Emil Jensen.

Din arm är så nära min
Har du bedömt avståndet fel?
Du viskar så tyst mot min hals, är du hes?
Alla andra har somnat här. Det är bara du och jag
Vem har du blandat ihop mig med nu?

Du ler mig i ögonen
Vad är det som bländar dig?
Ljuset är släckt, det har knappt börjat gry
Din mun är så nära min
Har du bedömt avståndet fel?
Ditt blod är så varmt mot min arm, är du sjuk?

Du måste ha missbedömt avstånden
du måste ha blandat ihop mig med nån
Vad du än missbedömt,
hur du än...
Blanda det längre och närmre och kom

Jag hör dåligt och jag fattar trögt
Så ta mig nu om du vill ha mig här
Jag har väntat på nån sån som du
Jag hör dåligt och jag fattar trögt
Så säg det nu och säg det högt och klart
Jag kan vänta och jag väntar nu
Väntar nu
Väntar nu

Saknar mamsen.

Tycker hon ska komma hem nu. Det är inte riktigt samma sak här hemma när hon är borta. Skönt att det finns telefoner iaf!!


2 saker.

- Godisaffärer och sminkaffärer är två ställen som jag inte borde vistas i. Varken för magens eller ekonomins skull.

- Ska jag eller ska jag inte. Det är två tankar jag inte borde tänka. Gör det bara!

- 1:a på Torpa eller 1:a på Ga Kålgården. Två lägenheter, två prisklasser. Vilken är bäst?

Tv är den nya kontaktannonsen.

Linda Rosing söker kärlek genom "ensam-mamma-söker-partner"- liknande såpa. Vad fan?! Varför egentligen. Är det här ännu ett sätt att mjölka ur det allra allra sista ur sitt kändisskap eller tror hon på riktigt, att hon som offentlig person, kan hitta kärlek på det här sättet? Alla killar som nånsin tittat i en herrtidning (tjejer oxå för den delen) vet ju vem hon är. Jag tror att det är många som söker just därför, inte pga att hon verkligen vill ha kärlek. Men jag kan ju ha fel, såklart. Tycker bara det hela verkar lite lustigt..

Jokes and laughs and teardrops to.

Härligt med lite helg alltså. Dock har ju den här helgen inte varit så liten. Jag kan försöka berätta lite, i förkortad version, såklart.

Fredag: Jag åkte ner till Nella i Gbg. Lat som jag är tog jag bilen. Hade inga vinterdäck så det tog lite mer än 2 timmar att åka ner. Sjukt kul att ligga bakom lastbilar hela vägen utan att kunna köra om. När jag väl är framme så går vi på stan. Nella "tvingar" mig att köpa en jeansklänning. Jag tyckte hemskt mycket om den men den kostade 600:- så jag bestämde mig för att lämna tillbaka den och köpa en vinterjacka för 850:- istället. Haha, grymt bra val. Jackan var på rea och vad sjutton den var så fin! Och skön har jag lärt mig i efterhand! Jag köpte även skjortklänningen på Monki som jag tittat på ett tag. Sen åkte vi hem för att byta om litegranna och sedan sticka till Masthugget(?) för att gå på en kvarterspub med Nellas jobbarkompis. Vi skulle egentligen hem tidigt för Nella jobbade dagen efter men vi hade så himla trevligt där och det blev mer och mer att dricka så tillslut bestämde vi oss för att dra till Sticky. Ja... Det var väl kanske inte ett så klokt beslut för där var det oxå jättetrevligt! Typiskt alltså. Efter nån timme så gick jag på toa, kände ensamheten komma krypande, började tänka dumma tankar, flydde upp till Nella med sällskap igen och fick ett jävla bryt. Började gråta floder haha. Utan egentlig anledning. Torkade bort tårarna, försökte le litegranna och råkade titta åt vänster och där satt Han. Mm yummy. Och ja. Resten är väl som man säger historia. Men det var inga mer tårar den kvällen iaf :P Kan ju tillägga att vi kom hem vid halv fem snåret och Nella skulle upp vid 07.30, bra jobbat. 

