Psst!

Helsingborgsfestivalen var precis lika rolig/bra som jag hade väntat mig. Om inte ännu bättre. Min älskling Timo gjorde mig inte det minsta besviken. Han visste precis vad jag ville ha, och jag fick det. Tack. Eskobar var bra, Lisa var bra, Mando var oxå bra. Allt var bara bra. Det var lite tråkigt väder bara. Halvt regn halvt sol. Jag ville ju ha helsol. Men på fredagkvällen var det lite bättre väder, även om det var kallt. Att sitta och titta på Danmark över havet, i en solstol mitt i natten var mysigt. Vi misslyckades dock med korten. Överhuvudtaget var det inte många kort som blev tagna. Men minnen sitter väl i huvudet har jag för mig?

My och jag fick även lära oss lite nya saker. Eller jag framför allt. My skulle lära mig vad Elvan var, men vi fick även veta vad Skottfinten och En-gränna-polkagris var på köpet. Fast vi egentligen kanske inte ville haha. Men det var kul. Köpenhamn var toppen. Även om det bara varade en liten stund. Jag hann iaf köpa en t-shirt och ett väldigt fint halsband med den tatueringen som jag tänkte göra från början. Sjukt nöjd. Sen köpte jag tre böcker med. Tre!! Fatta grejen. Jag och böcker. Det finns egentligen inte på världskartan. Fråga My hur bra jag är på högläsning.... Det blev iaf Snabba cash & Robbie Williams på Väla Centrum och Jenna Jameson på macken i Värnamo. Så som jag har letat efter den boken, så finns den på macken där!? Nu fattas bara Marilyn Mansons bok och Magdalena Graafs. Fyller ju snart. Jag får önska mig dom då. Och Dita Von Teese också. Oj vad många det blev nu då. Dumt.

Och ja. Jag tycker att det är knepigt, läskigt, spännande och nervöst på samma gång. Det händer lite för mycket just nu för att jag ska kunna ta in riktigt allt. Min lilla, lilla hjärna tänker så att det knakar och jag vet bara inte vad som kommer att hända. Jag kan inte planera nånting och jag kan inte kontrollera nånting just nu. Vänta och se. Bara vänta och se. Göra mitt bästa, se ut mitt bästa, säga mitt bästa. Vara trevlig, glad, positiv, chick och rask. Det är bara inte jag. Jag kommer aldrig att bli sån.

Klumpen i halsen sitter för tillfället lite för långt upp och ögonen håller på att fyllas av nånting jag tror man kallar tårar. Så jag funderar på att göra som Angelica just nu. Lyssna på alla gråta-skiten-ur-sig-låtar som man bara kan hitta. Sen gå och lägga sig och hoppas på att allt är bättre imon. Vad ska man annars göra när den man vill ha närmast är alldeles för många mil bort.  


Kiss me it'll heal

Här sitter jag och käkar godispengar och lyssnar på Marilyn Manson. Trött som en idiot men ändå måste jag speeda upp tempot nu. Städa, städa, städa, byta om, packa, hämta mitt kontokort haha, käka med Myran. Kan bli tight om tid det här. Men har ju nästan hela natten på oss. Börjar ju inte förän 12 imon, både jag & My. Skönt. "Sovmorgon". Vi kanske ska lyckas kolla på en hel film ikväll?! Ne just det. Vi ska skruva ihop parkbänken!! Så vi kan sitta där och filosofera efteråt om varför man alltid gör som man gör. Fastän man oftast ångrar sig efteråt.


Don't break, don't break my heart,
and I won't break your heart shaped glasses.
Little girl, little girl you should close your eyes,
that blue is getting me high.


See ya. Wouldn't wanne be ya!

Bildskoj!

 Bus på jobbet. Ullis skulle få en piggelin om hon hittade Erika på två minuter. Man kan säga att hon misslyckades!

