Ännu en gång.

TimoHelg. Ibland ett underbart ord. Ibland ett alldeles förkrossande ord.

Ärligt sagt så trodde jag på allvar den här gången att jag kommit över dig. Ända tills jag får höra att du har flickvän och faktiskt är lycklig. Ända fram tills dess så tror jag att jag kommit över dig. Tragiska liv, vart ska du ta vägen?
----------------------------------
Sen var vi på Timo. Jag och My, vilken grej! Alltid lika roligt att gå på konsert i Teaterladan. Där skulle jag nog kunna tillbringa mitt liv. Timo var kanon och bjöd på en väldigt bra show. Basisten var "killersnygg", det var det inte bara jag som tyckte. Sen bar det av in mot stan. Huset yeeah. Fast jäklar vad kul vi hade. Det blir vad man gör det till, right. Efterfest sen då. Nu mina vänner börjar mitt tragiska liv. Vi blir hämtade av kusinen, sen får jag inte lyssna på Roads men sen sätter dom på När det blåser på månen. Det är ungefär likadant. Jakob hade väl iochförsig rätt i att det vore dumt att lyssna på Roads men ändå. Ibland vill man bara ha lite kärlek. I den låten får jag det.
Lördagen flöt på bra. Vi hade en trevlig kväll hemma hos My med TP och allt. Men sen kom söndagen och min syster, min syster av alla personer, säger att Han var där, Han var med en tjej och Han såg bra ut. Han såg lycklig ut. Tack. Tack så mycket. Där var resten av min vecka förstörd. Jag försöker att tänka på Honom så lite som möjligt, men ibland kan jag inte låta bli. Det kommer alltid något litet, något som påminner om Dig. Och det förstörs alltid lite mer inom mig.

Ung och oförstörd?!


 
Jo jag tackar jag. Jag håller helt och hållet med My som säger det jag alltid tänker. Man kan ju undra vad jag låg och drömde om här. "En dag när jag blir stor, då ska jag göra allt som mamma & pappa säger att jag inte får." Kanske, kanske inte. Det är försent nu iaf! En dag kanske mina egna ungar ligger och tänker så. Dumt.  

Test.

Från och med nu är det OK att ni kallar mig för IdolNörd
Gjorde ett litet litet test på
www.jonkoping.expressen.se om Idol och fick då detta resultat!

Resultat

18/21

Du har grym koll och ställer hellre in en middag än att missa en Idol-final. Du blev ledsen på riktigt när Danny åkte ur programmet och har minst en av de tidigare Idol-finalisternas låtar i din MP3-spelare.


Tack Idol för att ni förgyller mina fredagkvällar!

Konstigt.

Det är väldigt konstigt. Allt är väldigt konstigt. Att jag inte kan bestämma mig om något som jag så länge har tänkt på. Knäppt. Men nu har jag kommit på en ny! Och den är jag ganska säker på iaf. Men måste bestämma mig snart för på måndag är det..! Pirrigt.
Jag berättade för mamma nyss. Haha. Hon blev lite besviken. Men det var ju inte mer än väntat. Hon tror att pappa kommer att kasta ut mig på gatan, men om han gör det så hjälper hon mig att ta ett lån till en lägenhet sa hon. Tack... Verkligen, tack mamma.
Igår var min sämsta dag NÅNSIN. Och det menar jag. Ingenting gick som jag ville och alla var bara arga och otrevliga. Tyvärr fick mamma stå ut med allt skrikande och gråtande på kvällen när jag kom hem.. Men hon sa tänk på nåt roligt, ni hade ju kul på Hultsfred. Ja, just det! Hultsfred. Och jag började tänka tillbaka på alla underbara konserter, alla roliga människor och... jaa precis. Den där satans "människan", kan jag kalla honom det? Då brast det igen. Hela dagen slutade med att jag la mig framför tvn i min ensamhet, somnade och gick inte och la mig i sängen förens vid 4. Men inte mådde jag bättre då. Täcket var på fel håll, kudden hade inget överdrag och allt såg ut som skit på rummet. Fick ännu ett gråt/vansinnesanfall och somnade med tårarna rinnandes ner på kinderna.
Tack och lov för att allt kändes bättre idag!

Veckan som gick.