Lördag: När den här dagen började har jag inte riktigt koll på. Nella sa till mig vid halv åtta att hon skulle gå men det minns jag knappt. Vaknade av att hon ringde vid 11 och sa att jag skulle pallra mig in till stan. Ska bara lägga mig lite i sängen först tänkte jag (sov på en madrass i köket) men när jag lagt på luren så hör jag bara att nån snarkar som en jävla björn ute i sängen. Så det sket ju sig. Jag blev lite rädd först men sen kikade jag ut och insåg att det var Fred Flinta som sov där så det var ju ok. Väckte honom efter en stund när jag gjort mig iordning och skulle gå så att han kunde gå oxå. Han tittar på mig och säger: Var e vi? Bra fråga! Så ska jag börja förklara vart han ska i en stad som jag inte ens kan. Haha. Väl inne i stan så försöker vi trycka ner lite pasta i magen, vilket gick sådär. Vi plockade även upp Carolina. Vi insåg att vi har inte umgåtts alla tre på samma gång sen vi tog studenten. Galet! Dagen gick och vi städade, pratade om konstiga piercingar och gjorde oss iordning för kvällen. Vid sju kom folket och vilken otroligt shjysst kväll det blev! Alla Nellas kompisar var så himla snälla och goa. Såklart, blev det att vi gick till Sticky sen. Surprice liksom. Och här blir det lite suddigt för min del. Men jag och Carolina kom hem tryggt vid 5 snåret. Vi tappade bort Nella på vägen och fick tillbaka henne idag på eftermiddagen haha. Då kom hon hem med pizza till oss. Och det här var inte vilken pizza som helst, utan på denna var det strimlad falukorv?!! istället för skinka. Vad tänker man med då? Det fick ju gå ändå.

Och det är väl ungefär så min helg har sett ut. Galet kul har det varit iaf. Vilken bra förkortad version det här blev, not.

Off off and away!

Hej dååå Jönnet för den här helgen. Imon bitti sticker jag till götet och firar Nella hela långa helgen. Ses på måndag!

Förresten!

Det gick bra för oss på hockeyn! Vi kom i tid, hittade våra platser och köpte korv i pausen. Som sig bör. Sen att vi tänkte gå precis innan Sudden var ju en annan sak. Vi fattade inte riktigt men mannen jämte förklarade att snart fick vi gå hem för den var bara 5min lång. Haha.


081119

Vad skoj med en scanner. Mamma har köpt en och vi har faktiskt aldrig haft någon innan. Helt fantastiskt. Därför tänker jag bjuda på tre bilder jag gillar. På mig själv såklart. Haha.


Ett kort på mig när jag är pytteliten. Eller ja några år är jag ju. Men redan då Cola-fanatiker! Haha, snacka om att starta i tidig ålder. " Öh, morsan, dra mig på pulkan o släng hit en Cola"  Man ska visa att man bestämmer ;)


Konstigt nog så finns det väldigt många kort på mig när jag sover. I alla möjliga ställningar och på olika platser. Men såhär vet jag att jag sov ofta. Kan bara inte fatta varför, men det var väl skönt på nåt sätt. Ser ni "spelet" jämte mig? Det var askul! Det var nåt ordspel om jag inte minns fel. Tänk dagens kids som har värsta avancerade grejerna. Det var bättre förr, när man förstod sig på sakerna.



Det här kortet gillar jag. Jag och Grållan i full fart. Sen att vi typ kom nästan sist gör ju ingenting haha. Det var ett roligt fälttävlansläger vi var på och eftersom min häst hatade att hoppa så fick jag låna Grållan av kusinerna. Trillade av sisådär 8 gånger på en vecka men shit, vad roligt det var!

Ikväll blire hockey

Jag och Mikaela har fått hockeybiljetter till ikväll av jobbet. Sjysst tänkte vi och kom på en sekund senare att ingen av oss visste hur det gick för Hv eller vilka de mötte. Vi är inga hockeyfan i dessa tider med andra ord. LillMy blev smått sur på oss för hon gillar det tydligen. Inte att bli arg, utan hockey då. Men det ska bli kul! Jag har inte varit på nån match på så himla lång tid.

Joorå jag trivs så bra här hemma!

