080730

Flytta är snart ett måste.

A bad day for working.

Fan vilken dålig dag.. Jag är bakis, jag är trött, jag hatar värmen etc.. Det känns som att den här dagen skulle kunna bli hur lång som helst. Men förhoppningsvis får jag gå hem tidigare.. E ser just ut nu som Tim Burtons fru, jag minns aldrig vad hon heter. Haha. Men vad skönt det borde vara att bara kunna gå upp! Min säng.. Jag vill ha min säääng :'(

!



Ok. Ska han inte vara ihop med mig, så kan han ju åtminstone vara tillsammans med Kat Von D. Dom skulle vara perfect match haha.

Just a puppet on a lonely string.

Det är barn överallt. Och om det inte är barn så är det smådjur. Jag blir snart galen. Jag drömde häromnatten att jag var med barn och jag fick fullständig panik! Jag visste inte vem pappan var (trots att jag inte hade haft sex på jääättelänge) så jag ringde till D för att gråta ut. Och han skulle hjälpa mig hela graviditeten och sen blev han så fäst vid barnet så han stannade för evigt. Jättekonstigt. Usch, drömmar kan vara för jävliga.

Annars har det inte hänt jättemkt. Ska troligtvis köpa cykeln jag tittat på. Ska ringa till dom strax och be dom lägga undan den tills imon. OM den finns kvar. Mamma sa att jag fick 1000:- i födelsedagspresent så jag kunde köpa den. Tur att jag fyller år snart :) Och tur att jag har en jättesnäll mamma. Hon var här i förrgår och satte upp nya fina gardiner och pysslade lite. Det blev finfint. Nu ska jag ladda för en dag med klippning. Äta lite frukost också kanske. Det är ju faktiskt en vana jag börjat med.

?!

Jag ville så hemskt gärna skriva ett skitbra och långt inlägg nu. Men min hjärna sa stopp så fort jag satte på tvn. Det är massa massa massa program om bögar. Och nu är det en jätterolig serie. Jag tror dock jag har sett detta innan.

Oh, take me back to the start.

Att åka iväg känns lite som att nollställas igen. Man samlar nya krafter, hinner fundera ett tag över saker som hänt, man får ny energi så att man orkar kämpa när man kommer hem igen. Så är det för mig iaf. Bara vetskapen om att åka iväg känns jättebra.

En vän har fattats mig en månad. Han är hemma nu och det känns skönt att han inte bestämde sig för att stanna. Dock har vi inte hunnit prata så mycket än, men det hinner vi nog med. Det är helt enkelt skönt att han är hemma.

Tills imon har jag fjäskat lite. Ska få sluta tidigare så jag jobbar bara 6.45-14.00 : ) Sen ska jag stressa stressa stressa med cykeln (jag kommer bergis trilla) så att jag hinner med bussen till Gbg. Jag ska hem emellan och hämta alla mina grejer. Det här kan gå hur som helst faktiskt. My och jag tittade på jättefina cyklar idag! Är så sugen på att köpa en ny. Lika sugen som jag var på att köpa en hundvalp förra veckan. Men står cyklarna kvar den 25 så är det ödet. Då ska vi bara ha dom!!

WOW!

Haha hur roliga är dom här killarna egentligen?!

.

Jag hatar verkligen den här känslan!!

En helg full med små bebisdjur.

      

Aaaw en liten Calla!

Idag har jag och Jossan blivit stolta hund-mostrar som hon så fint kallar det. Lojs har köpt en liten drevervalp på 8 veckor. Calla heter hon! Har jag tur så kommer dom och tittar förbi här med henne snart. Annars får jag åka ut dit imon och busa lite. Det här kommer bli så bra. Nu slipper jag köpa en hund för nu kan jag leka med Louises haha.

Mogen alabama.

Jag är faktiskt inte alls nöjd med den här bakgrunden. Mycket bättre innan ju.. Jag kanske kan ändra tillbaka på nåt sätt.

Innan satt jag och tänkte lite. Jag var riktigt sådär härligt filosofisk och verkligen beundrade mig själv för att jag har kommit ett steg längre nu (tror jag). Och när jag satt där och och peppade mig själv så började solen skina in i mitt fönster. Wow, underbart liksom, Han där uppe kanske hejar på mig ändå! Jag tittar ut...... och det sitter en stor jävla fågelskit på fönstret!! Haha. Nu sitter Han där uppe och skrattar "trodde du det själv eller". Och jag håller med honom. Varför trodde jag så. Allt är så skrattretande. Och jag kan ju inte göra annat än att bara..... ja, skratta åt det.

