Idol 2007

Heja Amanda!

What is there to answer, if I'm the only one?

Varför i hela jävla fridens namn ska det räcka med en enda bild för att förstöra hela mig!? En mils radie för att jag ska börja darra av nervösitet, en sekund för att jag ska gå och grubbla i flera veckor?!! Jag är så trött på det här och jag är så trött på mig själv.
Nu ska jag äta en macka, kolla ett avsnitt av OC och sen sätta Sufjan Stevens på repeat på iPoden och allt endast för att tycka synd om mig själv för en liten stund.

Ett helt år har gått..

.. och Timo har fortfarande samma stora älskade plats i mitt hjärta. Basisten var fortfarande killersnygg, som alla andra gånger.

Nu blir det 10hult för min del. Systera min har ju fyllt år så det blir kalaaas. Älskar att gå på kalas, man får alltid massa goda saker haha.

image142

20071121

Inatt kikade han ut, lillMattsin, som nu har fått namnet Kian. Jag ska få träffa honom på måndag, då ska dom sladda förbi jobbet med barnvagnen : ) När Kian har lärt sig att leka så ska vi leka med bilar, jag har aldrig gjort det så Danne tyckte att det var ok.
Jag var inne på Krauta innan och skulle slänga lite saker samt lämna tillbaka sticksågen som jag haft i nästan en vecka, oj då, och passade samtidigt på att ta en fika med Erre. Vi kom fram till att under den tiden som Krauta har varit öppet i Jkpg så har det fötts 13 bebisar av personalen. Och vi har inte ens haft öppet i två år haha. Så om vi jobbar på i 18 år till så kan kidsen som är små nu ta över. Skitbra planering!
Idag gjorde Emil klart mitt badrumsgolv och resultatet blev jättefint. Varför nöja sig med halvbra liksom. Så thaanks.
Varför handlar allting om jobb hela tiden? Vad man än pratar om eller tänker på så är jobb alltid inblandat på ett eller annat sätt. It really sucks right now.



Sweet is the smile that paints you lips
Happy are those jeans to be shaping your hips
It´s true, I am stuck on you
Lucky is the shirt that covers your chest
Yeah wouldn't I be eager to discover the rest
Of you, I´m stuck on you..

20071119

Skulle det verkligen vara så farligt?

Nyinflyttad och arbetslös.

Så nu har jag alltså flyttat in i lägenheten. Just nu sitter jag i mina pyjamasbyxor, kollar på mtv och tänker på allt jag måste göra. Diska, dammsuga, plocka in kläderna.... Underbara Danne & Emil hjälpte mig igår så nu har jag en fin toalett (som nästan är färdig) och en fin avdelare i rummet. Känns jättebra!

Idag blev jag av med mitt jobb. Från att ha tre lovande jobb till att ha ett extrajobb, på bara två dagar. Känns bra eller hur? Varför lovar folk så mycket som dom verkligen inte håller? Det gör mig så förbannad. Tur att K-rauta finns. Hur skulle jag klara mig annars..

Ikväll var det tänkt att kolla på Idol här. Men nu ska jag hjälpa till vid en fotografering. Varför ställer jag alltid upp på sånt?! Jag blir ju så jävla nervös. Usch. Ja ja det kommer nog gå bra.

Grâce à toi à nouveau je respire.

Ååh idag fick jag min väska och min plånbok. Och jag kommer älska dom båda som att dom var mina barn. Och jag ska ta hand om dom för dom är det finaste jag köpt på länge! Tror jag... Ha.

Heja LillMattsin. Kom ut nu, frisk och glad. Usch jag är så orolig så det känns som att jag själv ska föda. Läskigt värre. Men det kommer att gå bra. Jag har det på känn. Det kommer gå bra. Jag vet inte vad som är normalt med småttingar när dom ska komma ut...?

På tal om smått. Idag hade jag en kund på salongen. Hampus 2 år. Han ville inte klippa sig. Man kan nog ärligt säga att han hatade mig till en början, sen fick han leka med rakmaskinen och jag fick sitta på knä och klippa. Skitkul, verkligen.