 Slagsmål?! Neee. Bara lite låtsasblod : )

 Mustaschsyrrorna. Vad kul man kan ha med lite hår. Aalex tyckte inte det var lika kul att pussa Josefine sen och Angelica delade inte riktigt våran humor haha.

 Den här ska jag få av My i födelsedagspresent. Eller kanske inte. Men man får väl önska sig?! ; )

Calm down dearest

Gissa vad som hände igår när jag & My skulle kolla på film. My fäller sätet, jag tar på mig filten och båda somnar. Vi lyckas inte riktigt med filmtittandet. Vi har misslyckats med Harry Potter två ggr och Dodgeball en gång. Jag somnade även när vi kollade på Donnie Darco. Om den hette så. Jag minns inte. Jag glömmer så fort nuförtiden. Tur att det finns almenackor.
Medans mor & far är på semester så har jag lyckats stöka ner mer eller mindre hela huset. Städa är nu ett måste. Och medans dom är borta så passade jag på att åka till Hbg tisdag-torsdag. Det var roligt och trevligt. Kul helt enkelt. Snart blir det skåneland igen. Det är jag och Timo på torsdag. Inget ska få störa våran dejt : ). Jag längtar så satans mycket. Det ska bli jätteroligt! Men fram till torsdag så ska jag jobba varenda dag. Dagarna känns evighetslånga. Byggkillarna håller mitt humör på en hög nivå med smicker, godis och lite bus! My & Erika är lifesavers också. Och alla andra med för den delen hah. Klarar mig utan vissa. LL, J, C och S kan dra något gammalt över sig. Något väldigt gammalt.
Göteborg? Jag vet fan inte. Jag glömde ju att fråga. Jag blev lite nervös där ett tag! Så jag glömde helt enkelt att fråga henne. Jag ska ringa Bordellmamman nästa vecka och förhoppninsgvis prata klarspråk ha. Och då kanske jag har bytt telefon med så att jag kan spela in samtalet. För det vet jag inte hur man gör på den här dumma telefonen. Åh. Lack.
Nu kommer snart syrran med kinamat till mig. Det gillar jag. Sen ska jag somna i soffan och sen lägga mig i sängen framåt natten. Jag älskar den rutinen! Jag kan knappt somna i sängen längre utan att ha sovit på soffan först. Fast inatt var det lite svårt att somna. Fick roliga sms från M som tydligen var "kravallfull", hur man nu är det.. Jag har ingen aning. Karatefull vet jag ju. Men kravall? Kärt barn har många namn som man så fint säger. Jag säger nog skitfull eller dyngrak. Lika fult båda två. "Jag var jätte full", det är ju enkelt att säga så. Men istället måste man säga något som låter lite coolt, nästan lite groteskt för att folk ska förstå att man verkligen var full. Knäppt. Roligt, men knäppt.


I've got so many worries I'm afraid my head will explode
I'm doing everything to help you get away from this load
It's hard and complicated but I never learned your code
Your code
Your code
Your fucking code

Lika barn leka bäst



Och så straffade Gud rökarna säger dom ju. Jajjemen det är så. Hur ful man än är i en alldeles för stor Krauta jacka så är det ok. Undra vems jacka det är egentligen. Det kanske är allemansrätt på den.. Man vet ju aldrig.

Idag har jag varit o klippt mig. Det tog lite tid innan vi kunde bestämma hur det skulle bli. Men vi hade skitbra argument om båda frisyrerna som var aktuella:
"Alltså, det är ju skitsnyggt med rakat på sidorna, men du ångrar dig alltid och det tar lång tid tills det växer ut. Men det är ju Skitsnyggt!" eller "Det är ju jättefint med långt hår, men vad ska man göra med det. Ska det bara hänga o vara tråkigt? Men det är ju jättefint och jag har ju aldrig haft långt hår!" Så det blev tillslut att jag bara toppade det. Eller bara.. Klippte upp det med så nu har jag iaf en frisyr. Sen var vi och åt på Lilla Krogen. Lika gott som alltid. Men man blir ju för mätt. Usch.