I'm a fire and I burn tonight.

Förra veckan var det en som fyllde år. Idag är det ännu en som fyller år. Och jag har för tillfället ingen kontakt med någon av dem. Ja, det gör lite ont. Varför kan man inte bara radera saker ur sitt minne som man borde glömma? Just nu suger det här apskit.

I've got a pocket full of reasons.



Nu har jag bestämt mig (igen).. Nästa tatuering blir ett heartagram. På foten skulle jag tro. Men varför inte egentligen. Jag gillar vad det står för. Det känns vettigt att gå efter det. Sen att det är min absoluta favorit artist som har kommit på det gör ju inte saken sämre. Då får det ju dubbel bemärkelse haha. Men jag tror inte mitt heartagram ska vara så enkelt som det här ovanför. Jag vill ha lite krumilurer eller nåt.. Ja, får se. Det lär väl ta ett tag innan jag gör det I guess.

Sooova..

Jag skulle för tillfället kunna sova hur mycket som helst. Vilket inte är bra, för jag har lite att göra liksom. Lite som att städa.. Diska, det kan vara det tråkigaste jag vet! Tvätta kläder, usch. Det här ska jag hinna med imon + att jag ska laga mat, klippa morfar, gå till banken och hälsa på syrran. Shit pommes.

Lång lång lång weekend.

Det har sannerligen varit en lång helg. Men så roligt! Haha. Jag och Nella hamnade på Sticky Fingers tillslut, efter lite om och men. Det var ett bra ställe. BRA musik och hur kul som helst. Fast det kanske mest berodde på HenrikFrånKristianstad. Jag har aldrig sett någon dansa så bra och vara rolig på samma gång. Han förgyllde min kväll, medans Nella satt fast i armarna som tillhörde en man med fläta. En riktig sötnos. Kvällen slutade med lite affisch-snatting, en cheesburgare och en vinglig färd hem. För mig iaf. Nämnde jag att vi gick på stan innan på dagen? Jag hittade sjukt mycket grejer. Ajabaja på mig.
På lördagen var det upp och hoppa. Nella skulle jobba kl 13 och jag skulle möta upp syrran och hennes sambo och vänner för vi skulle på Aalex släktkalas i en park. Det var jättetrevligt för jag hade faktiskt väntat mig nåt hemskt. Men det var god mat och trevlig stämning! Och många bebisar... Sigge kan ha varit den coolaste bebisen jag träffat. Lördagskvällen var lugn med pizza och cola. Cola var sjukt efterlängtat, med tanke på att jag tjatat om det hela dagen haha.
Idag har vi varit på Rumpan Bar och ätit lunch. Jag åt en asgod hamburgetallrik som var alldeles för stor för mig så Aalex åt upp halva. Men den sista aiolin behöll jag för mig själv! Såklart. Nu är jag hemma igen och tar det lite lugnt. Ska väl försöka packa upp lite kanske. Och hänga in mina nya fina kläder i garderoben :)


Nattitajm.

Jag borde sova vid det här laget. Imon börjar jag jobba kl 06.45, men är jag trött? Nej, inte det minsta. Varför är det alltid så. Värdelösa tider på jobbet känns det som nu. Man slutar 20.15 på kvällen och är då jättetrött, men när man kommer ut och får i sig lite frisk luft så blir man pigg igen endast för att åka hem och tvinga sig själv att sova. Känns great.
Men nu har jag skaffat lite långledigt till mig själv. Torsdag-söndag. Och vet ni? Jag skäms inte ens för det haha. Jag har lite dåligt samvete just för att jag inte har nåt dåligt samvete för att S ska jobba istället för mig. Gör det mig till en dålig människa? Jag förtjänar väl oxå lite ledigt ibland. Jag skulle gärna vilja tro det iaf. Ååååh jag ska shoppa och partajaaaaaa. Det ska bli så kul! Undra om Nella vill följa med mig till Sticky Fingers hehe.. Om det är så skoj som alla säger.