DSM.

Idag har jag lagt mat två ggr!! Vem hade kunnat tro det. Jag började med att kämpa mig igenom en lasagne, och det gick jättebra tills jag tappade min mobil i köttfärssåsen. Oj då. Men jag lyckades rädda den men allt hände liksom samtidigt och såsen blev för tjock. Lite konstigt blev det allt och så lyckades jag bränna den i ugnen sen.

Nu ikväll fick jag besök av min äldsta syster. Hennes sambo är i Sthlm och bygger hus så hon vågar inte sova hemma själv, så nu ligger hon här på min soffa och sussar som ett litet barn. Gullit. Vi har hunnit vara ute på en promenad (jag höll på att dö medans hon inte ens var andfådd), och så har vi ätit varma tortillas och nu tittar jag då på Dirty Sexy Money.

Vaknar med The Voice.

Jisses vad trött jag är idag. Ställde kl (idag igen) på 07.00. Kom jag upp då? Nej, såklart inte. Det är skumt att det tar nästan en timme för mig att vakna. Men nu sitter jag här och taggar för en dag med ingenting att göra.. Det är bara 6 dagar kvar där nu. Om man räknar allt som allt. Jaa, jag kommer att sakna själva yrket.
Tonight is the night när jag ska ta tag i mitt liv sen i måndags. Kämpa på ett och två. Ha en bra dag!

Förresten såg jag nu att Carina Berg har rakat av sig sitt hår. Coolt! Jag vill oxå göra det, men jag är för feg för det.

Kattis scissorhands?!

Hur det blir med den saken kan jag inte riktigt förutse men jag har fått min nya sax idag. Hur fin som helst, och skööön att hålla i. Jag tänkte jag skulle premiärklippa med den på fredag, bara för att det är början till helgen haha. Sa jag att den är fin också? Det är blommor på och röda "finger-ringar". Jag kan inte bli mer nöjd.

Haha!

image214

Kakan är nästan lika stor som mitt huvud! Jag är så sjukt bra på att baka småkakor :)

Ogillar teknik skarpt.

Min dator.. Jag blir galen! På riktigt faktiskt. Jag kan ha på den i typ 10min innan den börjar krångla. Varför ska alltid min tekniksaker vara dåliga?!
På Mtv har dom Chris Brown v. Usher just nu. Jag hejar på Chris, han är ju riktigt gullig. Jag tycker han är så söt i O.C, fastän han är alldeles för snäll för Kaitlin(?).. Jag längtar verkligen tills den här dagen tar slut. Först jobbar jag här, salongen, till 18 och sen ska jag bort till Krauta och stänga. Lyckos mig. Sängen känns lååångt borta just nu...

Poor old man..

Idag har jag tyckt synd om två äldre gubbar. Den ena var faktiskt mitt fel haha. Jag råkade köra på honom! Inte alls med mening såklart, men shit... Det var inte helt och hållet mitt fel, han gick ut framför bilen när jag faktiskt hade börjat köra. Men jag stannade iaf och sa förlåt. Jag har snygga handavtryck på bilen oxå, för han var så skitig av betong tror jag. Jaa, så kan det gå..
Den andra gubben var min granne som heter Knud med D på slutet. När jag börjat prata med honom så ville han liksom inte sluta. Han var dansk, hade skiljt sig för inte så längesen, var förstastämman i en kör, gillade bara en viss sorts öl och tyckte att vi skulla ha grillfest ute på gräsmattan i sommar. Allt det här berättade han för mig på 5min. Fastän jag liksom stod mot dörren och försökte avsluta flera gånger för jag var så himla kissenödig haha..

Idag är det mitt favoritprogram! Dirty Sexy Money. Men de visar alltid ett program "extra" på 9an efter att de visat ett på 5an. Så det som går först på 5an har jag redan sett så jag måste vänta till 22.35 för att kunna kolla på det på 9an. Men det är det värt! "Toog du min dagbock?" :)

Dålig uppdatering här.

Jag vet att jag suger på att uppdatera min blogg nuförtden. Men det är mest för att min dator är så fruktansvärt dålig. Alla bokstäver hänger inte med när man skriver?! Men nu ger jag er några av mina favoriter som jag ska se på Hultsfred. Vissa har jag sett innan, och vissa ska jag se för andra eller tredje gången haha..