Måndag
Skolan som vanligt. Helt ok faktiskt.. Gjorde inte så mycket, fick lite betyg i flätteknik. VG iaf. Orkade inte kamma slätt mer haha. Men det går jag med på. Var bara i skolan på förmiddagen för sen bar det av hemåt mot Jkpg. Lilja hämtade mig på stationen sen va vi hos han lite sen hämtade vi My i stan och sen for vi till Nässjö. Till Lakks studio närmare bestämt. Lilja gaddade sig, som dom så fint kallar det. måndag den 20 är det min tur!! hoho inte alls långt kvar..
Tisdag
Vaknade upp och åkte buss till Hva där farmor plockade upp mig. Eller jag fick ju köra men ändå. Hon tycker jag kör säkrare än henne. Kan jag inte förstå... Haha. Sen så klippte jag henne, sen kom Issa och klippte sig med. Henne färgade jag med. Det blev faktiskt jättefint. Sen så senare på kvälla så åkte jag till Johan, chefen, och klippte honom.. Lite svarta pengar är alltid bra att ha!Kollade även på A Lot Like Love. Den var bra..
Onsdag
Jobba jobba jobba... Trodde jag! Jag ville ju hemskt gärna följa med till Ullared på torsdagen så jag fick ta min jobbdag som praktik istället. VÄLDIGT kul... Onsdagkvällen var lugn. Gjorde i princip ingenting faktiskt..
Torsdag
Upp och hoppa! Kl 7 åkte vi mot Ullared. Jag, mamma, Jossan och Louise. Fördelen att man bor hemma är ju att man sätter sig först i bilen, så jag fick auotomatiskt sitta fram haha. Jaa.. Köpte gjorde jag ju lite med. Mamma betalde kläderna. Lite tröjor och så. En kjol till dopet imon! Den var faktiskt väldigt fint..! I bilen hem lekte vi lite. Mest jag och Louise i baksätet haha. Men de andra fick vara med lite sen med. Vi var väl inte hemma förens vid halv tio tror jag. Köpgalna människor de där. Sen satt jag uppe nästan halva natten. Det vet ni ju varför. Puuh. Men det blev ju ett bra resultat haha. Hoppas du tycker den var fin My.
Fredag
ÄNTLIGEN helg. Snart iaf. Efter praktiken. Jag och Emma satt som vanligt och hade kul i personalrummet. Att ha kunder är inte våran grej riktigt haha. Emma ska inte va på --- mer. Tråkigt tycker jag. Samtidigt som jag tycker det är kul för henne som får det bättre!
Efter praktiken åkte jag direkt upp till My för att duscha och göra mig iordning. My gjorde ju oxå det förstås. Sen drack vi lite Baileys och sen kom Molle. Då var det mattajm. Värsta buffén var uppdukad och guuud så gott det var. Mina smaklökar levde ju dock ett eget liv men mitt ibland alla snörvlibgar så kunde jag känna en god doft av mat haha. Sen var det Idoldags. CissiPisse åkte ut.. Men det var kanske på tiden.. uuuh.. Men nu iaf så lekte jag och Malin en lek med My, kallad "fågel, fisk eller mittimellan". Hon var duktig och hittade alla fem paketen! Sen var det utgång för hela slanten. Huset fick det bli. Men jag vet inte om det var så bra val? Det var bara massa 88or och 25åringar typ. Men kanske bättre nästa gång! Det var kul iaf :)
Lördag
Än så länge har dagen gått bra. Vaknade upp hos Myran. Eftersom hon fyller år så blev VI väckta med sång haha. Jag kände mig bara liiiiite i vägen hahaha. Men ja. Det gick ju bra det med. Sen när jag kom hem till Baggis så skulle jag och mamma ge oss på att försöka installera högtalarna till tvn. Jo. Det gick bra. Vårt största problem nu är att få ljudet från högtalarna till tvn. Dom funkar bara på dvdn.. Det kanske är meningen?!

Rootless tree.

Tack snälla, underbara Nella för den här låten. Den var precis vad min långa, tråkiga, gråa, trista vardag behövde. Så fort orden Fuck you kommer i en låt så mår jag genast mycket bättre. Konstigt. Antar att det fortfarande finns mycket som vill komma ut. Mycket som vill sägas. Tyvärr kommer Du aldrig få höra det. Men det är lika bra.

Ååh saknar redan Angelica juuu. Men det är inte alls långt kvar tills hon kommer hem. Lite mer än en månad men det går ju hur fort som helst. När man har saker att göra iaf. Som imon ska vi till Ullared Var längesen jag såg fram emot det så mkt som jag gör nu haha. Det ska bli kul! Hoppas mamma sponsrar lite.. Hrm.. Det blir bara jag, mamma, Josefine och Louise. Mysigt. Så som det ska vara på Ullared.
Sen på fredag är det utgång. För jag vet en som fyller 20 bast på lördag. Oj oj oj. Kan bli vilt på fredag haha.. Men tjejer. INGEN champange. Det kan gå snett då. Rapport kommer på lördag. Ha!
Sen söndag så ska vi på dop. Vincent ska döpas i Hakarps Kyrka. Jag gillar att gå till Hakarps kyrka, den är så mysig och fin. Sen dop är ju så mysigt med :) Annars är ju inte kyrkor så mycket för mig.. Kan jag inte förstå varför he... Man kan väl säga att jag är lite polare med den mörka sidan. Eller ja, den mörka sidan är polare med mig. Det är inget jag själv har valt. Det har bara blivit så. Men jag trivs bra med det! Lite fula ord, lite döskallar och lite bra musik får mig att må så mycket bättre.