Inte alls! My messar som en tok från Timbuk och jag förstår henne för jag vill oxå vara där!!
Nella messar från Sticky och jag vill vara där oxå! Oooh.. Min torsdagkväll blev rolig när jag hittade en gammal partyskiva som O gjorde för så sjukt många år sen, och det är bara alla de där gamla discolåtarna som är med på! Dom där låtarna man blir glad av. Men jaa, det var ungefär så roligt det blev. Typ.

Skumt.

Jag drömmer så konstiga saker! Inatt drömde jag om att vi var på nåt slags Hultsfred blandat med scoutläger. Det var nån fest på kvällen och då sjunger Jocke Berg skitfull, kan inte sin egen text osv. O var även med i drömmen och jag gömde mig så mycket jag kunde. Haha jag fattar det inte. När jag vaknat ur den drömmen och somnat om i en annan så drömde jag om BadkarsPiraten. Det var en speciell dröm! My läste deras blogg sen och jag hade fått mycket bra kritik. Vi bodde dessutom i Tokyo.

Vad betyder alla drömmar och varför drömmer man så konstigt?! Eller är det bara jag som gör det. Jag kommer allt som oftast ihåg mina drömmar och jag vet inte om det alltid är en bra grej. Men har man såna här drömmar så vaknar man glad iaf och det är ju en bra sak!

Du, jag & resten av världen.

Vilken bra dag jag har haft!
- Jag fick vakna utan att klockan ringde. Med andra ord så har jag varit ledig och fick sova så länge jag ville.
- Jag har fått sjukt skön helkroppsmassage!
- Jag har lärt mig laga en ny maträtt, som förvisso var väldigt enkel men väldigt god! Det var fler än jag som tyckte :)
- Jag, mamma och syster har gått runt Munksjön.
- Vi fikade med massa goda kakor till Bonde söker fru.
- Jag kan vara uppe länge för, hör på det här; jag är ledig imon också!

Dagar som den här borde man absolut kunna ha oftare. I wish.

M.

Jag tog en roll när du blev sjuk
En roll som krävde hårdare hud
Min kraftreserv den tar snart slut
Som min tro på en ingripande gud

I ditt stora hjärta börjar slagen bli små
Och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går

Fem steg bakåt, två steg fram
På lite håll liknar det dans
Och i drömmen håller du i min hand

Det verkar så enkelt vännen
Ändå är det så obegripligt svårt
I en värld byggd av män för männen
Där ingenting har något värde
Utom minnet av allt som var vårt

Myspys..

Idag var det mys på jobbet. Eller ja, till och från iaf. Bella skulle på lunchdejt med Kian (och Danne, men det sa hon inte haha) så jag hakade på. Vi hämtade mat på Dragon som öppnade idag utanför oss. Gott! Så i lunchrummet käkade vi, lyssnade på Kians jollrande och mös i sofforna efteråt. Så skulle jag kunna ha det varje dag.. Emil var och hälsade på oss oxå. Hans parfym doftade i korridoren i typ en timme efter att han gått! Inte för att det är något dålig men hur mycket parfym har man på sig då? Eller känner man det inte själv? Jag vet faktiskt inte. Min parfym håller iaf för en utekväll och en natt i ensamhet haha. Det testet fick jag gjort när jag vaknade med armen i ansiktet efter en utekväll en gång. Fint det. Då är det kvalitet.

Jag fick en vinflaska på jobbet idag! Det var Mattias och hans sambo som tyckte jag skulle ha det efter att ha klippt deras dotter i fredags. Undra vad jag får nästa gång. Tänk om det fungerar som en uppgraderingsstege. Njaa kanske inte. Men det är andra gången jag får en vinflaska för att jag klipper någon. Nog för att jag tycker att det är gott, men syns det så väl på mig?! Hoppas inte..

Nu ska jag laga lasagne. Inte världens mest komplicerade grej men jag tycker det är så tråkigt att laga mat! Men efter det lasset på Ica Maxi i lördags så är det nog bäst att jag ställer mig och lagar en himlans massa mat för att inte slänga pengarna i sjön (läs papperskorgen). För det är jag annars ganska bra på nämligen. Skärpning nu!

Skäms inte Lars föräldrar?

