower than you
When you've had enough I'll had it
much more than you knew

Ne, nu är det dags att ta tag i sitt liv igen. Snart ska jag åka till jobbet sen är jag ledig i två dagar, jobba en, ledig en och sen jobba helgen. Spännande schema va? Imon ska jag ta en spruta mot Hepatitsjukdomarna och på onsdag ska vi fira Mammie. Lugn och skön vecka jag har framför mig.