Ett urval från helgen

Helgen började alltså med uppladdning för The Embassy. My & jag jämförde naglar och hår. Vems naglar är äkta, och vems hår är egentligen ljusast?! Emelie gjorde halvtummen upp för sin morfar Åke, My träffade på en gammal vän och jag somnade skönt hemma i min säng senare på natten med Lasse i öronen :)

      
Dagen efter åkte halva lyckliga familjen på en tur till Falkenberg och Olofshäck. På vägen dit stannade vi och tittade på grisar, både jag och pappa tycker att de är otroligt konstiga djur.. Mamma och jag kämpade på med att plasta in fönster på ladugården och hade superskoj under tiden. Det roligaste i hela huset var att köksluckan inte kunde öppnas helt för att lampan var i vägen och att lampan i vardagsrummet hängde ungefär lika lågt som mina ögon denna härliga bakislördag!

          

Mina inköp från helgen orkar jag verkligen inte lägga upp några bilder på för nu ska jag gå och lägga mig. Jag är en ansvarsfull kvinna som ska vara på jobbet senast 06.30 för att hinna räkna ut tre kassor fastän jag egentligen börjar jobba 06.45.. Känn på den du.

Crazy weekend.

Helgen började med en heldags shopping med My i fredags. Kvällen avslutades med The Embassy, massa fylla, hamburgare och Winnerbäck i mina öron.
På lördag morgon fick jag tvinga mig själv upp i duschen för vi skulle åka till Olofsbäck, numera även kallat Olofshäck haha. Så där var vi och grejade hela dagen. Mamma & jag plastade fönster och jag var och klättrade på ställen som man inte borde gjort. Pappa röjde för fullt med sågen och blev vansinnig så fort tråden hoppade ut. På kvällen åkte vi på rundtur i Falkenberg city och åt "middag" på Torggrillen. Sveriges bästa mos! Idag sov jag länge medans de två andra jobbade på. Sen tog vi en tur till Gekås och shoppade loss lite till. Hittade en ganska fin vinterjacka faktiskt. Det är billigt, men undra hur länge den håller?! Jaa ja, det lär visa sig. Nu kollar jag på Coyote(?!) Ugly så nu orkar jag inte blogga mer. Har massa bilder från helgen med, men dom får ni se en annan dag :)

080924


Vi kan le, men bara i sekunder
det är ett uttryck för känslor
och det är förbjudet

Pappa försöker ha ihjäl oss :S

Inatt har jag sovit hemma i Baggarp. Pappa har stängt av värmen! Han försöker på riktigt att ha ihjäl min stackars mamma. Nej, såklart inte. Men alla är ju inte riktigt lika varma som han haha.
Det var ungefär en timme sen jag gick upp, tvätten står på för fullt och mor&far har åkt iväg för att gå på begravning. Pappa tyckte jag skulle följa med för att det är "lärorikt" men jag tackade vänligt men bestämt nej. Jag tänker dra ut min första begravningsvistelse ut i det längsta. Istället sitter jag vid mammas nya dator som hon är grymt försiktig med. Det är knappt så att man vågar röra tangentbordet :)

Vad ska man göra idag då? Jag var ledig igår och är ledig idag. Vad har jag gjort, jo bränt pengar på A6 på saker som inte ens är till mig och bara legat i soffan typ. I helgen blir det till att jobba och gå på Ladies night. Det kan nog bli riktigt kul! Martin Stenmark tackar man ju inte nej till haha. Jag missar ju släktkalaset då Jossan och LillAlex ska firas så jag får fira Jossan på lördagkväll. Men ett lugnt firande för min del iaf! Jag tror jag har åkt på att bli chaufför. Lika bra det med tanke på jobbet dagen efter. Det har ju inte gått så bra för mig de sista gångerna jag har druckit...

när började jag tycka att det är bra?

just nu vill jag bara skriva ett jättelångt och deprimerat inlägg men jag är för tillfället så trött på mig själv att jag inte ens orkar skriva punkt så jag skiter i det

Hockeyhora.

Jag skulle nog kunna säga att jag är det. Inte för att jag har sex med hockeyspelare, utan för att jag tittar på Hv, endast när det går bra för dom. Om det går dåligt så skiter jag i det, men när det går bra så hejar jag som aldrig förr och kan t.o.m bli glad när dom vinner! Så på det sättet kan jag nog kallas för hockeyhora. Eller så har jag helt fel :S Men idag vann dom iaf, med 6-2 tror jag det blev tillslut. Kanonkul. Full fart!