Det hade jag gjort om jag vart hans mamma iaf. Det var inte mer än rätt att han åkte ut i fredags från Idol. Man beter sig inte så tycker jag. Det är så många som så hemskt gärna vill vara där istället för honom, och så larvar han sig så! Det är ju pinsamt. Jag blir lite upprörd faktiskt. Ännu mer upprörd nu när jag såg eftersnack på Tv4. Usch.

Från förra programmet när han skulle vara "rolig"

Konstiga drömmar!

På tisdagar på svt1 (tror jag) går det en dokumtärserie som heter De kallar oss artister. Jag har aldrig hunnit se det men jag tror att det är bra. Iaf så såg jag deras reklam igår om att på tisdag så är det Marit Bergmans tur. Och vad drömmer jag om inatt? Jo att Marit ska sitta och spela gitarr i ett vardagsrum (precis som på reklamen) men att det var jag som skulle köra med henne. Ok, jag har aldrig tagit en ton i hela mitt liv som har varit seriös. Men i drömmen var jag ganska bra. En stund in i spelningen skulle vi sjunga Eyes were blue. Och varken jag eller Marit kom på hur den gick! Så vi googlade efter texten men kunde inte hitta den och då blev Marit så ledsen när ingen kunde texten på hennes sång så hon fick såna där tårar som hon har i videon No party. Haha, ja det var helt sjukt.

Sen drömde jag även att Amanda i min gamla klass hittade en mojäng i min lägenhet som såg ut som ett dasslock, men i själva verket var det en VHSspelare som typ fungerade som ett Usb. Man kopplade bara in den i tvn och så kunde man titta på film sen. Fast bara VHS. Undra om det har nåt med att göra att jag & My satt och pratade om Kent dokumentären för några dagar sen och jag sa att jag har den inspelad på band haha. Ibland är man ju glad över att man vaknar!


Jag är så dålig..

Jag äter så mycket gott. Så mycket onödigt gott! Godis, chips, cola, kakor... Min stackars mage är alldeles uppblåst men ändå kan jag inte sluta äta. Vad är det för fel då? Och nu skickade mamma med mig allt som blev över från ikväll med mig hem. Det var liksom ganska mycket godis vi köpte innan på Coop, jag och syrrorna. För när man är hungrig kan man ju plocka på sig en hel del haha. När mamma såg påsen så sa hon bara oooooj då. Då vet man att man köpt för mycket!
Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Imon kommer Mr Lilja kl 11 då jag ska klippa honom. Eller idag blir det ju. Det är ju förvisso trevligt men jag hade önskat mig en dag i sängen. Tänk och bara kunna ligga och dra sig en hel dag. Vad skönt! Kanske får bli på söndag. Fast då är det ju Fars dag, så det går inte. Shit, jobbigt att vara ledig alltså ;)

Du tar ju bara små små steg.

Sen jag hörde den här låten på P3 för nån vecka sen så har jag lyssnat på den på Youtube nästan varje dag. Det är precis sån här musik jag gillar! Svenskt, nytt och fräscht. Ingen jävla kommersiell skit. Haha nä nu tog jag i. Man måste ge den en chans. Den är super. Myris lyckas ju även göra om den så att den går att lyssna på som mp3, så att man slipper sitta med Youtube uppe. Hon är ju för bra alltså. Så kom ihåg Mitt Piano - Små små steg. Du vet vart du fick tipset först ;)

För ibland känns det ju som att livet bara tar små små pyttesteg. Just nu iaf. Men det känns lite ljusare nu och det är skönt! Nu väntar bara mammas grej. Vet ju inte när det blir riktigt än. Hoppas snart.

Snälla snälla My, låt mig få följa med och träffa Piraten igen haha. För det gick ju så sjukt bra sist...!


Lugna gatan.

Sitter ute i byggen just nu. Här är det superlugnt, och om jag förstått rätt så är det lugnt även inne i butiken. Jag har det ändå ganska bra här ute. Min bästa vän är just nu radion, P3 är kanon. Lite småhungrig börjar jag bli, men jag får nog äta sist I think.. Typiskt. Nu sålde jag min första julslinga! Inte så konstigt kanske med tanke på att det ligger snö lite här och där. Igår va jag hemma i BC och det var typ 5cm snö! På natten var det så kallt så Calla gick på snön och låsen hade frusit. Brrr...