Ikväll ska jag & Myran ut o gå. Det behövs, som vanligt. Men jag orkar fan inte gå långt. Ska ju jobba imon och den här huvudvärken tar död på mig snart. Angelica skulle följt med men hon skulle kolla på film istället. Yeah. Jag vill också se på film. Kanske ett avsnitt av Oc?


Vem fan vill åka hem?!

image95

Såhär besvikna blev vi när Jesper vägrade åka till Max. Haha. Men det löste ju sig. Jag fick hälsa på Kjell och My åt mackor och bullar. Tänk att allt löser sig till slut! Hon jobbar nu. Hahahaha. Fast till skillnad från vissa andra (jag) så tog hon bilen till jobbet. Det är ju mycket flashigare att åka taxi :P

Angelica är hemma

För mycket tequila, för mycket lekar, för mycket tregn, för mycket fest och för mycket av allting kan bar sluta på ett sätt. och det gjorde det med! haha. nu är ja själv hemma. och rädd som en hare! doooomt. ser du, my. jag stavar det som LOOOOFTLIGHTER!! Kul för dig att du ska jobba imon. eller idag. beror på hur man ser de. jag vill sova. men inte ova. jag vill ha nån mer i huset så ja slipper vara sjäkv. men jaa. een annan gång. i en annan tid. jsg aks anog förslka sova öändå nu. länge imon me. hoppas mor & far kommmeer hem sent imon, tjötjötjöt, schhhh säger jag då.  jag ska gifta mig med kjell hahah! fin kille det där. han ger mig allt jag behöver. korv, godis, bensin, spolarvätska, coca cola, godis, chips, tidningar o sånt. vilken kille! japp japp han är mmin man forever.

ambitious, baby.

Jaa, nu kanske det faktiskt är på gång. En viktminskning! För att inte ha motionerat ordentligt på, jag vet inte ens hur många år... Så har jag & My tagit tag i det här nu. Verkar det som. Hon är ju snäppet duktigare än mig och motionerar på egen hand medans jag kanske hellre ligger och sover. Men det är ju alltid en början. Och bara det är ju duktigt!

Nu har jag fullspäckade dagar framför mig. Nästan. Imon ska jag jobba mellan 12-20.15, sen efter det kommer jag antagligen bara åka hem och däcka. Men man vet ju aldrig. Jag gillar att helger kan vara lite oförutsägbara. Men på lördag! Då kommer Angeeeeelica hem. Finally. Då blir det jobb mellan 10-16 (och jag tänker inte jobba över en minut ens!!) och sen blir det hem och duscha o sen tagga satan för goda drinkar och massa massa tjat. Lite god mat med kanske. Får se vad Malin & Angelica hittar på. My kommer säkert oxå vara med och handla. Men jag får hålla mig i bakgrunden på den fronten, nån måste ju jobba o tjäna in stålarna liksom ; ) Jag längtar så till lördag. Det kommer bli toppen, det känner jag på mig. Om inte Bullen kraschar våran fest som vanligt. Att han aldrig kan hålla sig undan, han är sån partykiller, haha. Sen söndag får bli lugn. Ska klippa Linus och Bengt på kvällen. Innan kl 15 tänker jag inte göra några hastiga rörelser. Det har jag bestämt. Men My ska jobba. Jag tycker det är kul. Inte att hon ska jobba men att M är lite dryg mot henne. Hoppas hon är snäll imon bara för hennes ursäkter börjar ta slut nu!

Oh ah ohare we're a happy family



Kommer ni ihåg den låten med Randy? Vet inte om den hette Happy Family eller vad den egentligen hette. Men det var Ka som fick oss att lyssna på den. Haha. Sjukt gammal och sjukt kul. Ikväll hade vi picknick. Myspys. Jag var den enda som drack Zingo. Som jag även fick höra...! Nepp nu blir det sängdags, med tanke på att jag ska upp om ca 5 timmar! Natti natti...