De senaste dagarna har gått i rasande fart. Typ. Neeej det har dom faktiskt inte alls. I lördags var jag så bakis att jag knappt kunde röra mig utan att må illa. C & E tvingade ut mig på stan på jag kunde få i mig lite mat haha. På kvällen somnade jag som en stock kan man säga. Söndagen däremot bara flög iväg. Jag vaknade ganska sent, va en sväng på jobbet, klippte Emma, lagade mat, klippte Boe och färgade/klippte Faster G. Efter det var det nytt avsnitt av Miami Ink och sen Hål i väggen. Män och kvinnor i silvertrikåer som ska passa in i hål? Kan det bli bättre.

080910

So, what's up?
Jag är urdålig på att blogga just nu. Men sånt är livet. Jag kollar just nu på Pinks nya video och önskar att jag var mer som henne! Hon verkar så cool och självständig. Är det faktiskt Carey Hart i videon? Hon är ball helt enkelt.
Så vad har hänt de senaste veckorna?

Vi var ju på Backyard Babies och Takida i Hvaparken. Underbart, som vanligt. Både med Backyard och Hvaparken. Nella kom till oss och hälsade på. Vi missade såklart bussen vi skulle åkt med så vi kom en låt försent men det var ok. Dom spelade inte varken Abandon eller Roads, men de avslutade med Saved by the bell så allt var tiptop. Sen blev det lite bärs i baren och sedan Takida. Jag råkade skutta längst fram med Kjell och jag har blåmärken kvar på min fot fortfarande. Jag vet inte hur många gånger jag kan säga det här men; jag hatar brudar! Efteråt tog vi bussen hem till mig och det var väl egentligen det bästa på hela kvällen.  Dagen efter var bakislördag. Min syster skulle på bröllop så hon dök in i lägenheten glad som aldrig förr och ville ha en frisyr. Efter det åkte Nella hem och jag hämtade hem min lilla bil som var på villovägar.

Helgen efter det tog jag supervolvon och körde till Bella i Norrköping. Kom dit och kände hela stallgrejen och kände att jag saknade det lite. En av hästarna där var så lik min Tösen så det blev lite nostalgiskt i några sekunder. Det var ju inte vilken häst som helst heller haha. Det skulle vara så typiskt mig att paja nånting bara för att jag var just där haha.
På kvällen gick vi ut och det var riktigt roligt! Vi dansade och skrattade. Framförallt skrattade vi åt konstiga killar och fallande tjejer! Sen efter det blev det lite värre. Vaktidioterna hade tappat bort min favoritjacka och trodde inte på mig när jag sa att jag inte hade varit där dagen innan (för min bricka var tydligen från då). Så jag fick vänta till sist och var lagom glad för det. Sen gick vi till Max och åt. Träffade en man på vägen som var väldigt duktig på att flytta på träd och plocka grus haha.. Ibland undrar man ju vart folk kommer ifrån. Dagen efter var helt ok. Jag trodde jag skulle vakna av en allergichock, men inte! Så jag gick in och väckte Bella vid 12 och sen åkte vi till stan för lite shopping och mat. Hittade chinosen på Monki som jag letat efter hela sommarn så det gjorde mig superglad! Och sen for jag hemåt igen för att avsluta kvällen i min soffa. Skönt..

Efter det så har det inte hänt så mycket mer spännande. Va ju på Club Caj då men det var ju sådär. Nu har jag legat hemma sjuk i tre dagar och jag är så uttråkad. Men nu är jag mycket bättre, det är mest huvudvärken som sitter kvar nu. Så imon är jag ledig och på fredag ska jag jobba 6.45-16.30 och på kvällen ska vi på Sliver. Hoppas jag är pigg nog att gå! Ikväll är det iaf Idol igen och det är väl det jag ser fram emot. Mamma skulle titta in oxå. Tror faktiskt hon skulle ha lite mat med sig :)


Premiärer.

Så igår var det säsongspremiär för Club Caj, och även premiär för mig som aldrig varit där innan. Det var väl sådär kan jag tycka, eller alltså, det var kul men jag gillar ju inte riktigt såna ställen. Sen kanske jag va lite opepp med.. Vem vet. Nu blir det lunch! Schnitzel och bea är ju bara för gott.