Aldrig mer Soya Express

Min mage.. Ont som bara den. Vet inte om det var just Soya Express men det är min huvudmisstänkta just nu. Jag ska inte äta där mer iaf. Det var väl ganska gott. Men inte värt att sprängas för. På tisdag blir det nog kinamat på riktigt. Det bor ju nästan bara kineser i Värnamo så det vore ju konstigt om dom inte kunde laga god mat. Haha. Vad elak jag är.. Men det är faktiskt riktigt gott. Och känner jag Carolina rätt så drar hon med mig till Lilla Krogen! Vad skönt det ska bli att klippa och färga sig. Det känns som att det var jättelängesen men det var ju faktiskt bara nån vecka innan studenten jag gjorde det sist. Några förslag på hur jag ska göra? Jag funderar ju på att spara ut håret, men hur kul är det.. Vill klippa av det på sidorna igen. Men vill ändå ha långt i nacken. Uuuh det är så svårt. Och så ska jag nog bara göra slingor. Inte heller kul. Jag tror säkert att Carolina har nåt bra exempel på hur jag ska ha det men tills dess ska jag fundera lite.



Och nu är jag i bitter fejd med både min mor & far. Elaka människor det där.

Nattmusik..

Paolo Nutini - Rewind
Kent - Noll
Tracy Chapman - The promise
Bryan Adams - Inside out
Damien Rice - Rootless tree
Damien Rice - 9 crimes
The Pouges - Love you 'till the end
Bette Midler - Beast of burden
Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart
Placebo - Running up that hill
Lasse Lindh - Radion spelar aldrig våran sång
Robbie Williams - Better man (live)
Robbie Williams - Ghosts
Kent - Mannen i den vita hatten
Coldplay - The hardest part
Asha Ali - Somewhere else
Saybia - The day after tomorrow
The Sounds - Night after night hidden track
Imogen Heap - Hide and seek
Electric President - Insomnia
Jeff Buckley - Hallelujah
Eldkvarn - Kärlekens tunga
Maia Hirasawa - Mattis & Maia
David Grey - Nightblindness
Asha Ali - To bed
Britta Persson - Bellamy straat straat

Och tiden bara rinner iväg. Borde sovit för länge sedan. Men det är praktiskt taget omöjligt när man sätter sig här, lyssnar på lite bra musik och bara känner lugnet. Oftast brukar paniken komma nu. Ångesten över att fortfarande inte ha fått nånting gjort. Men inte ikväll. Ikväll är det jag och alla bra tankar. Om det onda bara försvinner ibland. För en kväll. För en kväll som den här. Då är jag nöjd. Det här kan jag leva på i flera dagar nu.


Goodnight and go.

M sa: Ta dina piller!!
Och jag blir stel i kroppen, funderar på om jag hade sagt något dumt på fyllan och kunde inte alls komma på hur han kunde veta det. Men när jag frågar vilka piller så säger han allergitabletterna. Vi pratade ju om en katt. Hur kunde jag tro nåt annat..
Men sen började jag tänka på det där, som jag egentligen skulle äta piller för. Jag kommer inte ens ihåg hur länge sen det var det hände sist. Måste varit den där gången när L och jag bråkade om S. På våran halvårsdag. Och det är ju ungefär ett år sen! Hur bra är inte det! Det är ju jättebra : ) Kanske har det gått över? Kanske är det, som min syster tror, kombinerat med pojkvänner. För det var som värst när jag var tillsammans med O. Och två-tre st under tiden ihop med L. Jag borde hålla mig borta från män helt enkelt. För än så länge går det ju bra. Och jag hoppas att det fortsätter så. Både för min egen skull och mina vänners..

image85

Malin, Angelica & My i mitt hjärta för alltid.